- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
BenimdeÇok uykum vaaarrr
Güzel görünüyor:)
günaydın kızlar,bende ilk alışverişe arabadan başladım :) bol bol gezicez nasipse..baby2to markasının volo premium modelini aldım,,aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı acaba ? memnunlarmıdır?yada siz ne dişünüyorsunuz..özelliklri v kullanışını detayli şekilde gördük içimiz sindi,umarım pişman olmam
Bunun ağırlığı ne kadarmış? Ben bunu beğenip burda sormuştum bana alma bundan hakkında çok şikayet var yazdılar. Çok zor bu Bebek arabası işleri. Bence görünüm olarak çok hoş. Özellikler de iyi. Kaça aldın?
günaydın kızlar,bende ilk alışverişe arabadan başladım :) bol bol gezicez nasipse..baby2to markasının volo premium modelini aldım,,aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı acaba ? memnunlarmıdır?yada siz ne dişünüyorsunuz..özelliklri v kullanışını detayli şekilde gördük içimiz sindi,umarım pişman olmam
Bunun ağırlığı ne kadarmış? Ben bunu beğenip burda sormuştum bana alma bundan hakkında çok şikayet var yazdılar. Çok zor bu Bebek arabası işleri. Bence görünüm olarak çok hoş. Özellikler de iyi. Kaça aldın?
Bu haftada tutmayabilirsin doktorum verdi bnm kağıt 23+3teGünaydın :) ders programı değişti bugün dersim ikide ben de uyanıp uyanıp uyuttum kendimi mis gibi dinlendim.
Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım. Yeni biner günüm cuma oldu. Bu cuma 23+3 ile nöbet tutup haftaya 24+3 olacağımdan tutmayacağım değil mi?
Bu haftada tutmayabilirsin doktorum verdi bnm kağıt 23+3te
Bu ay hepimizin kilo alışı bi hızlandı zaten. Ben de her çıkışımda almış oluyorum. Bunun ne kadarı Bebek suyu ve plesentası merak ediyorum valla. Dün biz kanz mağazasına gittik bavyera ve cameronu görelim diye. Adam kötüledi de kötüledi Yok artık kanz doll sarıyor 5 yıldır kanz ile mahkemelik firmamız arabaların bizle alakası Yok servis de yok falan dedi ama doll bana ağır göründü çok.Tunaydin. Anca geldim. Çok yorgunum uykusuz um sırtım cok ağrıyor. Gram gram kilo alıyorum hergün sonum 100 olucak sanırım. Battı balık yan gider napim. Kızlar bu bebek arabası konusunda titiz davranın ben iki kez almak zorunda kaldım. İlki Doll marka idi epey para verdim. Sonra çok ahir geldi bi daha almak zorunda kaldım. Allah kolaylik versin versin @mgb hayırlı olsun. Güle güle kullan. @TuRuNCu sen ne zaman kıyafetleri çıkarıp yıkamaya düşünüyorsun. Beni de p telaş aldı.
Kızlar ya bugün aile terapisine yönlendirildik. Gitmek zorundayım sim. Dua edin de bitsin bu çile. Çok sıkıldım kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum böyle olunca.
Merhaba teyzeleri
maşallah:)Merhaba teyzeleri
maşallahMerhaba teyzeleri
Evet büyüdük teyzesi çok şükür herseyimiz de iyi çıktı darısı hepinize inşİyiymiş o zaman ben randevu alayım hemen :)
Bu ay hepimizin kilo alışı bi hızlandı zaten. Ben de her çıkışımda almış oluyorum. Bunun ne kadarı Bebek suyu ve plesentası merak ediyorum valla. Dün biz kanz mağazasına gittik bavyera ve cameronu görelim diye. Adam kötüledi de kötüledi Yok artık kanz doll sarıyor 5 yıldır kanz ile mahkemelik firmamız arabaların bizle alakası Yok servis de yok falan dedi ama doll bana ağır göründü çok.
Seans için bol şans
Maşallah büyümüş çok
Masallah size. Kac gr ve boyu cm olmus. Bizim gunlerimiz ayni ya merak ettim. Bu haftasonu gidecektim bende ama 29 ekim tatildir muhtemelen.Evet büyüdük teyzesi çok şükür herseyimiz de iyi çıktı darısı hepinize inş
tam olarak hatırlayamıyorum şuan ağırlığını ama kapalıyk az yer kaplıyor,ve diğer modellere göre daha hafif.Bunun ağırlığı ne kadarmış? Ben bunu beğenip burda sormuştum bana alma bundan hakkında çok şikayet var yazdılar. Çok zor bu Bebek arabası işleri. Bence görünüm olarak çok hoş. Özellikler de iyi. Kaça aldın?
Evet özellikle bu hafta karnım çıktı birden :) öğrenciler sordu artık hocam hamile misiniz :) demekki artık belli oluyorİyiymiş o zaman ben randevu alayım hemen :)
Bu ay hepimizin kilo alışı bi hızlandı zaten. Ben de her çıkışımda almış oluyorum. Bunun ne kadarı Bebek suyu ve plesentası merak ediyorum valla. Dün biz kanz mağazasına gittik bavyera ve cameronu görelim diye. Adam kötüledi de kötüledi Yok artık kanz doll sarıyor 5 yıldır kanz ile mahkemelik firmamız arabaların bizle alakası Yok servis de yok falan dedi ama doll bana ağır göründü çok.
Seans için bol şans
Maşallah büyümüş çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?