hmmm bi an vaz gectim sanki
Hadi güzel haberler beklıyoruz canımkızlar ikili taramam vardı bugün şimdi çıktık herşey normal dedi dr.şimdi kendi dr umu bekliyorum ameliyat taymış.cinsiyet söyliycek çok heyecanlıyım.ama ben ikili taramada pipi göremedim bence kız.üçğncü kız geliyor sanırım bakalım hayırlısı haber vericem sizlere de
sayılır sayılmaz mı hic☺Bi' hayır kurumuna bagislariz artık mavilim. Hayırdan sayılır mı bilemedim ama.
hadi gözün aydın canımDoktordan geldik. 10+2 tam gunune gore gidiyor Deniz'im. 3.5 cm boyu. Cok sukur hersey yolunda
gözün aydın canımDoktordan geldik. 10+2 tam gunune gore gidiyor Deniz'im. 3.5 cm boyu. Cok sukur hersey yolunda
Kızlar tebrik etmek için eşimin yeğeniyle konuştum az önce. Laf lafı açtı. Siz cinsiyeti öğrenmediniz mi daha dedi. Ben de daha erken olduğunu söyledim. Bize ikinci ay kontrolünde söylemişti doktorum, erkeğe benziyor diye dedi. Emin misin diye sordum, evet 8 haftalıktım dedi. Çok bilmiş gibi davranmamak için bir şey demedim ama aklıma aynı şehirde yaşayan, aynı doktora giden başka bir arkadaşım geldi. Yeğenimizle birbirini tanimazlar. O da bana doktorum 2 aylıkken cinsiyeti söyledi demişti 2 yıl kadar önce. Ikisinde de tutmuş ama bana hem çok saçma, hem de etik gelmiyor.
Hattâ bizim yeğene kız kan pihtisi gibi olur ilk haftalarda demiş. Ne kadar da bilimsel bir saçmalama. Bana böyle bir şey pek mümkün gibi gelmiyor ama birbirinden farklı iki insan söyleyince müneccim b*ku mu yemiş bu doktor diye düşünmeden edemedim.
Haydi biz 10. haftaların üstündeyiz hepimiz normal merakimiz da, 8. haftada saçma değil mi yaa?
Kızlar tebrik etmek için eşimin yeğeniyle konuştum az önce. Laf lafı açtı. Siz cinsiyeti öğrenmediniz mi daha dedi. Ben de daha erken olduğunu söyledim. Bize ikinci ay kontrolünde söylemişti doktorum, erkeğe benziyor diye dedi. Emin misin diye sordum, evet 8 haftalıktım dedi. Çok bilmiş gibi davranmamak için bir şey demedim ama aklıma aynı şehirde yaşayan, aynı doktora giden başka bir arkadaşım geldi. Yeğenimizle birbirini tanimazlar. O da bana doktorum 2 aylıkken cinsiyeti söyledi demişti 2 yıl kadar önce. Ikisinde de tutmuş ama bana hem çok saçma, hem de etik gelmiyor.
Hattâ bizim yeğene kız kan pihtisi gibi olur ilk haftalarda demiş. Ne kadar da bilimsel bir saçmalama. Bana böyle bir şey pek mümkün gibi gelmiyor ama birbirinden farklı iki insan söyleyince müneccim b*ku mu yemiş bu doktor diye düşünmeden edemedim.
Haydi biz 10. haftaların üstündeyiz hepimiz normal merakimiz da, 8. haftada saçma değil mi yaa?
2,5 aylıkken tahmin edenleri bende duydum canım, artık çok mu iyi sallıyorlar bilemiyorum ama, şu dediğin kızlar kan pıhtısı gibi olur dediğin olayı da duydum bir doktor söylemiş aynı meraklı bir anne adayı 8. haftadan doktoru sıkıştırınca erkeklerin uzuvları daha çabuk belirginleşir, kızlar et parçası gibi olur demiş, hani doktor' dan böyle bir şeyi duymak beni de çok şaşırtmıştı. Doğruluğunu bilmiyorum tabii?
Senin zaten merak etmen çok normal zaten artık tahminler 12-14 haftalar arasında yapılabiliyor, 16. hafta kesinleşiyor. Pozisyonu uygun olmayan bebekler hariç tabii.
Benim 8. Haftada aklıma cinsiyet bile gelmiyordu kontrole gittiğim de kalbinin atıyor olması dışında bir şey düşünemiyor ki insan o zaman. Bir de doktor hiç sormadan kendi söylemiş onlara mübarek erenlere karıştı herhalde.
Gözünaydın canım. İkili test yapıldımı. Sadece muayenemıydı. Cinsiyet tahmını yaptımıDoktordan geldik. 10+2 tam gunune gore gidiyor Deniz'im. 3.5 cm boyu. Cok sukur hersey yolunda
Bencede erken söylemek ıyı değil. Banada kızıma hamıleyken erkeğe benzıyor demişti bir doktor. Sağlıkkı olsunlarda. Rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin İnşallahBenim 8. Haftada aklıma cinsiyet bile gelmiyordu kontrole gittiğim de kalbinin atıyor olması dışında bir şey düşünemiyor ki insan o zaman. Bir de doktor hiç sormadan kendi söylemiş onlara mübarek erenlere karıştı herhalde.
11 indede benım kısmet olursa. Günler gecmıuor sankiCinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun . Benim kontrolüm 16temmuzda. En son ben gidicem sanırım Temmuz kontrolüne :)
Bencede erken söylemek ıyı değil. Banada kızıma hamıleyken erkeğe benzıyor demişti bir doktor. Sağlıkkı olsunlarda. Rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?