- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
hadi gözün aydın canımSelam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın canımSelam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum ama doğduktan sonrada araştırıcı almak Bebek'le daha zor olur gibi geliyordogduktan sonramı almak lazım acaba ilk 3 ay zaten binemez nisan ayı gibi alsak yazın bol bol gezdiririz kışın zaten arac var arabaya atarız gidecegimiz yerde çıkarırız arabayı
ya çok zor ama herkes annesinin karnından anne olarak dünyaya gelmedi başa cıkarız Allah'ın izniyle insallah benimde ilk bebegim olacak Allah izin verirse benim acil alacağım sey yan yatma yastığı kusmuğuyla ölen cok cocuk var cok korkutuyo bu durum beni canımBurada şu araba bu emzik şu puset derken hiçbirşey anlamadan boş gözlerle bakan, okuduğu kitaplarda bahsi geçen yan yatma yatağı sterilizatör gibi eşya isimlerinin altını çizerek okuyan ve içine sıkıntılar basıp ben buna şeyle başedebilecek miyim diye endişelenen tek anne adayı ben miyim? Lütfen biri çıkıp yalnız olmadığımı söylesinHamile kaldığından beri deli gibi anne Bebek kitabı okuyorum onlar mı dokundu acaba bana şuan evde olsam oturup bağıra bağıra ağlayasım var
![]()
yani araştırıp secenekleri azaltıp bebek dogup 3 aylık oluncada kocacım hadi şunu alıp geliver demeli bence yada bilmiyorum ki nasıl yapmalıBen de senin gibi düşünüyorum ama doğduktan sonrada araştırıcı almak Bebek'le daha zor olur gibi geliyor
Ya bende öyle diyorum aslında sonuçta herkesin yapabildiği birşey muhtemelen yapılabilir birşeydir ama araştırdıkça da gözüm korktu bir anda. Başlı başına bir uzmanlık alanı ve brn en temel terimlerden bile habersizimya çok zor ama herkes annesinin karnından anne olarak dünyaya gelmedi başa cıkarız Allah'ın izniyle insallah benimde ilk bebegim olacak Allah izin verirse benim acil alacağım sey yan yatma yastığı kusmuğuyla ölen cok cocuk var cok korkutuyo bu durum beni canım
cnm benim ikinci ama yeni seyler çıkmış bizim zamanimizda olmayan bugun katalog baktim keske 9 sene once boyle bi seyden haberim olsun dedim gercekten cok ihtiyacim olan birseydi ama ilk alacagim seyler arasinda suanda kafani fazla yorma zaten aylar gectikce burda herkez paylasim yapar bunu mu alayim sunu mu diye :) suan hepimiz icin erken bence ben 9 ay gibi dusunuyorum alisverisi birde internetten online alisveris sitelerini gezersen daha cok bilgi sahibi olursunBurada şu araba bu emzik şu puset derken hiçbirşey anlamadan boş gözlerle bakan, okuduğu kitaplarda bahsi geçen yan yatma yatağı sterilizatör gibi eşya isimlerinin altını çizerek okuyan ve içine sıkıntılar basıp ben buna şeyle başedebilecek miyim diye endişelenen tek anne adayı ben miyim? Lütfen biri çıkıp yalnız olmadığımı söylesinHamile kaldığından beri deli gibi anne Bebek kitabı okuyorum onlar mı dokundu acaba bana şuan evde olsam oturup bağıra bağıra ağlayasım var
![]()
İlk bebekte benim de bir şeyler okurken,araştırırken gözlerBurada şu araba bu emzik şu puset derken hiçbirşey anlamadan boş gözlerle bakan, okuduğu kitaplarda bahsi geçen yan yatma yatağı sterilizatör gibi eşya isimlerinin altını çizerek okuyan ve içine sıkıntılar basıp ben buna şeyle başedebilecek miyim diye endişelenen tek anne adayı ben miyim? Lütfen biri çıkıp yalnız olmadığımı söylesinHamile kaldığından beri deli gibi anne Bebek kitabı okuyorum onlar mı dokundu acaba bana şuan evde olsam oturup bağıra bağıra ağlayasım var
![]()
ben hic bir zaman esime sunu al dememissimdir saddce ramazanda pide aldirirm o kadar :) ben kizimda magzalarda begendigim seyleri internetten bakiyordum siparis veriyordum en az 20 30 euro fark oluyor buyuk seylerde daha cok fark oluyor uygun aliyordum ve cogunu da ikijci el sayfalarinda sattim birazini ihtiyac sahiplerine verdim bana gore kafamizda urunleei belirleyip ben resim cekiyorim 9 ayda internetten sipariş vermeyi dusunuyorumyani araştırıp secenekleri azaltıp bebek dogup 3 aylık oluncada kocacım hadi şunu alıp geliver demeli bence yada bilmiyorum ki nasıl yapmalı
en iyi annelerden oluruz sen merak etme elimizden gelenin en iyisini yaparız bugün benim hormonlar cok fena ağlayıp duruyorum herseye geçecek toparlayacağızYa bende öyle diyorum aslında sonuçta herkesin yapabildiği birşey muhtemelen yapılabilir birşeydir ama araştırdıkça da gözüm korktu bir anda. Başlı başına bir uzmanlık alanı ve brn en temel terimlerden bile habersizimDoğuştan anne olan anaç kadınlardan da değilim zaten şu ara onu kafama taktım
Bana bu hormonlar hiç yaramadı şimdiden iyi anne olamayacak mıyım triplerine başladım allah sonumu hayır etsin
Haklısın canım hiç acelem yok aslında para biriktirip liste hazırlayıp 7. Ayda falan alışveriş yapmayı planlıyorum kısmetse. Kitaplara Fransız kalmamı tolere edebiliyordum ama sabah burayı da açıp ben hariç bütün dünya bu konuya hakim gibi hissedince kötü hissettim bir an kendimi. Ama daha çok var Allah'ın izniyle tüm hazırlıklar yapılır tüm bilinmeyenler keşfedilir yeter ki bebikler sağlıklı birşekilde kucağımıza gelsincnm benim ikinci ama yeni seyler çıkmış bizim zamanimizda olmayan bugun katalog baktim keske 9 sene once boyle bi seyden haberim olsun dedim gercekten cok ihtiyacim olan birseydi ama ilk alacagim seyler arasinda suanda kafani fazla yorma zaten aylar gectikce burda herkez paylasim yapar bunu mu alayim sunu mu diye :) suan hepimiz icin erken bence ben 9 ay gibi dusunuyorum alisverisi birde internetten online alisveris sitelerini gezersen daha cok bilgi sahibi olursun

oda mantıklı ve tercih tabi canım benim eşim galeri sahibi hic yoksa 80 arac var ve benim ehliyetim yok fobim var istanbulda arac kullanamam ben o yuzden herseyi esime aldırıyorum kolay oluyo ☺ben hic bir zaman esime sunu al dememissimdir saddce ramazanda pide aldirirm o kadar :) ben kizimda magzalarda begendigim seyleri internetten bakiyordum siparis veriyordum en az 20 30 euro fark oluyor buyuk seylerde daha cok fark oluyor uygun aliyordum ve cogunu da ikijci el sayfalarinda sattim birazini ihtiyac sahiplerine verdim bana gore kafamizda urunleei belirleyip ben resim cekiyorim 9 ayda internetten sipariş vermeyi dusunuyorum
Hormonlar olmasa herşey daha kolay olurdu zaten. Bir de ben o çocuk doğunca tüm endişeler dertler bitiyor bir tek uykusuz kalmak zor sanıyordum ciddi ciddi. Ani Bebek ölümleri ,kusmadan boğulmalar, kalkıp nefes dinlemeler vs annelerin endişelerini farkettikçe yüreğim ömür boyu endişeli olma halini kaldıracak mı diye düşündükçe gerçekten bağıra bağıra yine ağlayasım var. Sonrada inşallah bebeğin sağsalim doğar da bunları dert edersin aptalmısın nesin deyip bu sefer anıra anıra ağlamak istiyorum benim öğleden sonra izin alıp eve gitmem lazım sanırımen iyi annelerden oluruz sen merak etme elimizden gelenin en iyisini yaparız bugün benim hormonlar cok fena ağlayıp duruyorum herseye geçecek toparlayacağız
canım konserve balıkları kesinlikle tavsiye etmiolar. Bide içlerinde civa falan yüksek olanlar var uskumru falan onlar hele kesinlikle yenmemeli. Ben balık delisiyimdir. Somon çupra levrek alıyorum şuanda onları yiorum büyük marketlerde satılıyor.. Yaz oldugu için kısıtlı malesef.kızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan
Bu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.Ekstradan 0-13 kg bebe koltuğuna gerek kalmıyor
Eki Görüntüle 1851277

Aynen, doğru tespit etmişsin.
Modeli çok güzel, estetik eminim de fiyatına yakışır özelliktedir ama bizi aşıyor.
Muadili nasıldır ki?![]()
çok sevindim canım gözün aydın hayırlısı benimkiside kesin demedi ama kız dedi :)Selam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi![]()
Evet ağlamaklı olmadan önce hissettiğim tam olarak buydu yabancı memlekette dil bilmeden dolanmak çok saol Can'ım duygularıma tercüman oldun ve acemi anne adaylarına destek olan anneler iyi ki varlarİlk bebekte benim de bir şeyler okurken,araştırırken gözlerböyle oluyordu,sanki yabancı memleketteyim de başka dil konuşuluyor gibi anlamadan boş boş bakıyordum. Normal merak etme canım. Birbirimize yardımcı olacağız işte ne güzel,burası o yüzden var