2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Büyüksehirde yaşayanlar anne bebek fuarlarini kacirmasin bi de bence. Bu mima xari gibi araçlar bile fuarlarda yarı fiyatına kadar düşüyor. Yeni çıkan ürünler daha piyasaya surulmeden, tanıtım fiyatına satılıyor. Bir dünya numune ürün de cabası. Ben otelde çalışırken fuar dönemlerinde gelen gruplar bize dahi bir dünya indirim kuponu, davetiye verirlerdi lansmanlara. Bayağı bir faydası oluyor.

ayyy canım ya Allah yardımcımız olur hic korkmayalım

evet cnm aynen burda cok guzel fikirler ortaya cikacaktir hepimiz faydalaniriz ama begendigin urun falan olursa buraya resim koyarsan zaten az cok ihtiyac cok olur veya olmaz gibi sana yardimci oluruz cok heycanli bebek alisverisi:)

oda mantıklı ve tercih tabi canım benim eşim galeri sahibi hic yoksa 80 arac var ve benim ehliyetim yok fobim var istanbulda arac kullanamam ben o yuzden herseyi esime aldırıyorum kolay oluyo ☺
80 araba brn olsam.hergun birini kullanirim:)

Öyle mi? Bakmak lazım o zaman..

Ooo Amcalar dann bende istiyorum 1000-1200 euro arasi setler :)) AMA Bende baktim modellere stokke gercekten guzel bende ondan almayi dusunuyorum :)

Kızlar eşim kırgızistandan beyaz bal getirmiş.
Bal polen vs var içinde.
Yesem sıkıntı olur mu?

ehliyet almak lazim bide istsnbulda olmamak bende şöför cok canım o trafik stresine girmeye degmez bu arada söfor cok derken kız kardeşim eşim kuzenim özel şöförüm☺

kızlar ikili taramam vardı bugün şimdi çıktık herşey normal dedi dr.şimdi kendi dr umu bekliyorum ameliyat taymış.cinsiyet söyliycek çok heyecanlıyım.ama ben ikili taramada pipi göremedim bence kız.üçğncü kız geliyor sanırım bakalım hayırlısı haber vericem sizlere de

sabırsızlıkla bekliyoruz canım inşallah

kızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan
Benimde hiç yiyesim gelmiyor bu sıcakta Ankara'da balık zorlayıp tiksinmek te istemiyorum artık tatilde falan bol bol yemeği planlıyorum. Ton bağlığını fazla kaçırma ama bende bugün biraz ciğer yedim. 5-6 parçadan birşey olmaz heralde.

o kadar kasmaya gerek yok ben canım ne isterse yiyorum abartmadan 2 kez ton balık yedim sonra oda zorladı beni yiyemiuorum zaten 27 sinde gidicem ayrıntılı konuşurum artık

Ooo Amcalar dann bende istiyorum 1000-1200 euro arasi setler :)) AMA Bende baktim modellere stokke gercekten guzel bende ondan almayi dusunuyorum :)

Amcalar görmemişin oğlu olmuş modundalar tam şu an.
Stokke gerçekten travel ürünler arasında hafifligiyle siyriliyor gibi gibi. Ama onun da taba rengi diye sattığı bildiğin b*k rengi bir modeli var. Arabayı gördükçe soğuyorum. Bi de en çok tutulan rengiymiş sözde.

Canım hayırlısı olsun inşallah Allah gönlündekini nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…