- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
yaa çok tatlı değilmiŞirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu
Eki Görüntüle 1851275
5 bin TL şuan ki fiyatı..![]()
artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa çok tatlı değilmiŞirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu
Eki Görüntüle 1851275
ne varsa eski isimlerde var . Şimdiki isimler bi acayip . Önceden köepeğe kediye koyduğumuz isimleri şuan herkes çocuguna koyuo yanlış anlaşılmasın eşimde o isimlerden bitanesini diretio.Ama ben Dİrenebildiğim kadar direncem :)şöyle güzel erkek ve kız isimleri bulmam lazım yahu hadi kızda secenek cokta erkek te cok az
Bu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.Ekstradan 0-13 kg bebe koltuğuna gerek kalmıyorŞirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu
Eki Görüntüle 1851275
bu araba güzel yerde kaplamaz fazla kullanıslı görünüyoBu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.
Eki Görüntüle 1851277
Quinny ve römer de bizim seçeneklerimiz arasında çok kullanışlı . Az yer kaplıo.Bu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.
Eki Görüntüle 1851277
KEsinlikle çok kullanışlı canım,3 buçuk yaşındaki kızım yorulacağımız yerlere gidersek hala kullanıyor,baston puset almadım. Tek eksisi sepeti,fazla ufak.bu araba güzel yerde kaplamaz fazla kullanıslı görünüyo
Bu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.Ekstradan 0-13 kg bebe koltuğuna gerek kalmıyor
Eki Görüntüle 1851277
Mima xari. Bunu almayan instagram annesini aforoz ediyorlar. Avm'den çıkmayan insanlar için ideal. Bebek arabasını şahsi araçla gezdirme hobisi olanlar alabilir bence bunu. Bunun bi' muadili de Stokke.
evet ama doktorum sezeryandan haberi yok daha soylemedim bi kere dedim kizdi 9 sene once ameliyat olmuşsun diye ama bana viyanayi da bagislasa dogum yapamayacagimi bilmiyor :) tariho olarak gectim senin önüne yine :)))heyy maşallahh Viyanada yeni yıl bebişi belli oldu :) hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun![]()
ben cok zorlaniyorum valla isim bulmakta
dogduktan sonramı almak lazım acaba ilk 3 ay zaten binemez nisan ayı gibi alsak yazın bol bol gezdiririz kışın zaten arac var arabaya atarız gidecegimiz yerde çıkarırız arabayıKEsinlikle çok kullanışlı canım,3 buçuk yaşındaki kızım yorulacağımız yerlere gidersek hala kullanıyor,baston puset almadım. Tek eksisi sepeti,fazla ufak.
Mima xari. Bunu almayan instagram annesini aforoz ediyorlar. Avm'den çıkmayan insanlar için ideal. Bebek arabasını şahsi araçla gezdirme hobisi olanlar alabilir bence bunu. Bunun bi' muadili de Stokke.
hepsi bi arada keske olsa canımcinsiyetler netleşse de kafayı isme yorsakben hem dini hem anlamlı hem modern bir isim istiyorum ya bakalım ne olur
![]()
Tercihe bağlı bence ya,ilk aylar kullanmayan da var.Biz doğmadan önce aldık, 0-13kg için olan parçasını doğumdan itibaren kullandık.dogduktan sonramı almak lazım acaba ilk 3 ay zaten binemez nisan ayı gibi alsak yazın bol bol gezdiririz kışın zaten arac var arabaya atarız gidecegimiz yerde çıkarırız arabayı

Selam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi![]()