• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok aslımda onun ilgi anlayışı oyun oynamak beni kucağına al demez hiç bebekken de kucak sevmezdi. Ama tuvalete oturup kaldırırken mecbur işte bide çok gider tuvalete :) valla ayakları uzatıp dinlenmek mümkün değil gibi ama bakalım yarın asıl başlamayı düşündüğüm doktora gidicem bakalım o ne diyecek

Öncelikle geçmiş olsun düşünme artık doktorları filan.
Kızın içinde merdivenli klozet adaptörü alırsan kendi gider gelir rahat rahat

Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.

Ben hâlen daha mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum kullanımına. Yok. Ben asgari düzeyde tutmaya çalışıyorum ihtiyaçları şu an çünkü normalde de çok tıklım tıklım bir ev sevmiyorum. Fenalık geliyor bana. Bebek için de minimal tutmaya çalışacağım elimden geldiğince. Her istediği olmuş olan arsız bir çocuk yetiştirmek istemiyorum açıkçası. Acımasızca gelebilir. Parayı harcamaktan ziyade luzumsuzca harcama merakı. Mesela bir araç koltuğu alırsın, ona ne kadar verilirse verilsin umruma gelmez benim mesela. Bebeğin en güvende olması gereken yerlerden birinde kullanılacak.
Ama dediğin gibi kermes gibi doğumlar, babyshower partileri, kek patlatmacalı doğum günleri bana da gereksiz geliyor.

Ben doğumuma eşim dışında kimsenin gelmesini istemediğim için böyle bir şey yapmayacağım. Hoş gelse de yapmam herhalde.

Ben bekarken bırak hastaneyi binaminizin giriş katında oturan biri, evinin dış kapısına kadar hediye paketi gibi süsleyip, kapının önüne de şeker sepeti koymuştu komşuları için de sitenin çocukları talan etmişti hepsini. :KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar, günaydın bulantılardan çok fenayım hala var mı aynı durumu yaşayan, artık psikolojik olarak da etkileniyorum 2 aydır açlıktan susuzluktan:(((

Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.
ben hastanede sadece çikolata ikram etmeyi düşünüyorum süsemeler fazla fazla ikramlıklar gereksiz abartıyı hiç bir zaman sevmemişimdir. malesef bir çoğu gösteriş için yapılıyor ne kendimi ne çoçuğumu sanal alemde İg da malzeme etmem. yardım dernekleri çok iyi fikir olmuş ama babynesti hala istiyorum ya bakalım daha iyi bir alternatif bulamadım şuan

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar :KK200: bugün benim de randevum var 13.20 de acayip heyecanlıyım 7 hastalıkken girmiştim en son :) bugün buralarda ultrason fotoları dolacak sanırım :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
ne çok kontrolu olan arkadaş varmış bugün bende dahil:KK200: güzel güzel haberlerle dönelim hepimiz inşallah yine ohh çekelim mutlu olalım :KK15::KK46:

Arkadaşlar, günaydın bulantılardan çok fenayım hala var mı aynı durumu yaşayan, artık psikolojik olarak da etkileniyorum 2 aydır açlıktan susuzluktan:KK43:((
canım bende haftalardır çekiyorum genelde benimki saat 14-15 gibi kesiliyor akşam yediklerimi kusmuyorum Allahdan. sabahları çok az yiyorum su hiç içemiyorum miğdem kabul etmiyor. dün sabah 5 kere kustum insanda derman kalmıyor. premesis diye ilaç var kullanıyormusun o iyi geldi

Sen yine odayi cevriricen. Ben evde dogurmak istiyorum o nasil olcak dusunuyorum simdiden. Olamayacak ve hastaneye gidicez tabi sonunda. Ama cok isterdim evde kendi kendime dogurayim. Bi tek kocam olsun yanimda.

Bugza'm ben de bu yüzden istiyorum zaten. Bana kalsa ben de evde müdahalesiz doğum yapmak isterim ama bu dediğin gibi pek sıcak bakılan bir durum değil.
O yüzden böyle ev gibi yattığım yerde doğurayım istiyorum. Araştır, araştır 2 tane devlet hastanesinde varmış bu sistem. 1 tane de özel hastanede.

Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.

Eki Görüntüle 1851111

Şirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu

homepage_feat_img_3.webp

5 bin TL şuan ki fiyatı..:KK53:

Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.

Eki Görüntüle 1851111

kullanışlı mı bilmem deneyince ancak anlarız da benim becerikli bir ablam var, herşeyini almış dikecekmiş hatun süslü şeyleri sevdiğimi bilir:21:
kardeş candır ya:KK19:

Şirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu

Eki Görüntüle 1851275

5 bin TL şuan ki fiyatı..:KK53:

Mima xari. Bunu almayan instagram annesini aforoz ediyorlar. Avm'den çıkmayan insanlar için ideal. Bebek arabasını şahsi araçla gezdirme hobisi olanlar alabilir bence bunu. Bunun bi' muadili de Stokke.

şöyle güzel erkek ve kız isimleri bulmam lazım yahu hadi kızda secenek cokta erkek te cok az

Back
X