701 gr 30 cm dedi canım :)Masallah size. Kac gr ve boyu cm olmus. Bizim gunlerimiz ayni ya merak ettim. Bu haftasonu gidecektim bende ama 29 ekim tatildir muhtemelen.
Gözün aydın canım. Allah korusun bebisi ve seni. KilOn az ama ya. Dr azcık abartmış mi ne. Ben de çok açıklıyorum bu arada. Özellikle vitamin kullandigimdan beri baya açıldı istahim. Yarın diyete başlayacağım sloganı oldu resmen.Ogluş umu gordumyaaaa çok datluydu 4d ile bakiyo çok güzel bisey ya büyümüş benim ogluş um bi kaç gün önde gidiyoz yine ama benim oğlan kamerayı sevmiyo genelde hep elini yüzüne kapatıyor cekmeyin der gibi krampları mi söyledim süt yoğurt yemiyomusun dedi yoğurt yiyemiyorum ama süt iki bardak iciyorum peynir de yiyorum dedim sasirdi buna rağmen olmaması lazım dedi magnezyum yazdı ama her gece olmuyorsa kullanma ben pek kullanma tarafı değilim dedi mide için de rennie yazdı bakalım daha çoğalacak bu iyi halin dedi heee bide bana çok kilo almissin dedi ama napim acikiyom bizden bu kadar
Maşallah kuzum ya çok tatlı bi resimler. Halen ilk oğlanın kiler duruyor. Çok tatlı anilatMerhaba teyzeleri
Tunaydin. Anca geldim. Çok yorgunum uykusuz um sırtım cok ağrıyor. Gram gram kilo alıyorum hergün sonum 100 olucak sanırım. Battı balık yan gider napim. Kızlar bu bebek arabası konusunda titiz davranın ben iki kez almak zorunda kaldım. İlki Doll marka idi epey para verdim. Sonra çok ahir geldi bi daha almak zorunda kaldım. Allah kolaylik versin versin @mgb hayırlı olsun. Güle güle kullan. @TuRuNCu sen ne zaman kıyafetleri çıkarıp yıkamaya düşünüyorsun. Beni de p telaş aldı.
Kızlar ya bugün aile terapisine yönlendirildik. Gitmek zorundayım sim. Dua edin de bitsin bu çile. Çok sıkıldım kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum böyle olunca.
Merhabalar :)
Bu hafta detaylıya girmiştim, dr um bir sorun olmadığını söyledi çok şükür bebeğin gelişimi de 2 hafta önden gidiyormuş sanırım. Benim normalde doğum 26-27 şubat görünüyor ama dr 15 inden sonra olur 20 lere kalmaz dedi gelişimine bağlı olarak mı söylüyor size de doğum tarihi ile ilgili tahminlerde bulundu mu ? Benim ilk gebeliğim hiç bir konuda tecrübem yok merak ettikçe buraya yazıyorum :)
Bir de doktor plasentayla ilgili incelme tarzında bişey söylemişti bir önceki kontrolde, kanaman falan olabilir erken doğum olabilir bi yerlere uzanma dikkat et dedi çok korkuttu ama detaylıda radyoloji uzmanı öyle bir sorun görünmüyor dedi. Böyle benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
Mantıklı aslında kızlar böyle hazırlık yapınca ben de heves ediyorum.Canım Allah yardımcın olsun.
Zor bir süreç yaşıyorsun...
Ben kıyafetleri 35-36.ci haftada çıkarayım diyorum. Hem yıkar ütülerim,hem de eksikleri filan tamamlarım. Zaten sadece kıyafer eksiğim var. Diğer büyük eşyaların hepsi tertemiz duruyor.
Kıyafet işinide bir haftasonunda hallederim diyorum.
günaydın kızlar,bende ilk alışverişe arabadan başladım :) bol bol gezicez nasipse..baby2to markasının volo premium modelini aldım,,aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı acaba ? memnunlarmıdır?yada siz ne dişünüyorsunuz..özelliklri v kullanışını detayli şekilde gördük içimiz sindi,umarım pişman olmam
Bence kıyafetleri daha öncesinden çıkarıp hazırlayın. Benim ilkinde 33. haftada yıkayıp ütülemişti annem, ne olur ne olmaz demişti, oğlum 35 haftalık doğdu. temiz bir çarşafa sarıp hurcun içine koymuştuk tertemiz kaldı. İyiki de yapmışız Kısmetimizde ne var bilemeyiz hazırlıklı olmak lazım...Canım Allah yardımcın olsun.
Zor bir süreç yaşıyorsun...
Ben kıyafetleri 35-36.ci haftada çıkarayım diyorum. Hem yıkar ütülerim,hem de eksikleri filan tamamlarım. Zaten sadece kıyafer eksiğim var. Diğer büyük eşyaların hepsi tertemiz duruyor.
Kıyafet işinide bir haftasonunda hallederim diyorum.
Mrb kizlar ya bana yardimci olabilr misiniz.siz daha tecrubelisiniz.8 haftalik hamileyim.toksoplazma igg pozitif igm negatif cikti.ayrica rubella igg pozitif igm negatif cikti. Bu ne demek oluyo bilginiz var mi. Insallah kotu bir sey yoktur
Ben de araştırdım kraft twist xd travel ı beğendim gibi ama internetteki yorumlar canımı sıktı şimdi hane rider in modellerinde gözümtam olarak hatırlayamıyorum şuan ağırlığını ama kapalıyk az yer kaplıyor,ve diğer modellere göre daha hafif.
marka,şikayet ve beğeni biraz görecelidir aslında ben nette yazanlara çok kulak asmıyorum..her marka hakkında benzer yorumlar var çünkü,sadece kafa karıştırıyor.daha sade daha yalın tanıdıkların tavsiyesini ciddiye alıyorum.kaldıki bosch ne kadar iyi bir marka ve çokta pahalı..ama hakkında biir ton şikayet var.
herşeyi geçtim umarım pişman olmam.içinizde kullanan biri olsaydı yorum yapsaydı çok makbule geçerdi inanınki..henüz ürün ambalajlı ve garantisi başlamadı,değiştirme şansım var.
ürünü geçen hafta bursadan bebbelife mağazasından aldım,1650 tl ye aldım fakat mağaza kampanyası olarak 600 tl lik hediye çeki verdiler..1050 tl ye denk geldi..piyasasına göre uyguna aldığımı düşündüm
Sağol canım amin hepimizin kini korusun Rabbim aynen Dr çok biliyoGözün aydın canım. Allah korusun bebisi ve seni. KilOn az ama ya. Dr azcık abartmış mi ne. Ben de çok açıklıyorum bu arada. Özellikle vitamin kullandigimdan beri baya açıldı istahim. Yarın diyete başlayacağım sloganı oldu resmen.
Maşallah kuzum ya çok tatlı bi resimler. Halen ilk oğlanın kiler duruyor. Çok tatlı anilat
Fullialein hiç bulaşma tatlım. Çok ağır fıtığına çok zararı oldu benim. Değiştirdim. Ben kış bebeği olsaydı puset alırdım direk. Bi de ana kucağı tamamdır. Neden dersen çok hafif çok kullanışlı onlarda tam yatak oluyor o da yetiyor zaten.
Dün bende oyleydim canım belim kasiklar bildiğin aha adet geliyo gibiydim adet günlerin i takip et o zamanlar da daha çok oluyo bendekızlar bana arada adet olacakmışım gibi ağrım oluyor hani kasıklarda bi baskı gibi olur ya.. sizede oldumu yada nedne olur. son zamanlarda çok stresli günler yaşadım korkuyorum açıkcası
Canim rutin mis bunlar. Devlet hastanesinde yaptilar.hemogram idrar ve bu testi.ne şikayetin vardı ki bu taramalar yapıldı?
hoşgeldin. gözüm aramıştı seni:) sağlıkla kucağına al inşallah.
Hoşgeldin
Hayırlı olsun kızın
Hoşgeldin. Seni epey merak ettik. İyi olmana çok sevindim. Bebeğini inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın .
Bab
Ben de araştırdım kraft twist xd travel ı beğendim gibi ama internetteki yorumlar canımı sıktı şimdi jane rider in modellerinde gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?