2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya acaba normal doguma engel olur muymuş bu durum ? İlle normal olsun demiyorum gerçi ama

Yok yok zaten dediğim gibi ileri haftalarda normal pozisyonuna dönüyor. O baskıyla dönsün de bi' zahmet. Valla ben onca doktorun şüpheyle yaklaşmasına rağmen normal doğum diye ölüp bitiyorum. Bu yüzden normal yapamazsam döverim o rahimi ben. :/

Kızlar biraz önce benden böyle yumurtlama dönemindeki gibi bi akıntı geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

I ikizcan2016 yavrum senin bu zilliler hiç rahat durmuyor. Bunlar şimdiden böyleyse doğunca işin var senin. Hayır, o doktorların falan da tam moral bükücü. Şaka maka. Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah bi' sıkıntısız gelecek o haylazlar.
Bu arada havuç suyu falan kese suyunu arttırıyor diye biliyorum. Su yapan şeylerden uzak durunca düzelir belki.

saol canim, insallah mudahaleye gerek kalmadan gecer :)
havuc suyu mu.. ben normal suyu yeni yeni icebiliyorum, havuc yemeyeli 4 ay oldu :))
karbonhidrat cok yiyordum bulanti yuzunden, onlar da su tutuyor ya..
bakalim beklemedeyiz..

Kızlar günaydın gece yine hastanedeydim. Arka arkasına 3 kere tuvalete gittim ve çişim şeffaftı suyum mu geldi diye soluğu hastanede aldım. Dr resmen simir sinir baktı neden geldin der gibi... Baktı bebeğin suyu normal onda sıkıntı yok dönmüş dedi bu kadar sabah yine tuvalete gittiğimde çişim şeffaftı... Dr öyle sıkamazsın aniden boşalır su ıslanırson ded ama ben kafayı yiyecem

cisim seffaf diye mi gidiosun hastaneye,
cok mu su iciyorsun? onun kese suyuyla alakasi yoktur canim bobrekle ilgisi vardir.. agrin var mi bobreklerde?

kızlar yawf, doğduktan sonra odasına geçene kadar neyin içine koysam diye bakıyorum çocuğu. Daha önce konuşuldumu hiç hatırlayamadım ama şimdi Tiny Love 3 ü bir arada diye bisey gordum. Güzel gözüküyor da kullanışlı mı acaba bilen var mıdır? yoksa park yatak alıp içine bi yatak mı alsam daha mantıklı?

bu arada liliitowndan baktım birsürü cici şey var. Fiyat sordum, en azından neyi alacağımı kesinleştirirsem boyu belli olur öyle sipiriş veririm. :)

cisim seffaf diye mi gidiosun hastaneye,
cok mu su iciyorsun? onun kese suyuyla alakasi yoktur canim bobrekle ilgisi vardir.. agrin var mi bobreklerde?

Cqnım günlük 2-2.5 litreyi buluyorum böbreklerimde ağrım var zaten kaç kadın doğumcuya gittim normaldir panikleme diyip yolluyorlar

Benim de plesantamın önde olduğunu söyledi doktor. Ama anladığım kadarıyla önde diye tabir edilmesi kafa karıştırıyor. Çünkü bana önde deyince ben de sordum bu problem olur mu diye. O da hayır rahime ağzına doğru aşağıda olsaydı problemdi ama seninki asagıda değil dedi. Sadece resimleri çok net alamayız hareketlerini gec hissedersin dedi. Hatta böyle olduğu için bebek daha iyi beslenir dedi. Ama işte insan internetten aratınca çok kötü seyler okuyo kafası karısıyo. Ben okumamaya çalışıyorum. Detaylıyı bekliyorum o zaman iyice netleşir herhalde sorun olup olmadığı. İnşallah sağlıcakla kavusuruz yavrularımıza ve unuturuz bu evham yaptığımız zamanları.
Nette gelişimi yavaşlar yazıyordu yeterli oksijen alamamaktan yazıyordu tesadüf gibi benim oglusumda 1 hafta önde giderken şimdi 2 haftadır hala 4 gün ilerlemiş ya canım sıkıldı kafam karıştı yaa .belki farklı USG makinasindan dolayisi diye kendimi rahatlatır işte .Sağlıkla bi gelseler de inşallah evhamimiz azalsa yaa

image.webp
kızlar yawf, doğduktan sonra odasına geçene kadar neyin içine koysam diye bakıyorum çocuğu. Daha önce konuşuldumu hiç hatırlayamadım ama şimdi Tiny Love 3 ü bir arada diye bisey gordum. Güzel gözüküyor da kullanışlı mı acaba bilen var mıdır? yoksa park yatak alıp içine bi yatak mı alsam daha mantıklı?

bu arada liliitowndan baktım birsürü cici şey var. Fiyat sordum, en azından neyi alacağımı kesinleştirirsem boyu belli olur öyle sipiriş veririm. :)

ben boyle bisey aldim yatak odasina canim

Nette gelişimi yavaşlar yazıyordu yeterli oksijen alamamaktan yazıyordu tesadüf gibi benim oglusumda 1 hafta önde giderken şimdi 2 haftadır hala 4 gün ilerlemiş ya canım sıkıldı kafam karıştı yaa .belki farklı USG makinasindan dolayisi diye kendimi rahatlatır işte .Sağlıkla bi gelseler de inşallah evhamimiz azalsa yaa
Canım drdan dra da değişiyor ölçümleri...
Evham konusunun bitmesine en az 4 ay var

Canim dr sıkıntı gorse seni uyarir evhamlanip kendinide bebeginide strese sokma boyle notlar alinmasi normal sonucta onlarda riskli bir durumla karsilasmak istemezler sana aciklama yapardi rahat ol sen. Bebisinin tekmelerine odalan ve tadini cikart :)
Yerim ben onun tekmelerini resmen konusunca vuruyor soruyorum bişiler pat vuruyor .Bu arada seni burdada görmek çok güzel :KK36:

Canım drdan dra da değişiyor ölçümleri...
Evham konusunun bitmesine en az 4 ay var
Sence evham biter mi ....:)))) ben oğlum doğduğunda yeni lohusayken geceleri emzirince yorgunluktan resmen ters yatiririm içine kusar bogulur,başı yan mi yatirdim diye 50 kez burun deliklerine kadar bakardim gözüme inanmazdim düşün yani .sonra 5 aylikken döndü yüzüstü döner uykuda boğulur korkusu sardı sonra yürüdü düşecek korkusu, ateslendi havale korkusu vs hala bitmiyor bu korkular malesef . Birde bizim tanıdık biri yeni doğum yapmisti bebeği yorgun olunca emzirirken uyumustu kadincagiz gözünü actiginda bebek süt inince kendini cekememis nefessiz kalıp ölmüştü, annesi resmen cildirmisti onun korkusu etkisi üstümde kalmıştı o dönem ...çok üzülmustum allah kimseye yasatmasin evlat acisi.cok dikkat etmeliyiz yatirirken emzirirken coook

H
o kavun gibi hissettiğin bebişş tatlışkomm top gibi oluyor bendede bazen yuvarlanıyor içerde :)
HiHiSetmiyorum ki goruyorum yamuk yamuk oldu Karnım bi taraf boş bi taraf büyük kavun var resmen hoşuma gitmiyo değil göbek deligimin hizasini geçti masaallah ben kilo almayınız onun seklinden onun büyüdüğünü görüyorum her hafta 2 hafta önce göbek altındaydı şimdi büyüdü maşallah pasam

Eki Görüntüle 1881118

ben boyle bisey aldim yatak odasina canim
Benim beşikte bundan canım, içine reflü yatağı aldın mı sen? İnternetten bakıyorum şimdi, yanlarında bebek sırt üstü dönmesin diye yan kolları olanlar var birde olmayanlar var. Olmayan yataklara ayrıca o yan yatış yastıklarından almak gerekiyor. Hangisinden alıyım ben şimdi? Yanları olandan alsam bu seferde çocuk birkaç aylık olunca arasına sığmama ya da rahat hatamama durumu olur mu acaba? Harici alırsam bebiş büyüyünce yanları kullanmam direk yatağa yatırırım diye de düşünüyorum? Birde marka olarak hangisinden alsak? Bütün analara sorumdur yardım lütfen :işsiz:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 59
Sence evham biter mi ....:)))) ben oğlum doğduğunda yeni lohusayken geceleri emzirince yorgunluktan resmen ters yatiririm içine kusar bogulur,başı yan mi yatirdim diye 50 kez burun deliklerine kadar bakardim gözüme inanmazdim düşün yani .sonra 5 aylikken döndü yüzüstü döner uykuda boğulur korkusu sardı sonra yürüdü düşecek korkusu, ateslendi havale korkusu vs hala bitmiyor bu korkular malesef . Birde bizim tanıdık biri yeni doğum yapmisti bebeği yorgun olunca emzirirken uyumustu kadincagiz gözünü actiginda bebek süt inince kendini cekememis nefessiz kalıp ölmüştü, annesi resmen cildirmisti onun korkusu etkisi üstümde kalmıştı o dönem ...çok üzülmustum allah kimseye yasatmasin evlat acisi.cok dikkat etmeliyiz yatirirken emzirirken coook

Aynen canım anne olunca evhamlar telaşlar hep bizimle

Back
X