2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Teşekkür ederim cnm.Hormon tahlillerinde bir proplem çıkmadı,genetik testde yapıldı onda da bişey çıkmadı çok şükür.Biz 3 tedavimizde aynı doktorda denedik,ilaçların dozunda değişiklik yaptı 3. Tedavimizde de yurt dışından bir ilaç getirtti doktor serum gibi bişeydi yumurtalar toplandıktan Sonra onun için bekledi olgunlaşmasına yardımcı olur dedi. 7 tane Yumurta toplandı bir tanesi diğerlerine göre daha iyiydi onu beklettiler döllendi ama bölünme olmadı.Tabiki oda transfer olmadı.Bilmiyorum ne olacak,ne yapcaz şuan bekliyorum ,İnşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum.Tekrar denmeye de çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Hayırlısı olsun hepimiz adına.
birde yuksek dozdaki ilaclarda bu duruma neden olabiliyormuş diye okudum biyerde.ben ilk tedavimde menapur 225 orgarutran catlatma ignrsi olarakta gonapepty kullandim.simdi ayni merkez hepsini degisterilm dedi sonuc degisecekmi bakalim dedi.gonal f 300 cetrodite ve ovitrelle verdi.persembe gunu gorecegim sonucu allah nasip ederse insallah ayni seyi yasmam

genetik kromozm analizi benimde sorun cikmadi ama genetik olarak bi kalitesizlik olabiliyor bu tarz durumlarda dedi.pko yoksa eger.benim pko da yok tahlillerde temiz.cok zor bi durum gercekten.ilac degistirmeyi deneyelim dediler bakalim busfer nasil olacak.ne ilaci kullandin sen
Lucrin,gonalf,ovitrelle kullandım cnm hatırladığım kadarıyla.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Selam kizlar.
Acaba elevit ve zinko kullanan var mi aranizda. Ocak ayinda tup bebek gorusmesi yaptim. Test yaptı doktor ve ilk basta kilo vermem gerektigi soylendi. Test sonucuma gore bir hafta sonra arayip cinko eksikligi ve bir sorun daha var dedi kan ile alakali. Acikcasi tam dinleyemedim ve mail olarak bu ilaclari verdi.

Selam kizlar.
Acaba elevit ve zinko kullanan var mi aranizda. Ocak ayinda tup bebek gorusmesi yaptim. Test yaptı doktor ve ilk basta kilo vermem gerektigi soylendi. Test sonucuma gore bir hafta sonra arayip cinko eksikligi ve bir sorun daha var dedi kan ile alakali. Acikcasi tam dinleyemedim ve mail olarak bu ilaclari verdi.
forumda gecen senelerde okumustum bi bayan sebepsiz infertilite takipler asilama 4.tup bebek tedavisinden sonuc alamiyor izmirde bi doktor cinkoauna baktrmasini istyor cinko eksikligi oldugunu goruyor zinko veriyor ve kendiliginden hamile kaldigini yazmisti.elevit te vitamin mineral diye biliyorim.bana verilmedi canm.pko mu var kilo vermeni soylemis

Merhaba arkadaslar transfer sonrasi 5 veya 6. Gun E2 ve progesteron baktiran varmi aranizda sonuc neydi? Sonra ne oldu pozitif /negatif

forumda gecen senelerde okumustum bi bayan sebepsiz infertilite takipler asilama 4.tup bebek tedavisinden sonuc alamiyor izmirde bi doktor cinkoauna baktrmasini istyor cinko eksikligi oldugunu goruyor zinko veriyor ve kendiliginden hamile kaldigini yazmisti.elevit te vitamin mineral diye biliyorim.bana verilmedi canm.pko mu var kilo vermeni soylemis

Evet canim pko var. Bana bu ilaclari verdi esimde vitamin kullaniyor. Normal yoldan hamile kalacagimi sanmiyorum ama gonul yine istiyor mucizeyi. Bakalim inşallah normal ya da tup bebek fark etmez nasip olur bu sene kucagima bir evlat almak.

Çok sağol cnm Allah razı olsun.Canım senin maşallah bayağı çıkıyormuş yumurtan benim o kadar çıkmıyor birinci tedavide 4,ikinci tedavide 11,üçüncü tedavide 7 tane toplandı maalesef.Hiç transfer olmadı.Tekrar denemeye çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bekliyoruz bakalım hayırlısı.Rabbim yardımcın olsun cnm inş bu sefer olur gelir mucizen.
amin canim insallah hepimizz kavusuruz. Bu gun ilk kontrole geldim konseyi bekliyorumm adetin ikinci gunu 20 tane yumurta saydi ben manyak oldumm. O kadar yumurtla bitanesi denk gelmesin. Ogleden sonra konseye girecegim baslayalim derlerse tedaviye baslayacagim insallah.

kizlar birsey soracagim benim opu bittikten sonra uyandiktan sonra esimi sperm vermesi icin cagrdilar sperm vermesi icin.sorun olurmu acaba kafaya taktim simdi.ilk denememde beni opuya alirken onuda sperm vermesi icin almislardi

Kızlar tüm gün yatıyorum kalkıp yemek yapıyorum. Bulaşık makinasina eğilip yerleştirmek falan bişey olur mu diye düşünmeye başladım .sonra da o kadar kasma olacağı varsa olur zaten diye devam ediyorum .yormuyorum kendimi ama tedirgin oldum

slm kızlar

bende 1 asılama 3 tup deneme yasamıs bırı olarak buradayım

asılamam negatıf ve sonra tup bebek tedavısı surecı basladı 16 yumurta toplandı ve 6 adet 5. gun embrıosu elde edıldı doktorumun soylemesıne gorede hepsı AA kalıteydı esım ve bende hıc bır sorun bulunamadı. ılk tup negatıf 2. tup ıkız gebelık ama 5. hafta dusuk 3. denemem progestoron yuksek oldugu halde novaart / ankara dakı merkez yaptı ve beklenen sonuc negatıf

merkezı mı degıstırıp baskent unıv hulısı hocaya basladım kılo problemı nedenıyle agustos ayından bu zamna kadar sadece kontrollerımı ve testlerımı yaptı gecen adet donemımde de 21. gun gel baslayalım artık dedı ve yenı bır seruven benı beklıyor. Korkularım var umutlarım var

hem maddı hem manevı yonden yorulmus bırıyım ama bu sefer olacak dıyorum. uzun suredır de bu foruma gırmıyordum ama nedense kendımı bı an burada buldum.

bu ay ıgnelere baslarız dıye umıt edıyorum cunku tup bebek yaptırmak kadar tedavıye baslama surecıde yorucu

hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Kızlar tüm gün yatıyorum kalkıp yemek yapıyorum. Bulaşık makinasina eğilip yerleştirmek falan bişey olur mu diye düşünmeye başladım .sonra da o kadar kasma olacağı varsa olur zaten diye devam ediyorum .yormuyorum kendimi ama tedirgin oldum

kendını yormadan ve agır ıslerden kacınarak gunluk ıslerını yapmanda fayda var cunku normal gebelık ıle tup tedavısı yanı transferı sonrası bı fark yok tek fark bırı vucudumuzda dıgerı lab. dollenıyor

Canim ben drek normal hayata dondum sadece agir kaldirmadim geri kalan herseyi yaptim bugun 5.gunum Allahtan hayirlisi bekliyorum

Back
X