2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hadi güzel haberler beklıyoruz canım

Kızlar tebrik etmek için eşimin yeğeniyle konuştum az önce. Laf lafı açtı. Siz cinsiyeti öğrenmediniz mi daha dedi. Ben de daha erken olduğunu söyledim. Bize ikinci ay kontrolünde söylemişti doktorum, erkeğe benziyor diye dedi. Emin misin diye sordum, evet 8 haftalıktım dedi. Çok bilmiş gibi davranmamak için bir şey demedim ama aklıma aynı şehirde yaşayan, aynı doktora giden başka bir arkadaşım geldi. Yeğenimizle birbirini tanimazlar. O da bana doktorum 2 aylıkken cinsiyeti söyledi demişti 2 yıl kadar önce. Ikisinde de tutmuş ama bana hem çok saçma, hem de etik gelmiyor.

Hattâ bizim yeğene kız kan pihtisi gibi olur ilk haftalarda demiş. Ne kadar da bilimsel bir saçmalama. Bana böyle bir şey pek mümkün gibi gelmiyor ama birbirinden farklı iki insan söyleyince müneccim b*ku mu yemiş bu doktor diye düşünmeden edemedim.

Haydi biz 10. haftaların üstündeyiz hepimiz normal merakimiz da, 8. haftada saçma değil mi yaa?

2,5 aylıkken tahmin edenleri bende duydum canım, artık çok mu iyi sallıyorlar bilemiyorum ama, şu dediğin kızlar kan pıhtısı gibi olur dediğin olayı da duydum bir doktor söylemiş aynı meraklı bir anne adayı 8. haftadan doktoru sıkıştırınca erkeklerin uzuvları daha çabuk belirginleşir, kızlar et parçası gibi olur demiş, hani doktor' dan böyle bir şeyi duymak beni de çok şaşırtmıştı. Doğruluğunu bilmiyorum tabii?

Senin zaten merak etmen çok normal zaten artık tahminler 12-14 haftalar arasında yapılabiliyor, 16. hafta kesinleşiyor. Pozisyonu uygun olmayan bebekler hariç tabii.

Hayır bizim yeğen de, arkadaş da hiçbir şey bilmeyen insanlar değiller de. Hakikaten ben bir doktora kiz et parçası gibi olur açıklamasını yakıştıramadım. İyi sallamış tutturmuş diye kendi mi avutuyorum şu an. Hayır ben bu savla doktoruma gitsem, beni yeri açar içine gömer pis cahil diye herhalde.

Senin zaten merak etmen çok normal zaten artık tahminler 12-14 haftalar arasında yapılabiliyor, 16. hafta kesinleşiyor. Pozisyonu uygun olmayan bebekler hariç tabii.

Benim 8. Haftada aklıma cinsiyet bile gelmiyordu kontrole gittiğim de kalbinin atıyor olması dışında bir şey düşünemiyor ki insan o zaman. Bir de doktor hiç sormadan kendi söylemiş onlara mübarek erenlere karıştı herhalde.

Aynen öyle, bende daha evvel sorabilirdim ama gereği yoktu.
Sağlıklı olması her şeyden önce gelir.

Bencede erken söylemek ıyı değil. Banada kızıma hamıleyken erkeğe benzıyor demişti bir doktor. Sağlıkkı olsunlarda. Rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin İnşallah

Bencede erken söylemek ıyı değil. Banada kızıma hamıleyken erkeğe benzıyor demişti bir doktor. Sağlıkkı olsunlarda. Rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin İnşallah

Amin canım. Ben de böyle sallamasyon çıkarımlar yapanları duydukça iyi ki söylememiş doktorum diye seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…