- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 43
canım bende de oluyor ağrılar ani özellikle idrara sıkıştığımda alt tarafıma ufak ufak sancılar giriyorDayanılmayacak kadar değil, 10 dakikada bir yokluyor. İlk defa olduğu için biraz korktum galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende de oluyor ağrılar ani özellikle idrara sıkıştığımda alt tarafıma ufak ufak sancılar giriyorDayanılmayacak kadar değil, 10 dakikada bir yokluyor. İlk defa olduğu için biraz korktum galiba![]()
benim ev de aynı 4 makine çamaşır bekliyor katlanıp ütülenecek çocuğun odasında dağ şeklinde duruyor, yemek yapamıyorum kokudan, süpürgeyi eşim yapıveriyor Allah tan...ben de çok halsizim ve sürekli uyku hali, bi geçseydi şu dönem çok sıkıldım valla zombi gibi dolanıyorum...Hala bulantisi olanlara +1 de benden
Sicaklik arttikca bulantilar da cogaldi. Haftasonu 1 saat yol gidip geldik, yolda kac kere ogurme molasi verdim
Evimi de b.k goturuyor resmen, bir kibrit cakip yakip kurtulasim var
Temizleyecek hal kalmadi
Temizlik bile degil su canasit utu yiginindan kurtulsam ona razıyım ama halsizlikten hiçbir sey yapamiyorum
aynısı bende de var ilk haftalarda da olmuştu usg de hiç bişey çıkmamıştı ve dr normal demişti rahim bağları geriliyor büyümeden dolayı canımKızlar, sabahtan beri bebeğin olduğu yere bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor, nefesimi kesiyor. İlk defa böyle oluyor. Başından beri ağrım sızım olmamıştı hiç. Sizce normal mi, rahim büyüdüğü için mi acaba? Endişeleniyorum...
inşallah bir sey yoktur canımKızlar su gibi bir siviyla beraber kanamam geldi doktora gidiyorum dua edin benim için ne olur bebegime bisey olmasın
sana cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktorunHazirlik konusuna gelince arkadaslar, ben ilk hamileligimde bu kadar heyecanli degildim. Aman çocuk buyur, ihtiyac olunca alinir vs diye diye oldukca az almisim pek cok seyden.
Simdi 5 ay falan olsun ceyiz duzer gibi alışveriş yapacagim
Oda sikintimiz yok, kizimin odasi var zaten.
Bir sure bizim odamizda yatar, sonrasında ablasinin yanina gecer

Can'ım bez dolap değil de çekmeceli şifonyer alırsan çok kullanışlı olur.bebek kıyafetleri için şifonyer daha iyi oluyor. aklında bulunsunkesinlikle zaten bariz bebek odalarının kullanım ömrü çok kısa çocuk büyüyünce anlamı kalmıyor ama insan bir heves istiyor işte. sonuçta bizde bu süreçte idareten bebeğin kıyafetlerini koymak için mecburen bez dolap gibi bir şey alacağız. beşik ablamdan kalanı kullanacağım.
bi arkadaşımın başına geldi bebişi 6 aylıkken yeniden hamile olduğunu öğrendi ve sütü kestiEmzirirken hamile kalan varmi aramizda sesimi duyuuun:)
İnşallah birşey yoktur. Dualarımız seninleKızlar su gibi bir siviyla beraber kanamam geldi doktora gidiyorum dua edin benim için ne olur bebegime bisey olmasın
İçime su serptiniz vallaaynısı bende de var ilk haftalarda da olmuştu usg de hiç bişey çıkmamıştı ve dr normal demişti rahim bağları geriliyor büyümeden dolayı canım
biraz telaşlıyım sanırım Hayir yanlis anlamissin.Bugza cınsıyetı Öğrenmek için nifty test sonucunu beklıycemdedın dımı ? Yanlış anlamadı m ben testı ınceleyen merkeze sordum,görüyoruz cınsıyetı fakat turkıyede yasak olduğu için raporda paylaşmıyoruz dedı,yoksa senın yer paylaşıyomu![]()
Onu ben bilemem. Bos gebelik herkesin yasayabilecegi birsey ama onu biliyorum. Tamamen o anki dollenmedeki hata sebebiyle oluşuyor. Hatali uretim duruyor.Peki boş olmama ihtimali var mı ben aslında onu merak ediyorum. İnşallah boş değildir çok istiyordu
HayirFolik asit ten başka vitamin alıyor musunuz kizlar
maşallah çok güzel uyumuşsun.yarasın minik kuzuyaGünaydın kizlar ben daha yeni kalktım sayilir :)) cok tembelim coook
Bayramdan sonra ikili test yapacak olan perinatolgla gorusup yaptiracagim. 13.haftada olacagim. Haberleselim. 10 hafta olması gerekli bu testler icin. Sizin daha var vaktiniz. Manisa'da oturuyorum Izmir'de yaptiracagiz muhtemelenmrb benden de doktorum nifty test istedi ben 40 yaşına gireceğim yaştan sebep ben 9+5 günlüğüm. siz nezaman yaptırıacaksınız testi
Canım bende kısmetse temmuzun 11 ınde gıdecegım kontrole. Daha cok var benım. Ben yarın tatıle çıkıyorum. Telefonumda internetım yok. Nasıl yaparım bılmıyorum ama bır sekılde ınternet bulup gırerım. Iyı haberlerınızı beklıyorum. İnşallah hepimiz bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız. Allaha emanet ol canımTamam
Canim etiketlerim .sen naptin nasılsın canım .nasıl gidiyor kontrol ne zaman ben giremiyorum ara ara sizi Mrk edip giriyorum etiketleyın beni Mrk ta komayin
Evet bos gebelikte kese buyuyor bhcg salinmaya devam ediyor ama iki hafta sonra bu da duruyor. Bende en azinda n boyle oldu. Başkasından da duymadim karsilastirma yapamam. Progesteron 8kusura dusmustu son tahlilimde. Bhcg 50binden 51bine cikti. Gelis.miyordu artık.Geç döllenmedir büyük ihtimal. Adet düzensizliği de varsa olağan. Bizimki de 5 haftalıkken kese o kadar minikti ki doktor umutsuz konuşmuştu haftasına uymuyor diye. Boş gebelik olduğunu sanmıyorum, boş gebeliklerde kese büyümeye devam ediyor diye biliyorum. Bir de doktorlar onu kesenin yapısından falan anlıyor galiba. Bana o kadar olumsuz konuşmanın içinde hiç boş gebelik dememişti çünkü.
% 90 erkek dedisana cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktorun

Evet bos gebelikte kese buyuyor bhcg salinmaya devam ediyor ama iki hafta sonra bu da duruyor. Bende en azinda n boyle oldu. Başkasından da duymadim karsilastirma yapamam. Progesteron 8kusura dusmustu son tahlilimde. Bhcg 50binden 51bine cikti. Gelis.miyordu artık.