- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Yok 26 Aralık bızım dogum tarıhı 10 gun varmış canım aradaninocin o zaman sizde bugün 80 günlük oldunuz aysel bütün karışıklığa son verdi o güzel matematiği ile
Kerem koca abı olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 26 Aralık bızım dogum tarıhı 10 gun varmış canım aradaninocin o zaman sizde bugün 80 günlük oldunuz aysel bütün karışıklığa son verdi o güzel matematiği ile
Evet canım Kaldıramadım zaten amelıyathanede başladım kusmaya doğumdan önce2 epidural bir anestezi mi? Epidurali enjekte ettiler mi? O kadar şeyi nasıl kaldırdın? Benim işlem kısa sürdü ama bir gün boyunca kateterle epidural vermeye devam ettiler. Doktor sütten geçebilir demişti sonradan. Deniz ilk haftada 600 gr'a yakın verdi. Moral verdin, sağol canım.
Sut ve bulgur bırlesınce yaptı nurcumHEMEn aldırıp deniyorum. Süt için yapmadığım kalmadı valla... Annem kızım böcek ye deseler yiyecen diyor.
Gaz mı yaptı canım... süt artırmak için duymuştum artış oldu mu
Rabbim sabır versin canım...Ayyy kızlar uçak ınmış gelıyolar![]()
Allah yardımcın olsun gideceklerini düşün sakinleş ama dikkat et bebeği güzel sevsinler pis elleriyle değilAyyy kızlar uçak ınmış gelıyolar![]()
Canım slingi nasıl kullanıyorsun? Bende neko wrap sling var. Yenidoğan için bacaklar içerde olan pozisyonda yerlestiriyorum. O sekilde bebek çok sıkısıyor ve durmuyor. Bebeğim bugün 58 günlük ve cok kilolu bir bebek olmamasına rağmen sığamıyor içine sanki.
Biz daha 48 günlüğüzkızlar bu arada biz bugün tam 85 günlük olduk.topiğin abisiyiz akıllı oluuuunnnnn dağıtırım haaaaa![]()
Benim için adlarını duymak yetiyor bi heyecan bi stres karışık duygular basıyor beni Allah kolaylık versin sana . inş çok kalmazlar :)Ayyy kızlar uçak ınmış gelıyolar![]()
Sanki o günleri unutmuş gibiyim ya ne çabuk geçiyor zaman su gibiBiz daha 48 günlüğüztopiğin en bıdıklarındanız 2)
Genel cerrahİyi akşamlar hanımlar. . Oglumu sünnet ettirmek istiyoruz. . Napmamiz lazim hastanenin hangi bölümüne gitmeliyim ?
çocuk cerrahına yaptırman en sağlıklısı.ama tercih ettiğin bir hastane varsa ve orada çocuk cerrahı yok ise üroloji uzmanı da yapıyorİyi akşamlar hanımlar. . Oglumu sünnet ettirmek istiyoruz. . Napmamiz lazim hastanenin hangi bölümüne gitmeliyim ?
Teşekkür ederimGenel cerrah
Üroloji
İkisi de yapıyor canım
Önce randevu alıp muayene ettiriyorsun doktor da onaylarsa sünnet içn tarih veriyorlar
oğlanın altını 2-3 gün sık sık kontrol et.benim başıma sünnet yerinde kanama geldi ya korkuyorum herkesi uyarıyorumBiz bugün oğlanı sünnet ettirdik lokal uyuşturduk çok şükür iyi geçti çok sakindi şimdi mışıl mışıl uyuyor korktuğumuz gibi olmadı
Off basladi mi o dönemler.
Baris 15 gun kadar aglaya zirlaya emdi cok zor oluyor.
Simdi de yapiyor ama gazi olunca reddetmek değil tam olarak ama tepkiler ayni. Cok yoruyor insani ama gececek insallah .
Mülk sahibinin yaptığı büyük terbiyesizlik olmuş bence. Oğlu zor durumdaysa şayet sizden aldığı kira bedelini ona transfer edebilir. Kontratınız devam ediyorsa hiç acele etmeyin bence. Ev sahibi yenilemese bile 1 yıl otomatik olarak yenilenmiş gibi devam edebiliyor. Onun oğlu başının çaresine bakabilecek yaşta nitekim. Rahat etsin diye kendinizi telaşa sokmayın.
Eşim bıle sonunda mendıl getırdı,sol çocuğun yuzunu dıyeRabbim sabır versin canım...
Sakin olmaya çalış sütünü düşün
Eşim bıle sonunda mendıl getırdı,sol çocuğun yuzunu dıye
Burnunun dıbınde duruyolar ya
Çocuk delırdı aglamaktan