- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.024
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
welcome to the clubCuma beni kimseler tutamaz o zaman.
KIZLAR BU ARADA KUSUYORUM RESMEN HAMİLEYMİŞ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLADIM
Canim benim progestanin ignesi hakkinda bir bilgim yok ama agizdan alindimi cok bayginlik yapiyor.vajinal kullandinmi hem daha etkili oluyor hem bayginlik yapmiyor.ben iki turlude kullandim ama simdi vajinal kullaniyorum daha lekelenmem kesilmedi.İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elime süpürgeyi hiç almadım hiç bir iş yapmıyorum yemek haricinde bulaşık yıkıyorum o kadar ..eşim hallediyor oda haftada bir ev toz içinde3 aylık dönem hepimiz için riskli arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kendimizi zorlayıcı işler yapmayacağız. Dün ben dip köşe bucak temizliği yaptım o kadar da dinlendim arada. Akşam karnımın altları ağrıdı. Korktum biraz . Pişman oldum.
Düşük riski olanlar sizlerin daha çok dikkatli olmanız lazım. Ama küçük bebeği olanlar için bu biraz zor.
Rabbim hepimize kolaylık versin. İnşallah Ocak ayı geldiği zaman hepberaber bebeklerimizi kucağımıza alırız![]()
Bende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)
İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki
Ihlamur içebilirsin canım, bol bol meyve yiyebilirsinyahuuuu ne kadar cabuk ilerliyor artık sayfalar akşamları artık hiç bakamıyorum halsizlikten kızlaar birde grip oldumilaç kullanamıyorum ne yersiniz ne içersiniz geçen bir arkadaş daha yazmıştı grip olduğunu bebişi merak ediyorum iyidir inşallah birdahaki randevuya daha bir haftam var
![]()
bize doktor hemen yasakladı 12. haftaya kadar ilişki yok dedi daha biz sormadan düşünDesene daha 6 hafta beklicez.
Üfff.
Çarsamba gunu canım. Ogune kadar yatacagım. Bakalım İnşallah daha ilaca falsn gerek kalmadan atlatırım bu sıkıntıyı. Az önce hemşire arkadasla konustum. Benım dun yaptırdığım progestan iğnesi bır haftalık depoymuş. Çok sıkıntın yoksa ilacı kullsnma dedı. Zaten yatıyorum sarhoş gıbıyım. Ayaga kalkamıyorum o derece yani. Ateş basıyor bırdeCanim benim progestanin ignesi hakkinda bir bilgim yok ama agizdan alindimi cok bayginlik yapiyor.vajinal kullandinmi hem daha etkili oluyor hem bayginlik yapmiyor.ben iki turlude kullandim ama simdi vajinal kullaniyorum daha lekelenmem kesilmedi.
Dun ikiz hamile olan varmi diye yazmussinya onuj etkisinde kaldim galiba ruyamda ikizlere hamileydim.hayrolsun insallah.
Birde sunu soylemek istiyorum drun vajinal bakiyor galiba oyle yazmissin.sen bilirsin ama baktirma dusuge neden olabiliyormus.ne gerek var o riski almaya.yinede sen bilirsin icin nasil rahat ediyorsa oyle yap.
Bir dahaki kontrolun ne zaman benim 27 mayis bir haftam kaldi.
Sen düşük tehlıkesi için bişey kullanıyomusun canımben hamileliğimi öğrendiğimden beri elime süpürgeyi hiç almadım hiç bir iş yapmıyorum yemek haricinde bulaşık yıkıyorum o kadar ..eşim hallediyor oda haftada bir ev toz içindevallaha hiç riske atmak istemiyorum kimyasal yaşadım bir kaç ay evvel. grib de oldum şimdi 12. haftadan sonra yine rahatız inşallah
Benim düşüğüm hiç olmadı daha önceCnm kesin kullan progestronu benim öncede 4 düşügüm oldu şimdi hem pırtılaşma ignesi hem corasprin hem progestron hemde haftalık ayrı bir igne kullanıyorum ve benim hiç kanamam olmamasına ragmen doktor bana dediki progestron rahim duvarını kalınlaştırarak çocuğun tutunması icin bir önlem sadece ki sende kanama olmuş lütfen doktorunu dinle ve zamanında ilaclarını kullan merak etme bebege bir zarar vermez....
bize doktor hemen yasakladı 12. haftaya kadar ilişki yok dedi daha biz sormadan düşünbulantılara ve ara ara olan sancılara rağmen canım istiyor bazen çok tuhaf hamilelik isteği düşürür derler ama bende öyle değil azgınmıyım neyim utandım şimdi
![]()
canım doktora demiştim kimyasal yaşadığımı daha önce düşük tehlikesine karşı birşey verecekmisinz diye sordum oda çok soğukkanlı bir şekilde bir kere yaşandı diye bir ikinci kez olacak diye birşey yok bu yüzden gerek yok dedi. bende güvendim ne yapiim Allaha şükür şuan herşey iyi gidiyorSen düşük tehlıkesi için bişey kullanıyomusun canım
Harika darısı bizeDoktor kalp atışını duydu
bilemiyorum canım riske atmak istemiyorum ben kanama felan başlasa asla affetmem kendimi eşimde öyle tutuyoruz kendimizi. yapanlarda var sorun yaşamadan bir çok forumda okudum bendeAcaba iyi mi yapıyoruz bilemedim ki
Standartı yok mu bunun ya.
Bu arada bulantım yine başladı. Sabah bulantısı değil öğlen bulantısı benimki resmen.
Ozaman ultrasonda bır sorun görülmedi senincanım doktora demiştim kimyasal yaşadığımı daha önce düşük tehlikesine karşı birşey verecekmisinz diye sordum oda çok soğukkanlı bir şekilde bir kere yaşandı diye bir ikinci kez olacak diye birşey yok bu yüzden gerek yok dedi. bende güvendim ne yapiim Allaha şükür şuan herşey iyi gidiyor
Çok sevindim gözünaydın canımDoktor kalp atışını duydu
Maşallah darısı bizlere aramızda çok varDoktor kalp atışını duydu