2017 Şubat Anneleri

Beklenen doğum tarihi 18 şubat gorunuyo şuan ama şubat in 1 inden sonra gelebilir bekleriz artık dedi Dr um hayirlisiyla vakti zamanında gelir inş bebisler

Gözün aydın canım. Allah korusun bebisi ve seni. KilOn az ama ya. Dr azcık abartmış mi ne. Ben de çok açıklıyorum bu arada. Özellikle vitamin kullandigimdan beri baya açıldı istahim. Yarın diyete başlayacağım sloganı oldu resmen.
Merhaba teyzeleri
Maşallah kuzum ya çok tatlı bi resimler. Halen ilk oğlanın kiler duruyor. Çok tatlı anilat

Fullialein hiç bulaşma tatlım. Çok ağır fıtığına çok zararı oldu benim. Değiştirdim. Ben kış bebeği olsaydı puset alırdım direk. Bi de ana kucağı tamamdır. Neden dersen çok hafif çok kullanışlı onlarda tam yatak oluyor o da yetiyor zaten.

Canım Allah yardımcın olsun.
Zor bir süreç yaşıyorsun...

Ben kıyafetleri 35-36.ci haftada çıkarayım diyorum. Hem yıkar ütülerim,hem de eksikleri filan tamamlarım. Zaten sadece kıyafer eksiğim var. Diğer büyük eşyaların hepsi tertemiz duruyor.
Kıyafet işinide bir haftasonunda hallederim diyorum.

merhaba,
bana da doktorum plesentada incelme var demişti ikili üçlü taramaların sonuçlarından yola çıkarak ama ben de detaylıda sordum öyle birşey yok dedi doktor..

Mrb kizlar ya bana yardimci olabilr misiniz.siz daha tecrubelisiniz.8 haftalik hamileyim.toksoplazma igg pozitif igm negatif cikti.ayrica rubella igg pozitif igm negatif cikti. Bu ne demek oluyo bilginiz var mi. Insallah kotu bir sey yoktur

Mantıklı aslında kızlar böyle hazırlık yapınca ben de heves ediyorum. . Haklısın. Bekliyeyim ben de.

Bence kıyafetleri daha öncesinden çıkarıp hazırlayın. Benim ilkinde 33. haftada yıkayıp ütülemişti annem, ne olur ne olmaz demişti, oğlum 35 haftalık doğdu. temiz bir çarşafa sarıp hurcun içine koymuştuk tertemiz kaldı. İyiki de yapmışız Kısmetimizde ne var bilemeyiz hazırlıklı olmak lazım...

Arkadaşlar ben geçen perşembe günü tetenoz aşısının ilk dozunu oldum. Ama hala kolum acıyor, bir de elbise üzerinden dokununca küçük bir top gibi şişlik var acaba ilaç mı dağılmadı acaba

Bab
Ben de araştırdım kraft twist xd travel ı beğendim gibi ama internetteki yorumlar canımı sıktı şimdi hane rider in modellerinde gözüm

Sağol canım amin hepimizin kini korusun Rabbim aynen Dr çok biliyo bebeğe de gidiyo ama mesela bu hafta ben 1 kilo aldım 110 gr da bebis almış bi haftada ekmeği biraz azaltsam sorun kalmicak sanırım vitamin i kullanmiyom ben iyiki de kullanmiyom sanırım

kızlar bana arada adet olacakmışım gibi ağrım oluyor hani kasıklarda bi baskı gibi olur ya.. sizede oldumu yada nedne olur. son zamanlarda çok stresli günler yaşadım korkuyorum açıkcası

kızlar bana arada adet olacakmışım gibi ağrım oluyor hani kasıklarda bi baskı gibi olur ya.. sizede oldumu yada nedne olur. son zamanlarda çok stresli günler yaşadım korkuyorum açıkcası
Dün bende oyleydim canım belim kasiklar bildiğin aha adet geliyo gibiydim adet günlerin i takip et o zamanlar da daha çok oluyo bende

Hoşgeldin. Seni epey merak ettik. İyi olmana çok sevindim. Bebeğini inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın .

hoşbuldum.
iyyim canım çok şükür.
işlerim çok yoğundu, bi de malum cinsiyeti öğrenemeyince iyce hevesim kaçmıştı.
merak edilmek güzel :)
hep birlikte sağlıkla alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…