2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Canim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyo :KK43: pazartesi gene denicem canim insallah erken diye cikmamistir:KK66:
erken daha zaten cikmazsa erken diyecejtik umudumuz var hala :) ama merak ettim resm yujlersen bakalim

erken daha zaten cikmazsa erken diyecejtik umudumuz var hala :) ama merak ettim resm yujlersen bakalim
Canim hic belli degilki kocam normalde goremedi sen nasil resimde gorcen ben kesin uyduruyom hayal goruyom ama dur becerebilirsem yukleyeyim resim

image.webp

3.gun 1.kalitemiydi embriyolarin canim
Kiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedi:( sen bos teste bakarsanda gorursun dedi gicik:63: vallahi su anda soktayim gercekten sende goruyormusun yemin et.Allahim ilk defa biri bisiler gordu cok sukur ama yanilabilirmiyiz sence.canim benimkiler 3.gun embriyosu 2.kalite 2 taneydi kaliteyide sen soylemistin sanirim grade2 yaziyo 2 kalite demekmis.eeeeee ben pazartesi gene bakayim o zaman :dua:

Kiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedi:KK43: sen bos teste bakarsanda gorursun dedi gicik:63: vallahi su anda soktayim gercekten sende goruyormusun yemin et.Allahim ilk defa biri bisiler gordu cok sukur ama yanilabilirmiyiz sence.canim benimkiler 3.gun embriyosu 2.kalite 2 taneydi kaliteyide sen soylemistin sanirim grade2 yaziyo 2 kalite demekmis.eeeeee ben pazartesi gene bakayim o zaman :dua:
Asya bende gördüm ama çok silik belli belirsiz erken hareket ediyosun oazartesi yine yap. Ama bende belli belirsiz bi öizgi gördüm bi keresinde bende kendimi hamile zannedip test yapmıştım bu kadar bile bi görüntü yoktu sonuçta negatifti sende pazartesine kadar bol bol dua et

Asya bende gördüm ama çok silik belli belirsiz erken hareket ediyosun oazartesi yine yap. Ama bende belli belirsiz bi öizgi gördüm bi keresinde bende kendimi hamile zannedip test yapmıştım bu kadar bile bi görüntü yoktu sonuçta negatifti sende pazartesine kadar bol bol dua et
Evet canim ya cok erken baktim bide 3.gun embriyosuya sonucuma 5 gun vardi neyse Allahtan hayirlisi Duam belli duyan belli Rabbim hepime guzel sonuclar almayi nasip etsin.

Kiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedi:KK43: sen bos teste bakarsanda gorursun dedi gicik:63: vallahi su anda soktayim gercekten sende goruyormusun yemin et.Allahim ilk defa biri bisiler gordu cok sukur ama yanilabilirmiyiz sence.canim benimkiler 3.gun embriyosu 2.kalite 2 taneydi kaliteyide sen soylemistin sanirim grade2 yaziyo 2 kalite demekmis.eeeeee ben pazartesi gene bakayim o zaman :dua:
bence kesin var hatta dur bak sana eski testimi atim sakliyorum hala ;( herkes yok dedi ama ben gordum.bu cok belirgin diger gruba at bakalim ne dicekler

Back
X