• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Burada şu araba bu emzik şu puset derken hiçbirşey anlamadan boş gözlerle bakan, okuduğu kitaplarda bahsi geçen yan yatma yatağı sterilizatör gibi eşya isimlerinin altını çizerek okuyan ve içine sıkıntılar basıp ben buna şeyle başedebilecek miyim diye endişelenen tek anne adayı ben miyim? Lütfen biri çıkıp yalnız olmadığımı söylesin :110: Hamile kaldığından beri deli gibi anne Bebek kitabı okuyorum onlar mı dokundu acaba bana şuan evde olsam oturup bağıra bağıra ağlayasım var:confused:

Burada şu araba bu emzik şu puset derken hiçbirşey anlamadan boş gözlerle bakan, okuduğu kitaplarda bahsi geçen yan yatma yatağı sterilizatör gibi eşya isimlerinin altını çizerek okuyan ve içine sıkıntılar basıp ben buna şeyle başedebilecek miyim diye endişelenen tek anne adayı ben miyim? Lütfen biri çıkıp yalnız olmadığımı söylesin :110: Hamile kaldığından beri deli gibi anne Bebek kitabı okuyorum onlar mı dokundu acaba bana şuan evde olsam oturup bağıra bağıra ağlayasım var:confused:
ya çok zor ama herkes annesinin karnından anne olarak dünyaya gelmedi başa cıkarız Allah'ın izniyle insallah benimde ilk bebegim olacak Allah izin verirse benim acil alacağım sey yan yatma yastığı kusmuğuyla ölen cok cocuk var cok korkutuyo bu durum beni canım

Ben de senin gibi düşünüyorum ama doğduktan sonrada araştırıcı almak Bebek'le daha zor olur gibi geliyor
yani araştırıp secenekleri azaltıp bebek dogup 3 aylık oluncada kocacım hadi şunu alıp geliver demeli bence yada bilmiyorum ki nasıl yapmalı

ya çok zor ama herkes annesinin karnından anne olarak dünyaya gelmedi başa cıkarız Allah'ın izniyle insallah benimde ilk bebegim olacak Allah izin verirse benim acil alacağım sey yan yatma yastığı kusmuğuyla ölen cok cocuk var cok korkutuyo bu durum beni canım
Ya bende öyle diyorum aslında sonuçta herkesin yapabildiği birşey muhtemelen yapılabilir birşeydir ama araştırdıkça da gözüm korktu bir anda. Başlı başına bir uzmanlık alanı ve brn en temel terimlerden bile habersizim:( Doğuştan anne olan anaç kadınlardan da değilim zaten şu ara onu kafama taktım:KK42: Bana bu hormonlar hiç yaramadı şimdiden iyi anne olamayacak mıyım triplerine başladım allah sonumu hayır etsin

cnm benim ikinci ama yeni seyler çıkmış bizim zamanimizda olmayan bugun katalog baktim keske 9 sene once boyle bi seyden haberim olsun dedim gercekten cok ihtiyacim olan birseydi ama ilk alacagim seyler arasinda suanda kafani fazla yorma zaten aylar gectikce burda herkez paylasim yapar bunu mu alayim sunu mu diye :) suan hepimiz icin erken bence ben 9 ay gibi dusunuyorum alisverisi birde internetten online alisveris sitelerini gezersen daha cok bilgi sahibi olursun

İlk bebekte benim de bir şeyler okurken,araştırırken gözler:confused: böyle oluyordu,sanki yabancı memleketteyim de başka dil konuşuluyor gibi anlamadan boş boş bakıyordum. Normal merak etme canım. Birbirimize yardımcı olacağız işte ne güzel,burası o yüzden var

yani araştırıp secenekleri azaltıp bebek dogup 3 aylık oluncada kocacım hadi şunu alıp geliver demeli bence yada bilmiyorum ki nasıl yapmalı
ben hic bir zaman esime sunu al dememissimdir saddce ramazanda pide aldirirm o kadar :) ben kizimda magzalarda begendigim seyleri internetten bakiyordum siparis veriyordum en az 20 30 euro fark oluyor buyuk seylerde daha cok fark oluyor uygun aliyordum ve cogunu da ikijci el sayfalarinda sattim birazini ihtiyac sahiplerine verdim bana gore kafamizda urunleei belirleyip ben resim cekiyorim 9 ayda internetten sipariş vermeyi dusunuyorum

Ya bende öyle diyorum aslında sonuçta herkesin yapabildiği birşey muhtemelen yapılabilir birşeydir ama araştırdıkça da gözüm korktu bir anda. Başlı başına bir uzmanlık alanı ve brn en temel terimlerden bile habersizim:KK43: Doğuştan anne olan anaç kadınlardan da değilim zaten şu ara onu kafama taktım:KK42: Bana bu hormonlar hiç yaramadı şimdiden iyi anne olamayacak mıyım triplerine başladım allah sonumu hayır etsin
en iyi annelerden oluruz sen merak etme elimizden gelenin en iyisini yaparız bugün benim hormonlar cok fena ağlayıp duruyorum herseye geçecek toparlayacağız

cnm benim ikinci ama yeni seyler çıkmış bizim zamanimizda olmayan bugun katalog baktim keske 9 sene once boyle bi seyden haberim olsun dedim gercekten cok ihtiyacim olan birseydi ama ilk alacagim seyler arasinda suanda kafani fazla yorma zaten aylar gectikce burda herkez paylasim yapar bunu mu alayim sunu mu diye :) suan hepimiz icin erken bence ben 9 ay gibi dusunuyorum alisverisi birde internetten online alisveris sitelerini gezersen daha cok bilgi sahibi olursun
Haklısın canım hiç acelem yok aslında para biriktirip liste hazırlayıp 7. Ayda falan alışveriş yapmayı planlıyorum kısmetse. Kitaplara Fransız kalmamı tolere edebiliyordum ama sabah burayı da açıp ben hariç bütün dünya bu konuya hakim gibi hissedince kötü hissettim bir an kendimi. Ama daha çok var Allah'ın izniyle tüm hazırlıklar yapılır tüm bilinmeyenler keşfedilir yeter ki bebikler sağlıklı birşekilde kucağımıza gelsin:anne:

ben hic bir zaman esime sunu al dememissimdir saddce ramazanda pide aldirirm o kadar :) ben kizimda magzalarda begendigim seyleri internetten bakiyordum siparis veriyordum en az 20 30 euro fark oluyor buyuk seylerde daha cok fark oluyor uygun aliyordum ve cogunu da ikijci el sayfalarinda sattim birazini ihtiyac sahiplerine verdim bana gore kafamizda urunleei belirleyip ben resim cekiyorim 9 ayda internetten sipariş vermeyi dusunuyorum
oda mantıklı ve tercih tabi canım benim eşim galeri sahibi hic yoksa 80 arac var ve benim ehliyetim yok fobim var istanbulda arac kullanamam ben o yuzden herseyi esime aldırıyorum kolay oluyo ☺

kızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan

en iyi annelerden oluruz sen merak etme elimizden gelenin en iyisini yaparız bugün benim hormonlar cok fena ağlayıp duruyorum herseye geçecek toparlayacağız
Hormonlar olmasa herşey daha kolay olurdu zaten. Bir de ben o çocuk doğunca tüm endişeler dertler bitiyor bir tek uykusuz kalmak zor sanıyordum ciddi ciddi. Ani Bebek ölümleri ,kusmadan boğulmalar, kalkıp nefes dinlemeler vs annelerin endişelerini farkettikçe yüreğim ömür boyu endişeli olma halini kaldıracak mı diye düşündükçe gerçekten bağıra bağıra yine ağlayasım var. Sonrada inşallah bebeğin sağsalim doğar da bunları dert edersin aptalmısın nesin deyip bu sefer anıra anıra ağlamak istiyorum benim öğleden sonra izin alıp eve gitmem lazım sanırım

kızlar ben hic balik yemedim zaten sevmemde bir iki defa ton balığı ile salata tukettim varmı benimle aynı durum da olan
canım konserve balıkları kesinlikle tavsiye etmiolar. Bide içlerinde civa falan yüksek olanlar var uskumru falan onlar hele kesinlikle yenmemeli. Ben balık delisiyimdir. Somon çupra levrek alıyorum şuanda onları yiorum büyük marketlerde satılıyor.. Yaz oldugu için kısıtlı malesef.

Bu arabanın travel sistem olanları var. Kızıma kullandığım bebek arabasında bu parça yoktu ama gerek de olmamıştı açıkçası. Bizimkinin resmini ekledim,2.ye de bunu kullanacağız inş. almaya gerek olmayacak :)) Kendi aracınız varsa kesinlikle böyle modellerden öneririm, üstteki parçayı çıkarıp direk arabanın içinde otokoltuğu olarak kullanıyorsunuz.Ekstradan 0-13 kg bebe koltuğuna gerek kalmıyor

Eki Görüntüle 1851277

Ceyz tam düşündüğüm arabayı atmışsın. Benim yeğenler bunu dönüşümlü olarak yıllarca kullandı. Çizik bile yok. Fiyat/performans açısından en iyi araclardan biri bence.

Bende zamanında hamilelikten doğum sonrasına vs. bir çok konuda okudum araştırdım ama inanın çocuk doğduktan sonra otomatik olarak anne iç güdülerine sahip oluyorsunuz ben okuduğum hiç bir şeyi hatırlamadım. o iç güdüyle neye ihtiyacı var nesi var ne zaman acıktı ne zaman hasta zaten anlıyosunuz en azından ben öğle olmuştum. Amaaaa şu lohusalık döneminde bebek ağlarken bende cok ağlamışımdır bebeğime yetemiyorum iyi anne olamıyorum diye sanırım bunu yaşamayanda yoktur o nedenle sizde bu duygular içerisinde olursanız takılmayın hormonların oyunu:skandal:

Aynen, doğru tespit etmişsin.
Modeli çok güzel, estetik eminim de fiyatına yakışır özelliktedir ama bizi aşıyor.
Muadili nasıldır ki?:KK53:

Stokke daha hafif yani bununla kiyaslayinca aklıma daha çok yatıyor. (Amcalar yurtdışında daha uygun biz getiririz dediği için yatıyor aslında.)
Ama kışın -27'yi gören bir yerde yaşıyorum. Kullanmaya utanırım herhalde bunu ben. O yüzden daha mantığa yatkın bir şey arıyorum. Bak C CeYz 'in paylaştığı modelin araca uygun kar tulumu benzeri kış koruması var. Ben aldığım zaman her anlamda ergonomik olsun istiyorum. Biz çok gezen insanlarız. Bebeğin eşyaları, araba derken sıkıntı olmasın.

kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlernizi bekliyorum
Selam kızlar çıktım muayeneden herşey iyi çok şükür cinsiyeti tahmin yurutiyim yüzde 60 kız dedi iyi ki yüzde 50 demedi :KK70:
çok sevindim canım gözün aydın hayırlısı benimkiside kesin demedi ama kız dedi :)

:KK200:
İlk bebekte benim de bir şeyler okurken,araştırırken gözler:confused: böyle oluyordu,sanki yabancı memleketteyim de başka dil konuşuluyor gibi anlamadan boş boş bakıyordum. Normal merak etme canım. Birbirimize yardımcı olacağız işte ne güzel,burası o yüzden var
Evet ağlamaklı olmadan önce hissettiğim tam olarak buydu yabancı memlekette dil bilmeden dolanmak çok saol Can'ım duygularıma tercüman oldun ve acemi anne adaylarına destek olan anneler iyi ki varlar:KK200:

Back
X