kızlar ya göğüs ucu çıkmazsa emzirme sorun olabilir. göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var. onlardan alın. tirle falan da kullanıyorlar bunun içinYa ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar da büyür hamileyken dediler ama büyümedişimdi de emzirince büyür diyorlar :)) ama aksine göğüslerim büyüdükçe onlar daha bi küçüldü sanki
genel anestezi olursa sıkıntı değil de epidural olmuştum ben ilk doğumumda. belimdeki katateri 2 gün çıkartmadılar, ağrım olunca ordan ağrı kesici alıyordum düğmeye basıp. o nedenle gecelik olmuyor. epidural olacak olanlar pijama götürsün.Kızlar hastaneye gecelikmi pijama takımımı götürceksiniz
Evet biliyorum o aleti ucuz da bişey alıcam yanımda bulunsun hastanede lazım olur belkikızlar ya göğüs ucu çıkmazsa emzirme sorun olabilir. göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var. onlardan alın. tirle falan da kullanıyorlar bunun için
Onden dugmeli aldım hep canım dedigin gibi rahat olsun diye..geceligi ben de sonrasında pek giyecegimi sanmıyorum ama dedikleri gibi gerekliyse mecbur alcaz napalım bi de arastırınca guzel modelleri var gerci dedigin gibi fiyatlar saçma bir sekilde fazla..aslında penye-pamuklu tarzı geceliklerin beden olarak büyügunu de alabiliriz guzel birseyler bulursak bak bunu da düsunmek lazım...bir de ne alaka bilmiyorum ama acık renk giymek gerekiyormus ilk gunler oyle guzel olur diyorlar ama ben hep koyu gül kurusu ve açık bordo dusunuyordum nasıl yapıcam cok kararsizım gerci şu da var boyle seylerde hep plan yaparsın yaparsın da o gün gelince ortaya karısık dogaclama biseyler cıkar belki de oyle olcak bos yere kafa yormuşuz diycez :)))İşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmı
Canım ben aldım bugün gecelik ve sabahlık takım. Pijama takımımda vardı zaten. Sabahlığı ikisinede ortak kullancam. Bir türlü beğenemedim giy çıkar giy çıkar :) en sonunda içime sinmesede aldım krem renk. Bencede açık renk almalısın. Bordo giyen hiç görmedim. Daha çok yakışır bence. Tabi sen bilirsinOnden dugmeli aldım hep canım dedigin gibi rahat olsun diye..geceligi ben de sonrasında pek giyecegimi sanmıyorum ama dedikleri gibi gerekliyse mecbur alcaz napalım bi de arastırınca guzel modelleri var gerci dedigin gibi fiyatlar saçma bir sekilde fazla..aslında penye-pamuklu tarzı geceliklerin beden olarak büyügunu de alabiliriz guzel birseyler bulursak bak bunu da düsunmek lazım...bir de ne alaka bilmiyorum ama acık renk giymek gerekiyormus ilk gunler oyle guzel olur diyorlar ama ben hep koyu gül kurusu ve açık bordo dusunuyordum nasıl yapıcam cok kararsizım gerci şu da var boyle seylerde hep plan yaparsın yaparsın da o gün gelince ortaya karısık dogaclama biseyler cıkar belki de oyle olcak bos yere kafa yormuşuz diycez :)))
Hangi siteden aldın canım. Ben 130 tlye sabahlıklı takım aldım. Nata vegaya gittim hamile mağazasından aldım canım. Sen uygun almışsınBen internetten 50 lira gibi bir fiyata aldim canim geceligi dedigin gibi sonradan giymeyecegim icin dusmedim uzerine cok
Canım sen nasıl mutlu rahat olacaksan öyle yap boş ver insanların ne dediğini alt tarafı bir ya da iki gece kalıcaz inşallah herşey yolunda olursa diyelim bir şey eksik ya da lazım çok şükür herşeye erişmek artık çok kolay yeter ki sen mutlu huzurlu ol bebeğin sağlıklı olsun alıp gelinir bir koşuOnden dugmeli aldım hep canım dedigin gibi rahat olsun diye..geceligi ben de sonrasında pek giyecegimi sanmıyorum ama dedikleri gibi gerekliyse mecbur alcaz napalım bi de arastırınca guzel modelleri var gerci dedigin gibi fiyatlar saçma bir sekilde fazla..aslında penye-pamuklu tarzı geceliklerin beden olarak büyügunu de alabiliriz guzel birseyler bulursak bak bunu da düsunmek lazım...bir de ne alaka bilmiyorum ama acık renk giymek gerekiyormus ilk gunler oyle guzel olur diyorlar ama ben hep koyu gül kurusu ve açık bordo dusunuyordum nasıl yapıcam cok kararsizım gerci şu da var boyle seylerde hep plan yaparsın yaparsın da o gün gelince ortaya karısık dogaclama biseyler cıkar belki de oyle olcak bos yere kafa yormuşuz diycez :)))
Trendyoldam almisyim canm sabahliksix sadece gecelik ama benim aldigim o yuzden daha uygun olabilir..Hangi siteden aldın canım. Ben 130 tlye sabahlıklı takım aldım. Nata vegaya gittim hamile mağazasından aldım canım. Sen uygun almışsın
Aaa gecmis olsun canim insallah sancilarin kSelam kızlar,
Ben pazartesiden beri hastanede yatıyorum. Erken doğum sancıları başladı pazartesi. Kasılmalarım 4 dk birdi hastaneye gittiğimde. Kanda enfekaiyon çıktı, doğumu onun tetiklediğini düşünüyorlar. İlaçlarla sancıları durdurdular, yarın ilaçları kesip sancıların geri gelip gelmediğine bakacaklar. Ona göre hastaneden çıkacak mıyım yatacak mıyım daha belli olacak. Bende haberler böyle. Sizler nasılsınız?
gecmis olsun canm insalah sancilarin kesilmistir daha cok erken bu kadar erken gelmesin miniklerimiz birwz daha beklesinler insallahSelam kızlar,
Ben pazartesiden beri hastanede yatıyorum. Erken doğum sancıları başladı pazartesi. Kasılmalarım 4 dk birdi hastaneye gittiğimde. Kanda enfekaiyon çıktı, doğumu onun tetiklediğini düşünüyorlar. İlaçlarla sancıları durdurdular, yarın ilaçları kesip sancıların geri gelip gelmediğine bakacaklar. Ona göre hastaneden çıkacak mıyım yatacak mıyım daha belli olacak. Bende haberler böyle. Sizler nasılsınız?
Canım büyümüş bugün gittim. 2100 gram olmuş çok şükür :) tatlı ve çikolata çok yedim doktor demişti faydasıda oldu canım.Ayyysss canm senn kontrolun nasil gecti bebis buyumus mu riskli bir durum yoktur insallah
geçmiş olsun canım sancıların kaç saat sürdü ve doktora gitme kararı aldın? benimde dün gece çok sık kasılmam oldu. kasılma ve sancı aynı şey değil dimi?Selam kızlar,
Massaallh canim bence bebisin kilosu iyi normalxstamdartlarda ilerliyorCanım büyümüş bugün gittim. 2100 gram olmuş çok şükür :) tatlı ve çikolata çok yedim doktor demişti faydasıda oldu canım.
geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuzSelam kızlar,
kasık ağrısı bebek büyüdüğünden olur. benim de daha olmadı ama eminim başladığında farkında oluruz. rahim kasılıp gevşer; sancı girer sanırımEvet kasilmayi masil ayirt edicez benimde kasiklarimda surekli agrim oluyor ama cocugun dondugunu dusunuyorum ona yoruyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?