- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun inşallah..
Amin inşallah canım. Her şeyin şakası bir yana, iyi olsun olsun öncelikle yavrucuklarımız. (Tabiî en çok kız da olabilir. )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun inşallah..
ben sadece folik asit kullandım. Doktor hiç demedi bana decaviti daha dün söyledi:)Ben 3 aydır folic ve decavit kullanıyordum.
Şimdi kan hapına başladım, folic asidi kestik, decavite devam..
Bebeğin sagdamı soldamı duruyor yanı kese sol taraftamı. Sanırım buna göre yorum yapılabılıyomuşUğraştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi diyor canım ya
ben sadece folik asit kullandım. Doktor hiç demedi bana decaviti daha dün söyledi:)
Ay canım, tahmin ettim ama bozuntuya vermeyim dedimBen bugun Cuma sanmışım kız.![]()
Canım önceki ultrasonlar gibi bakmadı, bu defa 3D/4D ultrasonla baktı ve direkt bebişin yanında gibiydik sağa sola döndükçe ellerini oynattıkça falan izledik. yani kesenin içinden izledik, hiç keseyi görmedikBebeğin sagdamı soldamı duruyor yanı kese sol taraftamı. Sanırım buna göre yorum yapılabılıyomuş
büyük ihtimal bundan vercek sanada :)Ben önce folio, sonra imom kullandım. Benim doktorda önümüzdeki hafta değiştireceğiz dedi. Bakalım ne verecek.
Ben de anlamıyorum o nub görüntüsünden hiç. Eli, kolu falan secebiliyorum da onu ı ıh. Anlıyor ama söylemiyor çakallar işte, normalde ensede söylerim demişti. Şimdi daha ileri attı benim cirkefliklerim yüzünden.
Ben de kesin kız istediğimi bildiği için bekliyor diye düşünüyorum bakalım.
Uğraştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi diyor canım ya
günaydın bu nublar cok ise yarayacak bence☺Bazı doktorlar çok net veriyor ben bile anlıyorum, uzak çekince zaten nub falan görünmüyor.
Tamam söylemesinler ama keşke hepsi ahanda böyle görüntü verseler elimize..
Erkek bebek nubu
Eki Görüntüle 1850893
Kız bebek nubu
Eki Görüntüle 1850894
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. maşallah yigeninde esmer güzeli çok tatlı maşallahCinsiyet haberleri geldikçe bi sevindirik oluyorum.bende kızım olsun istiyorum. Profil resmindeki yeğenim gibi kara boncuk gözlü
ablası sarı bu kızım esmer olsun abisi gibi.
![]()
Bazı doktorlar çok net veriyor ben bile anlıyorum, uzak çekince zaten nub falan görünmüyor.
Tamam söylemesinler ama keşke hepsi ahanda böyle görüntü verseler elimize..
Erkek bebek nubu
Eki Görüntüle 1850893
Kız bebek nubu
Eki Görüntüle 1850894
Bak tamam şimdi gördüm. Kızda vücuda paralel. Erkeğinki yukarı bakıyor. Şimdi doktora diyemeyiz ki, monitörü yakınlaştır, yan profilden çek.
Ben bebek nerede deyince o forumlarda fazla dolaşma dedi sinsi adam.
Sabah arkadaslara hayırlı Cumalar dıye mesaj attım ben iyimi.Ay canım, tahmin ettim ama bozuntuya vermeyim dedim![]()
Aminnn canım. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Doğum haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsin bizlereİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. maşallah yigeninde esmer güzeli çok tatlı maşallah![]()
Canım benim doktorum aynı ultrasyon aletide sabit aynı önden sürekli sag tarafımda doktor sola geçemez duvarla yapışık yatıyorum o nedenle benimki cidden bi oyanda bi buyandaKızlar şu kese olayina inanmayın derim 6 haftalik fotolada Doğu tarafindaydi makine bende ole yattım tabi baktı Dr bebek kesenin solundaydi 2 hafta sonra başka odada kontrol gitti. USG makine bu defa batı tarafindaydi bende batı tarafa yattim bu defa da bebek sağda göründü bence makineyle de alakali olabilir hı ortadaysa tamam bebek hareketle ortaya geçmiştir ama köşede yapisiksa bence USG yi bakma yönüyle alakali olabilir öf yada çok saçma bilmiyorum ama arkadaş ilk foto diyo ee ya ilk foto 6 da cekilmediyse 8 de çekildiyse ozaman da diğer tahmin bilmeden yürütülüyor 2 haftada cinsiyet değişmez bence .önce benimki solda şimdi sağda ne alaka cinsiyetle