- 2 Kasım 2015
- 483
- 990
- 103
Ne insanlar var ya. Yazık vala insanlıklarına. Maalesef ki bu tarz seyler olabiliyor canım. Önemli olan gebelikte olabildiğince umursamaz olmak bunları..Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın