Ne insanlar var ya. Yazık vala insanlıklarına. Maalesef ki bu tarz seyler olabiliyor canım. Önemli olan gebelikte olabildiğince umursamaz olmak bunları..Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın
Ana yatağında yan yatış yastigiyla gayet rahat yatıyo canım hem için rahat oluyo aklında olsunInstagram'da bebekle alakalı nereyi açsam bunu görüyorum. Bana da pek sağlıklı gelmedi. Yetişkin insan dahi yumuşak bir yerde yatınca sırtı ağrıyor. Al 1. ay dolmadan at çöpe. 100-150 lira bir de. Ana yatağında yatması içinmiş.
Alt açmalar o işi goruyo canım zaten yenidogan dönemedigi için sıkıntı da olmuyo az büyüyünce anakucagi imdada yetişiyorcanım bildiğim kadarıyla o çıkartılıp yıkanıyor içine ben zaten ince birşey geçiririm yine. benim derdim iş yaparken emniyetli bi yerde yatması ilk aylarda. hijyen derken aslında daha çok şunu düşünerek söyledim kanepeye koltuğa yani büyüklerin oturduğu yerlere bişeyler sermeden yatırmam bebişi herseferinde battaniye felan sermekle uğraşmak istemem. beşikde zor olur canım taşıması felan bilemedim
Valla oturdum ağladım ama Allah şahit kendime değil bu kadından başkasına gitmeye gücü olmayan gariplere ağladım. Benim umrumda değil yarın için doktorumdan randevu aldım para olunca bütün özeller senin. Ama ya yoksa işte neyse yine doldu gözümNe insanlar var ya. Yazık vala insanlıklarına. Maalesef ki bu tarz seyler olabiliyor canım. Önemli olan gebelikte olabildiğince umursamaz olmak bunları..
Şu aralar oğlumun favorisi o :) apartmana çıkınca direkt onu gösteriyor :)) Zaten uzun süreli kullanmiyo parka giderken full yürümek zorunda geliyo o arada biniyoKizlar bi de almicaklarim listesi de var bende. Balkonda oturuyorum bi saattir. Belki on tane gecti. Uc tekerlekli bisiklete benzeyen ama cocugun ayaklari bosta sallanan ve kasları hic calistiramayan ergonomiye sahip anne-baba kumandali dalgalar var ya. Hah iste onlardan hic almicam mesela.
Kesinlikle Haklısın canım. Allah Islah etsin böylelerini.Valla oturdum ağladım ama Allah şahit kendime değil bu kadından başkasına gitmeye gücü olmayan gariplere ağladım. Benim umrumda değil yarın için doktorumdan randevu aldım para olunca bütün özeller senin. Ama ya yoksa işte neyse yine doldu gözüm
:) bir an önce sabah olsa dmi. Görmek istiyor insanYarın 9.30 da randevum var kızlar heyecan bastı
ay B bugza panda gibi olanlardan mı?bizimki de ebeveyn kontrollü ama kilidi açınca çocuk kendisi kullanıyor.yorulduğunda tekrar kapatıyoruz.yani o kadar da gereksiz değilbir debenim boyum uzun öyle her bebek arabası her bisiklet olmuyor alırken konfordan çok dikkat ediyorum bazı anneler var bebek arabası dizinde kadının yarısı önde yarısı arkada ay Allah ım çok fena ha tabi kendi özgür iradesiyle almamış olanları tenzih ederek:)
Erken konuşma :))) bazen yapmiycam dediğin herşeyi yapar buluyorsun kendini çocuk söz konusu olunca. Bebekten önce asla dediğim şeyleri yapmisligim var yani :) yeni neslin kendi tercihleri ve istekleri çok erken ortaya cikiyor.)
Baya varmis kullanan. Benim yine de niyetim yok.Şu aralar oğlumun favorisi o :) apartmana çıkınca direkt onu gösteriyor :)) Zaten uzun süreli kullanmiyo parka giderken full yürümek zorunda geliyo o arada biniyo
10:30'da da benim.Yarın 9.30 da randevum var kızlar heyecan bastı
Yarın 9.30 da randevum var kızlar heyecan bastı
benimde bugun ikili testim var di cok zorlandik ya adam beynini idrar torbasini organlarini sag el sol el gosterdi hep ama karnima cok bastirdigi icin bende kendimi kastım biraz doktorda goruntu almakta zorlandi ama kiza benziyor dediCinsiyet tahmininiz var mı kızlar?
Doktorumuzun yok
Evet canım 5 hafta oldu ya napiyo ne ediyo bi fikrim yok bi de cinsiyet görürse diye de var heyecan :)Kesinlikle Haklısın canım. Allah Islah etsin böylelerini.
:) bir an önce sabah olsa dmi. Görmek istiyor insan
Güzel haberlerle geliriz inşallah10:30'da da benim.
İnşallah canımHadi hayirli ve mutlu haberlerle gelin inşallah
Gecmis olsun canim iyi ki gitmissin kizim ilgil istiyor olabilir ama kucağına devamli alma karninda da bir can var en azindan bi iki hafta yat ayaklarini uzaltipKızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın
Yok aslımda onun ilgi anlayışı oyun oynamak beni kucağına al demez hiç bebekken de kucak sevmezdi. Ama tuvalete oturup kaldırırken mecbur işte bide çok gider tuvalete :) valla ayakları uzatıp dinlenmek mümkün değil gibi ama bakalım yarın asıl başlamayı düşündüğüm doktora gidicem bakalım o ne diyecekGecmis olsun canim iyi ki gitmissin kizim ilgil istiyor olabilir ama kucağına devamli alma karninda da bir can var en azindan bi iki hafta yat ayaklarini uzaltip
tuvalet icin basamakli seyler oluyor onlardan Alsanız hem kendi gider gelir alismis olur ben merdivenli birsey almistik kizimda cok rahatti hem ilgilisini cektigi icin kendi gidip geldiYok aslımda onun ilgi anlayışı oyun oynamak beni kucağına al demez hiç bebekken de kucak sevmezdi. Ama tuvalete oturup kaldırırken mecbur işte bide çok gider tuvalete :) valla ayakları uzatıp dinlenmek mümkün değil gibi ama bakalım yarın asıl başlamayı düşündüğüm doktora gidicem bakalım o ne diyecek
günaydınn tatlım benimkide bugün 16.30 da güzel haberlerle gelelim inşallahYarın 9.30 da randevum var kızlar heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?