ayyy canım ya Allah yardımcımız olur hic korkmayalımHormonlar olmasa herşey daha kolay olurdu zaten. Bir de ben o çocuk doğunca tüm endişeler dertler bitiyor bir tek uykusuz kalmak zor sanıyordum ciddi ciddi. Ani Bebek ölümleri ,kusmadan boğulmalar, kalkıp nefes dinlemeler vs annelerin endişelerini farkettikçe yüreğim ömür boyu endişeli olma halini kaldıracak mı diye düşündükçe gerçekten bağıra bağıra yine ağlayasım var. Sonrada inşallah bebeğin sağsalim doğar da bunları dert edersin aptalmısın nesin deyip bu sefer anıra anıra ağlamak istiyorum benim öğleden sonra izin alıp eve gitmem lazım sanırım
Selam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi
evet cnm aynen burda cok guzel fikirler ortaya cikacaktir hepimiz faydalaniriz ama begendigin urun falan olursa buraya resim koyarsan zaten az cok ihtiyac cok olur veya olmaz gibi sana yardimci oluruz cok heycanli bebek alisverisi:)Haklısın canım hiç acelem yok aslında para biriktirip liste hazırlayıp 7. Ayda falan alışveriş yapmayı planlıyorum kısmetse. Kitaplara Fransız kalmamı tolere edebiliyordum ama sabah burayı da açıp ben hariç bütün dünya bu konuya hakim gibi hissedince kötü hissettim bir an kendimi. Ama daha çok var Allah'ın izniyle tüm hazırlıklar yapılır tüm bilinmeyenler keşfedilir yeter ki bebikler sağlıklı birşekilde kucağımıza gelsin
80 araba brn olsam.hergun birini kullanirim:)oda mantıklı ve tercih tabi canım benim eşim galeri sahibi hic yoksa 80 arac var ve benim ehliyetim yok fobim var istanbulda arac kullanamam ben o yuzden herseyi esime aldırıyorum kolay oluyo ☺
Büyüksehirde yaşayanlar anne bebek fuarlarini kacirmasin bi de bence. Bu mima xari gibi araçlar bile fuarlarda yarı fiyatına kadar düşüyor. Yeni çıkan ürünler daha piyasaya surulmeden, tanıtım fiyatına satılıyor. Bir dünya numune ürün de cabası. Ben otelde çalışırken fuar dönemlerinde gelen gruplar bize dahi bir dünya indirim kuponu, davetiye verirlerdi lansmanlara. Bayağı bir faydası oluyor.
Ooo Amcalar dann bende istiyorum 1000-1200 euro arasi setler :)) AMA Bende baktim modellere stokke gercekten guzel bende ondan almayi dusunuyorum :)Stokke daha hafif yani bununla kiyaslayinca aklıma daha çok yatıyor. (Amcalar yurtdışında daha uygun biz getiririz dediği için yatıyor aslında.)
Ama kışın -27'yi gören bir yerde yaşıyorum. Kullanmaya utanırım herhalde bunu ben. O yüzden daha mantığa yatkın bir şey arıyorum. Bak @CeYz'in paylaştığı modelin araca uygun kar tulumu benzeri kış koruması var. Ben aldığım zaman her anlamda ergonomik olsun istiyorum. Biz çok gezen insanlarız. Bebeğin eşyaları, araba derken sıkıntı olmasın.
Son 5 aydır hiç yemedim diğer besinleri tuketelimde napalım artikkızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan
ehliyet almak lazim bide istsnbulda olmamak bende şöför cok canım o trafik stresine girmeye degmez bu arada söfor cok derken kız kardeşim eşim kuzenim özel şöförüm☺evet cnm aynen burda cok guzel fikirler ortaya cikacaktir hepimiz faydalaniriz ama begendigin urun falan olursa buraya resim koyarsan zaten az cok ihtiyac cok olur veya olmaz gibi sana yardimci oluruz cok heycanli bebek alisverisi:)
80 araba brn olsam.hergun birini kullanirim:)
ben bir tek mezgit yerim o da olmazmıs ite kaka yiycez artık napalımSon 5 aydır hiç yemedim diğer besinleri tuketelimde napalım artik
bende oyle amca hala dede teyze istiyorum ☺Ooo Amcalar dann bende istiyorum 1000-1200 euro arasi setler :)) AMA Bende baktim modellere stokke gercekten guzel bende ondan almayi dusunuyorum :)
sabırsızlıkla bekliyoruz canım inşallahkızlar ikili taramam vardı bugün şimdi çıktık herşey normal dedi dr.şimdi kendi dr umu bekliyorum ameliyat taymış.cinsiyet söyliycek çok heyecanlıyım.ama ben ikili taramada pipi göremedim bence kız.üçğncü kız geliyor sanırım bakalım hayırlısı haber vericem sizlere de
Benimde hiç yiyesim gelmiyor bu sıcakta Ankara'da balık zorlayıp tiksinmek te istemiyorum artık tatilde falan bol bol yemeği planlıyorum. Ton bağlığını fazla kaçırma ama bende bugün biraz ciğer yedim. 5-6 parçadan birşey olmaz heralde.kızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan
o kadar kasmaya gerek yok ben canım ne isterse yiyorum abartmadan 2 kez ton balık yedim sonra oda zorladı beni yiyemiuorum zaten 27 sinde gidicem ayrıntılı konuşurum artıkBenimde hiç yiyesim gelmiyor bu sıcakta Ankara'da balık zorlayıp tiksinmek te istemiyorum artık tatilde falan bol bol yemeği planlıyorum. Ton bağlığını fazla kaçırma ama bende bugün biraz ciğer yedim. 5-6 parçadan birşey olmaz heralde.
Ooo Amcalar dann bende istiyorum 1000-1200 euro arasi setler :)) AMA Bende baktim modellere stokke gercekten guzel bende ondan almayi dusunuyorum :)
bende oyle amca hala dede teyze istiyorum ☺
kızlar ikili taramam vardı bugün şimdi çıktık herşey normal dedi dr.şimdi kendi dr umu bekliyorum ameliyat taymış.cinsiyet söyliycek çok heyecanlıyım.ama ben ikili taramada pipi göremedim bence kız.üçğncü kız geliyor sanırım bakalım hayırlısı haber vericem sizlere de
hmmm bi an vaz gectim sankiBen benimkileri size evlatlık olarak vereyim. Yalnız çok pimpirik ve eleştirici bu modeller. Alırken pakete bu özellik de dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?