2017 Şubat Anneleri

Günaydın :) ders programı değişti bugün dersim ikide ben de uyanıp uyanıp uyuttum kendimi mis gibi dinlendim.

Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım. Yeni biner günüm cuma oldu. Bu cuma 23+3 ile nöbet tutup haftaya 24+3 olacağımdan tutmayacağım değil mi?
 

günaydın kızlar,bende ilk alışverişe arabadan başladım :) bol bol gezicez nasipse..baby2to markasının volo premium modelini aldım,,aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı acaba ? memnunlarmıdır?yada siz ne dişünüyorsunuz..özelliklri v kullanışını detayli şekilde gördük içimiz sindi,umarım pişman olmam
 
Güzel görünüyor:)
 
Kabızlık kabızlık kabızlık karnım bir gergin bir gergin allahım zaten meyilliyim bu demir ilacı ile tam durdu sindirim ilaca başladım
 
Bunun ağırlığı ne kadarmış? Ben bunu beğenip burda sormuştum bana alma bundan hakkında çok şikayet var yazdılar. Çok zor bu Bebek arabası işleri. Bence görünüm olarak çok hoş. Özellikler de iyi. Kaça aldın?
 
Ogluş umu gordum yaaaa çok datluydu 4d ile bakiyo çok güzel bisey ya büyümüş benim ogluş um bi kaç gün önde gidiyoz yine ama benim oğlan kamerayı sevmiyo genelde hep elini yüzüne kapatıyor cekmeyin der gibi krampları mi söyledim süt yoğurt yemiyomusun dedi yoğurt yiyemiyorum ama süt iki bardak iciyorum peynir de yiyorum dedim sasirdi buna rağmen olmaması lazım dedi magnezyum yazdı ama her gece olmuyorsa kullanma ben pek kullanma tarafı değilim dedi mide için de rennie yazdı bakalım daha çoğalacak bu iyi halin dedi heee bide bana çok kilo almissin dedi ama napim acikiyom bizden bu kadar
 

Bende söyleyip moral bozmak istemedim ama bende araştırırken baby2go dan çok şikayet olduğunu duymuş ve okumuştum.. inşallah pişman olmaz arkadaş
 
Bu haftada tutmayabilirsin doktorum verdi bnm kağıt 23+3te
 
Tunaydin. Anca geldim. Çok yorgunum uykusuz um sırtım cok ağrıyor. Gram gram kilo alıyorum hergün sonum 100 olucak sanırım. Battı balık yan gider napim. Kızlar bu bebek arabası konusunda titiz davranın ben iki kez almak zorunda kaldım. İlki Doll marka idi epey para verdim. Sonra çok ahir geldi bi daha almak zorunda kaldım. Allah kolaylik versin versin @mgb hayırlı olsun. Güle güle kullan. @TuRuNCu sen ne zaman kıyafetleri çıkarıp yıkamaya düşünüyorsun. Beni de p telaş aldı.
Kızlar ya bugün aile terapisine yönlendirildik. Gitmek zorundayım sim. Dua edin de bitsin bu çile. Çok sıkıldım kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum böyle olunca.
 
Bu haftada tutmayabilirsin doktorum verdi bnm kağıt 23+3te

İyiymiş o zaman ben randevu alayım hemen :)

Bu ay hepimizin kilo alışı bi hızlandı zaten. Ben de her çıkışımda almış oluyorum. Bunun ne kadarı Bebek suyu ve plesentası merak ediyorum valla. Dün biz kanz mağazasına gittik bavyera ve cameronu görelim diye. Adam kötüledi de kötüledi Yok artık kanz doll sarıyor 5 yıldır kanz ile mahkemelik firmamız arabaların bizle alakası Yok servis de yok falan dedi ama doll bana ağır göründü çok.
Seans için bol şans

Merhaba teyzeleri

Maşallah büyümüş çok
 
Evet büyüdük teyzesi çok şükür herseyimiz de iyi çıktı darısı hepinize inş
 
tam olarak hatırlayamıyorum şuan ağırlığını ama kapalıyk az yer kaplıyor,ve diğer modellere göre daha hafif.
marka,şikayet ve beğeni biraz görecelidir aslında ben nette yazanlara çok kulak asmıyorum..her marka hakkında benzer yorumlar var çünkü,sadece kafa karıştırıyor.daha sade daha yalın tanıdıkların tavsiyesini ciddiye alıyorum.kaldıki bosch ne kadar iyi bir marka ve çokta pahalı..ama hakkında biir ton şikayet var.
herşeyi geçtim umarım pişman olmam.içinizde kullanan biri olsaydı yorum yapsaydı çok makbule geçerdi inanınki..henüz ürün ambalajlı ve garantisi başlamadı,değiştirme şansım var.

ürünü geçen hafta bursadan bebbelife mağazasından aldım,1650 tl ye aldım fakat mağaza kampanyası olarak 600 tl lik hediye çeki verdiler..1050 tl ye denk geldi..piyasasına göre uyguna aldığımı düşündüm
 
Ay
Evet özellikle bu hafta karnım çıktı birden :) öğrenciler sordu artık hocam hamile misiniz :) demekki artık belli oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…