- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Evet gebelik şekeriyle bağlantıli oldugunu biliyorm suyunun fazla olmasinin.ama şeker yüklemeyi yaptir önce kesin bu sonuca varılamaz heralde yükleme yapilmadan topikte şekeri cıkan kizlar var sanırim onlarda varmı ayni sorun bilemiyrm canmMerhabalar acaba aranız da suyu fazla olan var mı 26 haftalık hamıleyım doktor suyumun 6.7 cm olduğunu soyledı bır baska doktor ıse normal dıyor pazartesı Şeker yüklemem yapılacak seker war ıse bu da suyu yukseltırmıs dedı bu konu ıle ılgılı bılgısı olan var mı acaba
Aynen bende istemiyorum hele kaynanam her şeye karışıyorKızlar tecrübeli annelere bişey sorucam.. Doğumda memleketten annem yanıma gelecek, kayınvalidemle zaten aynı şehirdeyiz o da yanımda olacaktır. Ancak bende şimdiden şöyle bişey başladı, en fazla bir hafta kalsınlar istiyorum (kayınvalidem zaten gece evinde olur da annem bile olsa fazla kalmasını istemiyorum) daha önce Doğum yapanlar nasıl bi süreç geçirdiniz.. gelenlere de tamam yeter gidin denilmez ama ben ne olursa olsun fazla kalmalarını kesinlikle istemiyorum. Allah izin verirse ben kendim başaderim çocuğumla da evimle de.. başımda birileri olmasını istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Kızlar tecrübeli annelere bişey sorucam.. Doğumda memleketten annem yanıma gelecek, kayınvalidemle zaten aynı şehirdeyiz o da yanımda olacaktır. Ancak bende şimdiden şöyle bişey başladı, en fazla bir hafta kalsınlar istiyorum (kayınvalidem zaten gece evinde olur da annem bile olsa fazla kalmasını istemiyorum) daha önce Doğum yapanlar nasıl bi süreç geçirdiniz.. gelenlere de tamam yeter gidin denilmez ama ben ne olursa olsun fazla kalmalarını kesinlikle istemiyorum. Allah izin verirse ben kendim başaderim çocuğumla da evimle de.. başımda birileri olmasını istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Merhabalar herkese kızlar bişey soracağım ben yüzüme akşamları nemlendirici ve göz kremimi sürüp yatıyorum doktora sormak aklıma gelmedi kontrolüm 2 hafta sonra ama size önceden sorayım dedim bir zararı olur mu ki
Fullialein canım bebek odasi resimlerini bol bol çek olur mu bize de fikir olsun.. bir de dolap iclerini de çekersen cok memnun olurum
Canım benim ilk bebeğim ama yengelerden biliyorum nasip olursa kolay bi doğum olursa inş pek kimseye ihtiyaç kalmaz ama ben anneler den daha çok genç birinin olmasını isterdim yengemin 2 doğum da ben vardım yardımcı 3. Cuye hamile kaldı ben evlendim bana dedi ki bunu da dogursaydim da öyle gitseydin :) ama ona da yetistim gece kalkıp çocuğu verirdim emzirirdi onu dinlendirirdim genç biri kafa dengi birinin olması aslında çok iyi bence doğum yorgunluğu bebeğin stresi bi arada olmuyo hiç değilse benim annem uzak gelse 1 hafta 10 gün ancak kalır kv yı zaten hiç istemiyorum o kadar sıkıntı yaşadım napiyon demedi doğum da da bisey beklemiyorum inş kolay doğum geciririz Rabbim yardımcı olur bizlereKızlar tecrübeli annelere bişey sorucam.. Doğumda memleketten annem yanıma gelecek, kayınvalidemle zaten aynı şehirdeyiz o da yanımda olacaktır. Ancak bende şimdiden şöyle bişey başladı, en fazla bir hafta kalsınlar istiyorum (kayınvalidem zaten gece evinde olur da annem bile olsa fazla kalmasını istemiyorum) daha önce Doğum yapanlar nasıl bi süreç geçirdiniz.. gelenlere de tamam yeter gidin denilmez ama ben ne olursa olsun fazla kalmalarını kesinlikle istemiyorum. Allah izin verirse ben kendim başaderim çocuğumla da evimle de.. başımda birileri olmasını istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Ben ikisinlede ayni sehirdeyim. ilk dogumda sirayla birer gun kaliyorlardi. Ramazanda dogurmustum ben. bebegim 15 gunlukken bayram oldu. dedim biz toparlandik. bebek zaten uyaninca beni istiyor. hem bayram geldi. tabi bu annemin geldigi gundu. dedim deneyelim bi yanliz kalmayi. cok sukur bi problem yoktuda kaldik yalniz. sonra kv ye de dedim. ziyarete gelen olunca gunduz geliyorlardi gece herkes evine. ben bizim disimizda evde biri uzun sureli kalinca cok sıkılıyorum. bunaliyorum resmen. insallah bundada bir sorunumuz olmazda kimseye ihtiyacimiz olmazKızlar tecrübeli annelere bişey sorucam.. Doğumda memleketten annem yanıma gelecek, kayınvalidemle zaten aynı şehirdeyiz o da yanımda olacaktır. Ancak bende şimdiden şöyle bişey başladı, en fazla bir hafta kalsınlar istiyorum (kayınvalidem zaten gece evinde olur da annem bile olsa fazla kalmasını istemiyorum) daha önce Doğum yapanlar nasıl bi süreç geçirdiniz.. gelenlere de tamam yeter gidin denilmez ama ben ne olursa olsun fazla kalmalarını kesinlikle istemiyorum. Allah izin verirse ben kendim başaderim çocuğumla da evimle de.. başımda birileri olmasını istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Neee 3 ay mi. evlerden irak. Allah muhafaza. sadece kv icin degil annemde o kadar kalmasin. hep kavga ederiz valla.Aynen bende istemiyorum hele kaynanam her şeye karışıyorAnnem zaten çok kalmaz sevmiyor çok kalmayı ama kaynanam geldimi gitmesi 3 ayı bulur off off bazen diyorum memlekete gidip dogurayim ve 1 ay kalıp geliyim :)
Ben ikisinlede ayni sehirdeyim. ilk dogumda sirayla birer gun kaliyorlardi. Ramazanda dogurmustum ben. bebegim 15 gunlukken bayram oldu. dedim biz toparlandik. bebek zaten uyaninca beni istiyor. hem bayram geldi. tabi bu annemin geldigi gundu. dedim deneyelim bi yanliz kalmayi. cok sukur bi problem yoktuda kaldik yalniz. sonra kv ye de dedim. ziyarete gelen olunca gunduz geliyorlardi gece herkes evine. ben bizim disimizda evde biri uzun sureli kalinca cok sıkılıyorum. bunaliyorum resmen. insallah bundada bir sorunumuz olmazda kimseye ihtiyacimiz olmaz
iki oğlu da istanbulda bir orda bir bizde yazı getirir yaşlı da bişey diyemiyorsun en iyisi ben memlekette dogurayim :)Neee 3 ay mi. evlerden irak. Allah muhafaza. sadece kv icin degil annemde o kadar kalmasin. hep kavga ederiz valla.
Benim annemde evinden baska yerde kalmak istemez cok. ama dedigin gibi esinle yasamak cok guzel bugunleri. cunku evde baska biri olunca esler geride durmak zorunda kaliyor. birde bana lohusalikta aglama krizleri geliyordu. baskasi olunca kendimi tutmak zorunda kaliyordum heleki kv varken alinmasin diye. yalniz oldummu ister aglar ister gulerim.Ay bende çok bunalıyorum hemen de yüzüme yansıyo sanki.. ilk 3 ay aşırı kötü geçmişti benim çubuk krakerle geçirdim sadece sonra bi ara annem geldi 15 gün kaldı, hiçbi zararı yoktu ama az daha yeter artık git diyecektim ki kendi gitti.. o dönem psikolojim çok bozuktu ama.. şimdi bi de lohusalık sendromunda daha beter olurum gibi geliyo.. her kafadan bi ses çıkarsa nefret ederim. Bebeğimle ve kocamla başbaşa olmak istiyorum.. o güzel duyguları eşimle yaşamak istiyorum sinirlerim bozulmadan..!! sen iyi diyebilmişsin gidebilirsiniz diye. Annemle aynı şehirde diiliz o kadar yoldan gelmişken diyebilirmiyim diye düşünüyorum ama tepem de atarsa herkesi kovalarım gibi geliyo.. ay çok zor yaa..
Allah yardimcin olsun. insallah saglikla atlatiriz o gunleri.iki oğlu da istanbulda bir orda bir bizde yazı getirir yaşlı da bişey diyemiyorsun en iyisi ben memlekette dogurayim :)
Sırt ağrısıda hissediyorsanız safrakesesi de olabilir. Gebelikte safrakesesi sorunuda çok oluyor. Siz yinede dra sorun.Kizlar nasil bir agriniz var benim sol tarafta surekli agrim var yemek yerken sonunu getiremiyorum agridan ama sirt agrisi olarak dusundum acaba bobrek olabilir mi yazdiklarinizi okuyunca nasi anlarım
JasminKızlar sizce jasmin mi Nestro mu?
Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904716 Eki Görüntüle 1904715 Eki Görüntüle 1904715
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?