• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba, 9hafta 3 gün oldu bugün, 3-4 saattir alt tarafımda bi ağrı var, yürümekte zorlanıyorum. İlk defa oluyo, sizce normal mi?

haklısın canım o yönden içine hangisi sinerse onu al:) bizim bir tane ana dizimiz vardı her yere götüyorduk.7 aylıktan sonra oyun minderine geçiş yaptık.

kimseyi memnun edemeyecegin ve bosuna yapacağın masraf yerine ihyiyacı olan 3-5 aileye sağlam erzak yada para yardımı yap daha mantıklı k ben öyle yapacağım sağlıkla kucagıma alabilirsem insallah ayy ben ne dolmuşum yaaa

Kızlar bende cok tükürük salgısı oluyor gece bile kalkıyorum sürekli birşeyler atistirmak zorundayım. Sabah bulanyilarida devam ediyor ve bu aralar bas ağrıları da başladı. Allah yardımcımız olsun sağlıkla tamamlayip saglikla kucagimiza alsaydik kuzulari
Hamilelikte tukuruk bezleri daha cok calisir diye okumuştum. Bende biraz daha ilerledi. Uyusken agzimin suyu akiyor. Cocuk gibi agzimdan su akiyor bazen de. Tulbent kusmuk bezlerinden once kendime alayim bari :))))

Kızlar merhaba ben de bugün gördüm meleğimi kocaman olmuş çok şükür bir problem de çıkmadı 2 hafta sonra 2li test için gitcem 2 kilo almışım bn de şimdiden inşallah abartmayız Eki Görüntüle 1851021
Bizim gunumuz de kilomuz da ayni gidio senle canim :)) yarin 10bucukta randevum ben de goreyim kipir kipir bebegimi insallah

Hamilelikte tukuruk bezleri daha cok calisir diye okumuştum. Bende biraz daha ilerledi. Uyusken agzimin suyu akiyor. Cocuk gibi agzimdan su akiyor bazen de. Tulbent kusmuk bezlerinden once kendime alayim bari :))))
bugza cok yaşa emi bende de var hafif ☺

ben portbebeyle ana kucagı arasında ki farkı bile anlamadım iyi mi:skandal:
tatlım ana kucağı oto koltuğu gibi olanlar var ya o 13 kg ya kadar.portbebe de hani canta gibi çocuğu koyuyorsun cıkıyorsunçonlar artık cok konforlu ve ortopedik.

ay o dediklerine ben de katılıyorum.keske pilav döner dağıtsalar vallahi hem karnımız doyacak hem de buzdolaplarımız işkenceden kurtulacak.

Şimdi kızlar her kadının korkulu rüyası olan çataldan ben de inceden inceye tırsmaya başladım her kontrolde karşılaşınca tabiî.

Ben normal doğum yapmak ve mümkünse aynı odanın içinde yapmak istiyorum. Neden bilmiyorum daha güvenli hissedeceğim herhalde. (hemşirenin koluma girip hadi gel çatala gidiyoruz demesinden daha sıcak geliyor bu ihtimal. )

Bazı özel hastanelerde doğum katındaki yatış odaları, mini dogumhaneye donebiliyormus doğum anında. Yatak gerekli anda çatal vazifesi de görüyor yani.
Bana zırt pırt dogumhaneye kontrole gitmekten daha mantıklı geldi böylesi ve tabiî psikolojik olarak kendimi daha iyi hissedeceğim. Aynı odada doğur, orada kal.

Bu şekilde hizmet veren hastaneler var mi bildiğiniz? Her şey yolunda giderse, bu seçenekte şehir farketmiyor benim için. Her yerde dogurabilirim.

Bu arada kimseyi korkutmak istemem bu konuda. Sadece merak ve hastane araştırması için sordum.
Sen yine odayi cevriricen. Ben evde dogurmak istiyorum o nasil olcak dusunuyorum simdiden. Olamayacak ve hastaneye gidicez tabi sonunda. Ama cok isterdim evde kendi kendime dogurayim. Bi tek kocam olsun yanimda.

Kızlar muayeneye eşlerınızde gırıyormu içeri sizinle.
Evet. Uni hast evet giriyor hep girdi. Vajinal ve abdominal muayenelere de girdi. Zaten resim video isleri onda. Doguma giremicek ama :( saglik personeli olsaydo girermis dedi doktor.

tatlım ana kucağı oto koltuğu gibi olanlar var ya o 13 kg ya kadar.portbebe de hani canta gibi çocuğu koyuyorsun cıkıyorsunçonlar artık cok konforlu ve ortopedik.

ay o dediklerine ben de katılıyorum.keske pilav döner dağıtsalar vallahi hem karnımız doyacak hem de buzdolaplarımız işkenceden kurtulacak.
o kadar baktım anlamadım sen söyleyince idrak ettim sağolasın ee tabi acemiyim ben ögrenicem sayenizde, sevap ayrı bişey gösteriş ayrı bisey ben 5 yıldır cocuk istiyorum gormedigim tedavi kalmadı sebepsizdi bide benim gelenlere altin vermem lazım o zaman okadar buldumcuk olmaya gerek yok aklın yolu bir sonucta tatlım

ben en cok bebek mevlutlerinde ve hastanelerde yapılan abartılı şeylere katlanamıyorum resimli siselerde sular boyalı kurabiyeler çikolatalar lokumlar dagitmak icin havlu, sabun kokulu taş tesbih yasin süslü balonlar tabaklar çatallar bardaklar görmemişlik gibi geliyo bana okut mevludünü akik kurbanınla yap pilavıni tatlini ayranını ikram et gelenlerede ver hediyelik tamamdir hepsi bi arada nedir ya s.dik yarıstırmaktan baska bisey değil
Hastane odasina zaten kim gelicek ki. Kari koca biz. Annem babam iki kardesim. Birinin kocasi ve kizi. Toplam 8 kisi.
Disaridan misafir ve misafire ikramlik vs girmicem ben hic. Susleme de yapmicam. Bi tane gecelok var kardesimden. Bi tane daha alirim kan vs olursa diye. Sus pus isleri bana göre diil. Insatgramda neler neler var. Delirmis millet

Hastane odasina zaten kim gelicek ki. Kari koca biz. Annem babam iki kardesim. Birinin kocasi ve kizi. Toplam 8 kisi.
Disaridan misafir ve misafire ikramlik vs girmicem ben hic. Susleme de yapmicam. Bi tane gecelok var kardesimden. Bi tane daha alirim kan vs olursa diye. Sus pus isleri bana göre diil. Insatgramda neler neler var. Delirmis millet
bende ondan bahsediyorum çıldırmış insanlar

Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın

bugza cok yaşa emi bende de var hafif ☺

B bugza o da bir şey mi?ben konuşurken akıyor aynı ajda pekkan gibiyim:)
Kiz gecen benim adamla tartistik biraz. Bagirirken agzimin sulari akti. Adam kuduedun kari iyice dedi bi gulme aldi bizi. Baristik :))))
aaaa B bugza taşlı saç bantlarından,terliklerinden,efendime söyleyim baba yaka kartından almayacağım deme:) almayanı dövüyorlarmış.
:))) ben zaten paspal biriyim. Simdiden terlikle geziom ayagim sisiyo bahane ederik. O dediklerin benim kizkardeslerime gore sekerim. Evde bile stilettoyla gezcekler nerdeyse. Gitcem doğurcam. Denizin yuzune sari bi tulbentle kucagimda cikicam hastaneden. Eski usul. Beni koyde havluya sarmislar. Hatta peşkir denir bizim orda

Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın
Sakin ol salla bosver. Sen aldin mi ilacini igneni. Git yat dinlen. Gozlerini kapa bebegini dusun. Zaten kanamissin bak stres zarar verir.

Back
X