2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım t3 ve t4 hatırlamıyorum,benım onlarda bı sıkıntı çıkmadığından çok dıkkat etmıyorum sanırım ama test sonuçlarına bakarım
Sureklı 75 MG lık ılaç kullandığımdan 1.7 gıbı su ara Tsh ım
Dr lar Tsh ın ozellıkle hamılelıkte 2.5 hatta 2 nın bıle altında Olmasını istıyorlarmış
Benımkı hıpotroıd
Senın kaç çıkıyo değerlerin?bı de hangı cesıdı? İlaç kullanmadan dengede duruyorsa çok iyi,çok sıkıntılı degıl herhalde
Bende 4-5 haftada bı test yaptırıyorum buaralar,hamılelıkten önce 4-5 yaptırmadıgım bıle oluyodu
Benim 2,5 çıktı aslında sınırda ama 3ün altı olduğu için normal kabul ediyorum dedi ilaç fln vermedi bana doktor

Erkekler anacı oluyormuş çok mutluyum o yüzden ezdirmezler bizi tabiki :)))

Valla bende bi kız var acayip anacı bana asla laf söyletmez. Kızlar babacı olur kuralını yıktık... Ama karnımdaki paşa baba konuşunca tepki veriyor

Eki Görüntüle 1882107 Eki Görüntüle 1882108 Eki Görüntüle 1882109 Eki Görüntüle 1882110 Eki Görüntüle 1882111 Eki Görüntüle 1882112 Aldıklarım bunlar Canım. Tulumlar polar takımlardan biri polar diğer ikisi havlu kumaş. Bakalım bayram sonrasına gelecek heyecan yaptım :) @Kostebekpasta

Mutlu günlerde giysin inşallah, çok güzezller. Peki hangi bedenleri aldın canım? Malum carters ın ürünleri dar kalıp, ben bi türlü karar veremediğim için sipariş de veremedim bi türlü. 3 aylık mı aldın?

Cay bahcesindeyim yavrum. Sarjim azdi görmedim yazdiklarini.
Icimdeki canavari sakinleştirdim, hormonlar kontrol altinda :)
Cirkefe baglamiyim dedim bugün. Oek enerji bulamadim kendimde.

İki gundur oğlanin sırtini görüyorum karnimda. Böyle geriye dogru yaslanip göbeğimi disari cikartma hareketi yapinca oluyo. Kafasi gibek deligimin 4 parmak ustunde. Cok yukarda diil mi bu.
Eskiden yatay duruyordu iki gundur dik duruyor. Baya da kamburunu veriyo dışarı essek. Gecen yolladigin haftalara gore yerleri vardi ya ona gire yukarda.
aynen benimki de 4 parmak yukarıda bana göre de yukarıda geldi internetten bakıyorum fundus yüksekliği 22. haftada göbek deliğini gösteriyor bizimkiler niye böyle keselerimiz mi büyük anlamadım canım...

Kızlar 2 gündür ağrıdan ağlıyordum artık. Sabah dra gittim idrar yolları enfeksyonum çok çok artmış antibiyotik tedavisne başladık. Üriner ultrasona girdim dalakda büyüme olmuş iltihaptan olurmuş. Allahtan paşam çok rahattı ayaklarınıda uzatmış gel keyfim geldi .
Geçmiş olsun

aynen benimki de 4 parmak yukarıda bana göre de yukarıda geldi internetten bakıyorum fundus yüksekliği 22. haftada göbek deliğini gösteriyor bizimkiler niye böyle keselerimiz mi büyük anlamadım canım...
Bilemedim ki. Hele kendimi geriye doğru eğitimde belinden göbeğinde resmen kamburu çıkıyor sanki sırtı var gibi. Perşembe olsa da gorsem artik

Pda ilk üç gün maksimum bir hafta içinde kapanıyor. Kapanmazsa müdahale ama pda'yi anne karnında anlayamazlar çünkü pda'nin anne karnındayken açık olması gerekir zaten kapanmamasını kontrol ederler. Kapalı olunca Allah göstermesin bir sonuç olabilir. Doğuştan sonra kapanması gereken açıklıklardan olduğu için onun ilk pediatrik muayenesi ve takip eden 1 hafta sonra ancak anlaşılır.

Evet doğumdan 1 hafta sonra ve duruma göre sonrasında da bakıyo bu prof. duruma göre kendi randevu veriyor

Mutlu günlerde giysin inşallah, çok güzezller. Peki hangi bedenleri aldın canım? Malum carters ın ürünleri dar kalıp, ben bi türlü karar veremediğim için sipariş de veremedim bi türlü. 3 aylık mı aldın?
Evet Can'ım 3 aylık aldım bunları. Bundan sonraki evde aldığım bi kaç sey daha var. Şu an için bunlarda gelince sadece -uzun kollu zıbın takımı -bir kaç tane de tek alt alırım başka da bişey almam sanırım. Ha bide yenidoğan takımı alırım. Bundan sonra da alacaklarımı 3-6 ay alırım. Ama ondanda da 36. Haftayı falan beklerim tahmini doğacağı kiloya bakarım

Benim 2,5 çıktı aslında sınırda ama 3ün altı olduğu için normal kabul ediyorum dedi ilaç fln vermedi bana doktor
Benımkını uzun sure kontrol altında tutamamışlardı,2.5 sa sende ıhmal etme ayda 1 yaptır test canım,gerçi ılk haftalar daha rısklı bebek açısından.suan kendı troıd hormonları aktıf çünkü

Benımkını uzun sure kontrol altında tutamamışlardı,2.5 sa sende ıhmal etme ayda 1 yaptır test canım,gerçi ılk haftalar daha rısklı bebek açısından.suan kendı troıd hormonları aktıf çünkü
Baktırayım tekrar evet kendi doktoruma ara verdim 2 aydır tatildeyiz diye yoksa isterdi belki de 7 haftalıkken test yapmıştık en son

Evet işte oyun alanı bunların kullanılış amacı. Ben de gece gündüz o her tarafı kapalı kocaman yatağın içinde çocuğumun kendini daha da yalnız hissedeciğini düşünüyorum. Neden bu kadar takılıp alınıp büyüttü herkes anlamadım. Kimsenin düşüncesini doğru bulup uygulamak zorunda değilim. Aynı şekilde kimse de bana yok niye beşik alıyosun aman park yatağı niye sevmiyorsun vs diyemez. Benim bebeğim benim kararım :KK66: acımaya gelince, ben o küçücük bebeği dediğim gibi o koca beşiğin içinde öyle ufacık görünce acıdım. Bunu da mı açıklamam gerekiyor hayret valla. Kime ne yahu nasıl hissettiğim?!
konuyu daha fazla uzatmak ıstemedıgımden dedıgın gıbı herkesın kendı kararı onun için kımsede kımsenın çocuğuna acıyamaz!
Soylemın bıkac kışının tepkısını cektıyse açıklama yapmak ıstemıycegın konularda üslubuna dıkkat et canım

konuyu daha fazla uzatmak ıstemedıgımden dedıgın gıbı herkesın kendı kararı onun için kımsede kımsenın çocuğuna acıyamaz!
Soylemın bıkac kışının tepkısını cektıyse açıklama yapmak ıstemıycegın konularda üslubuna dıkkat et canım
hahahha eltimin bebeğine acımışım ona mı taktınız :D:D olduu

Baktırayım tekrar evet kendi doktoruma ara verdim 2 aydır tatildeyiz diye yoksa isterdi belki de 7 haftalıkken test yapmıştık en son
Ooo uzun zaman gecmiş kontrol ettır,aslında yukseldıgınde belırtılerden kendınde anlarsın canım sac dokulmesı,yorgunluk kabızlık,derıde kuruluk vs ama suan hamılelıkte olan bazı belırtılerde benzedıgınden karısabılıyomus

Back
X