- 26 Eylül 2012
- 173
- 72
- 98
İnşallah cnm ya sonucu yazarım burayaanladim canim ins guzel sonuclar alirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm ya sonucu yazarım burayaanladim canim ins guzel sonuclar alirsin
aaa evet asya test yapacakti bugunAsya ne oldu ne yaptın hayırlı haberlerini bekliyoruz ama çıkmazsa bil ki erken yaptığın için çıkmamıştır
doktora gttinmi canim merak ettimİnşallah cnm ya sonucu yazarım buraya
yok tatlım 10 gibi gidicemdoktora gttinmi canim merak ettim
Canim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyoasyahayat nerelerdesin canim test yaptin mi
canim rwsim yukleCanim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyopazartesi gene denicem canim insallah erken diye cikmamistir
![]()
erken daha zaten cikmazsa erken diyecejtik umudumuz var hala :) ama merak ettim resm yujlersen bakalimCanim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyopazartesi gene denicem canim insallah erken diye cikmamistir
![]()
Canim hic belli degilki kocam normalde goremedi sen nasil resimde gorcen ben kesin uyduruyom hayal goruyom ama dur becerebilirsem yukleyeyim resimerken daha zaten cikmazsa erken diyecejtik umudumuz var hala :) ama merak ettim resm yujlersen bakalim
:) biz 2.yi gormeye okdar odaklanmisizki birsekilde goruruz gerci fotoda hic belli olmaz blkideCanim hic belli degilki kocam normalde goremedi sen nasil resimde gorcen ben kesin uyduruyom hayal goruyom ama dur becerebilirsem yukleyeyim resim
canim tabikide hamilesin tebrikler
bariz belli gorunuyo benmki bundan daha silikti.diger kizlarda baksin var yani belli kesin gor bak pozitif
3.gun 1.kalitemiydi embriyolarin canim
Kiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedi3.gun 1.kalitemiydi embriyolarin canim
İnsallah biz doğru goruyoruzdur bence de var ama bazen insan görmek istediğini görür ya Hayırlısı olur insallah
Asya bende gördüm ama çok silik belli belirsiz erken hareket ediyosun oazartesi yine yap. Ama bende belli belirsiz bi öizgi gördüm bi keresinde bende kendimi hamile zannedip test yapmıştım bu kadar bile bi görüntü yoktu sonuçta negatifti sende pazartesine kadar bol bol dua etKiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedisen bos teste bakarsanda gorursun dedi gicik
vallahi su anda soktayim gercekten sende goruyormusun yemin et.Allahim ilk defa biri bisiler gordu cok sukur ama yanilabilirmiyiz sence.canim benimkiler 3.gun embriyosu 2.kalite 2 taneydi kaliteyide sen soylemistin sanirim grade2 yaziyo 2 kalite demekmis.eeeeee ben pazartesi gene bakayim o zaman
![]()
Evet canim ya cok erken baktim bide 3.gun embriyosuya sonucuma 5 gun vardi neyse Allahtan hayirlisi Duam belli duyan belli Rabbim hepime guzel sonuclar almayi nasip etsin.Asya bende gördüm ama çok silik belli belirsiz erken hareket ediyosun oazartesi yine yap. Ama bende belli belirsiz bi öizgi gördüm bi keresinde bende kendimi hamile zannedip test yapmıştım bu kadar bile bi görüntü yoktu sonuçta negatifti sende pazartesine kadar bol bol dua et
bence kesin var hatta dur bak sana eski testimi atim sakliyorum hala ;( herkes yok dedi ama ben gordum.bu cok belirgin diger gruba at bakalim ne diceklerKiz ciddimisin komsuma gosterdim oda yok dedisen bos teste bakarsanda gorursun dedi gicik
vallahi su anda soktayim gercekten sende goruyormusun yemin et.Allahim ilk defa biri bisiler gordu cok sukur ama yanilabilirmiyiz sence.canim benimkiler 3.gun embriyosu 2.kalite 2 taneydi kaliteyide sen soylemistin sanirim grade2 yaziyo 2 kalite demekmis.eeeeee ben pazartesi gene bakayim o zaman
![]()
sonuç aldım cnm bthcg120 progesteron 40dan büyük değer çıkmış çok şükürdoktora gttinmi canim merak ettim