2017 Şubat Anneleri

Tamam kızlar ilk fırsatta civil ve lcw ye gidiyorum çok sağolun. Bakın bende bugün bunu aldım. A101 e gelecekti. Kaçırmıştım ama neyseki kuytu bi a101 de buldum bunu.
YA BUNDAN BENDE ALDIM AMA BEYAZI YOKMUŞ MECBUR MAVİ ALDIM SİZN ORDA VARMIŞ BAK

Canım sürekli pozisyon değişiyor bu bebişler. Ağrın rahimin genişlemesinden de olabilir.
Ayrıca art arda minik damar seğirmesi gibi süren hareketler hıçkırık olabilir :)

Günaydın kızlar.
Bir kaç gündür kasık ağrılarım var. Sezeryan yerimde de acı oluyor.
Herhalde bebiş büyüdükçe oralara baskı yapıyor..
Var mı sezeryan yerinde ağrı hisseden ?

bende pek olmaz ama sakız çiğnemek bana iyi geldi sanki. denemekte fayda var
Haşlanmış patates ve maden sodası iyi geliyor dene bence benim stresli olduğum zaman olur yanma ya patates yerim ya soda içerim bir de sık sık ama az yemeye çalış

günaydın kızlar bebeğini kundaklamayı düşünenen varmı? bnm kardeşim ısrarla kundaklamaya izin vermedi çok ağlayan bi cocuktu uykuda aniden sıçrayıp ellerini ayaklarını çok oynatırdı ve korkardı . kundağa %100 karşı birisi değilim kalça çıkıklığı riskini ortadan kaldırmak için sadece elleri saran kundaklar var. bebek daha kaliteli uykusunu alıyor sanki kundakta

Canım sürekli pozisyon değişiyor bu bebişler. Ağrın rahimin genişlemesinden de olabilir.
Ayrıca art arda minik damar seğirmesi gibi süren hareketler hıçkırık olabilir :)
Ama cnm sürekli damar seğirmesi gibi nerdeyse bu hiciriksa bu kadar olmasi normal mi eskisi gibi sık tekmeliyo hep böyle damar seğirmesi gibi tekme attıgi zamanda çok derinlerde hissediyorum

kizlar tesekkür ederim rennie ictim midemi cok rahatlatti mide yanmasi cok kötü biseymis gercekten

Ben internette gordum hazir kundak. Gaz sancisina son diyordu. Cok merak ettim nasil birsey acaba. Oglumu kundak yapmmamistim ama battaniyeye sıkıca sarip uyutuyordum.
http://www.woombieturkiye.com/woombie-kundaklar
Benim gordugum bu

Günaydın herkese :) bugün de 12:20 de dersim evde yuvarlanıyorum resmen :)

Bavyera da çok güzel bak internetten, indirimde 999 o da. Yakından da gördüm çok hoş duruyor ama cameron gibi tam port bebe olmuyor. Bavyera tek elle kapanıyor cameron kapanmıyor

kızlar selam biz artık pek ugrayamıyoruz. konular baya birikmiş. hızınıza yetişemiyoruz. benim tatlı kızım kıpır kıpır bu ara. hele dün durmak bilmedi yaramaz. ama suyun az dedi ya korkuyorum acaba ondan mı diye. pazartesi kendi doktoruma gidecem o zamana kadar havuç yiyorum bol bol inşallah şifa olur bebişime

Son nöbet gibisi yok oh maşallah ikinize de, darısı bana

Ben de çok kararsızım. Kanz bavyera ve cameron arasındayım şuan

Bavyera daha iyi bence.bende cameron veya fernando düşünüyordum ikisinide gördüm inceledim.cameron çok basit duruyor sanki kırıldı kırılacak gibi.kumaşı çadır kumaşı gibi hışır hışır,açıkcası hoşuma gitmedi vazgeçtim.ama kullanıcıları memnunmudur bilmiyorum.

Geçmiş olsun çok.umarım yanlış teşhistir.ama havuçtan ziyade havuç suyu sıkıp için katı meyve sıkacağıyla.çokta abartmayın a vitamini vücutta depolanan bir vitamin ve fazlasınında illaki etkisi olur

Fullialein ama illaki cameron düşünüyorum dersen bursada bebbelife ücretsiz kargo yapıyor.fiyatı 999 tl ayrıca 400 tl hediye çeki veriyor.araba sana 600 tlye gelmiş oluyor

epeyce bir süredir bakamadım buraya konular almış başını yürümüş :) bigöz atayım da :) sizlere bi sorum olacak detaylı ultrason için şu anda gerek görmüyorum dedi doktor fakat ben yine de yaptırmak istiyorum lakin baya uçuk ücretler avrupa yakasında ki hastane ve ücretlerden bilgisi olan var mı acaba

YA BUNDAN BENDE ALDIM AMA BEYAZI YOKMUŞ MECBUR MAVİ ALDIM SİZN ORDA VARMIŞ BAK
Benim baktığımda da mavi kalmamıştı. İki beyaz, bir yeşil ve bir pembe kalmıştı. Maviye talep çok oldu sanırım hiçbir markette görmedim. Pembe vardı diğer baktığım marketlerde de. Burada bulunca Beyazı aldım bende. Olsun mavide güzel. Bol bıcı bıcıları olsun inşallah.

sipariş verdim katı meyva sıkacağını canım haftaya gelecek herhalde. çok az değil ama normalden az dedi doktor. bende şimdilik havuç yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…