Yalnız değilmişim demekki uyku delisi biri olarak sabahın 6 sında falan cin gibi kalkmaya başladım. Yeni doğum yapan arkadaşlarım diyo ki uyuyabildiğin kadar uyu sonra bu günleri çok arayacaksın.. ama ben de inadına hortluyorum.. gel de uyu...
Yalnız değilmişim demekki uyku delisi biri olarak sabahın 6 sında falan cin gibi kalkmaya başladım. Yeni doğum yapan arkadaşlarım diyo ki uyuyabildiğin kadar uyu sonra bu günleri çok arayacaksın.. ama ben de inadına hortluyorum.. gel de uyu...
Kızlar ateşölçer ne alacaksınız yada aldınız? Temassız olanlar çok fonksiyonlu gibi duruyor ama kimileri kulaktan ölçme daha doğru sonuç veriyor diyor. Tabi birde hangi marka????
Kızlar ateşölçer ne alacaksınız yada aldınız? Temassız olanlar çok fonksiyonlu gibi duruyor ama kimileri kulaktan ölçme daha doğru sonuç veriyor diyor. Tabi birde hangi marka????
Ben çok kötüyüm Dr â gittim nst ye bağladı rahim kasılması olabilir diye ama şükür sorun çıkmadı Sadece magnezyum verdi ikingundur içiyorum ama şimdilik aynıyım
Merhabalar herkese kızlar bişey soracağım ben yüzüme akşamları nemlendirici ve göz kremimi sürüp yatıyorum doktora sormak aklıma gelmedi kontrolüm 2 hafta sonra ama size önceden sorayım dedim bir zararı olur mu ki
Aslinda öyle basit ve eglenceliki bunlari yapmak hiç zor degil :) kendim yapıcam ben o atlari sadece ben sevmedim atlarin yerine erkek bebek yapıcam :)
Tatlım nete çok girmiyom işlerim çok yoğun bu dönem.
Girince de bi ce'ee deyip kaçıyom demi
Yani içim gidiyo şurda oturup iki lafın belini kıram, ama hafta sonum bile çalışmakla geçiyo
Yine de çaktırmasam da hep aklımdasınız
Tatlım nete çok girmiyom işlerim çok yoğun bu dönem.
Girince de bi ce'ee deyip kaçıyom demi
Yani içim gidiyo şurda oturup iki lafın belini kıram, ama hafta sonum bile çalışmakla geçiyo
Yine de çaktırmasam da hep aklımdasınız
Allah kolaylik versin bebişle çalışmak zor valla ev bi yandan iş bi yandan uğraşmak zor olur Bende eskisi gibi hergun yazamyorm ama bdv dede göremiyorm seni mrk ettim