Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi düşünüyor ve araştırıyordum şu an. Yeni yerleşimimiz olduğu için doktor bulmakta zorlanıyorum. Umarım çok geç kalmadan bir sorun olmadan atlatırım.Çok geçmiş olsun.Eğer ki ilaçta hamileler kullanmasın diyosa ve kendi doktorun bunu sorun görmeyip kullandırıyorsa başka bir kadın doğumcuya hatta hiç riske gelmez önemli bişey bu kum olayı iyi bir üniv.hst.bulup fark verip bir hocaya görün derim. tekrar geçmiş olsun.
Benim doktorum da mide ağrım için buscopan vermişti çok olduğunda içiyordum Can'ım . Sana tavsiyem iç ama hamileliğin ilerlediğinde kum olayı çok zorlaşıyor Bol bol su iç Can'ım ilaçlarını da ihmal etme ben ilk hamileliğimde çok çektimArkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben geçen gün yazmıştım sancım var diye, o günden beri hiç iyi değilim. Dün gece 2 de iyice arttı, Doğum sancısını pek bilmiyorum ama adet sancısının şiddetlisiydi. Erken Doğum korkusuyla sabaha karşı acile gittik nst de bir şey çıkmadı tahlil yapıldı. Şiddetli kum döküyormuşum meğer. Ağrısı inanılmaz Allah kimseye vermesin. Monurol şase ve buskopan verdi doktor. İnternette araştırdım doktorlar buskopanı önermiyorlar. İçinde ise hamileler kullanmamalı yazıyor. Şu an sancım tarifsiz ama bebeğime bir şey olur korkusuyla içemiyorum ilacı. Artık doktorlara da güvenemez oldum. Siz hamileliğinizde bu ilacı kullandınız mı hiç? Veya bilgisi olan var mı?
SMA evet anne sütüne daha yakınmis. Evolvia ile ona bakicamSma mamayi bende cok duydum iyiymiş diye :)
Uuuuu aman Allah ım. Kolay gelsin bacim. Haklısın valla. Ben de çok çabuk yoruluyorum vallahi. Neyse az kaldı kızlarDogumdan önce temizlikci kadinla halletmeyi dusunuyorum ,zaten hamileligimin son haftalarindayim cabuk yoruluyorum,evde camlarim tavandan yere kadar ve 4+1 , tek basima imkansiz
Evet şeker yok diye tercih ediliyor. Ben de aptamıl almayi dusunmuyorumEvet bende yıllardır
Ben bu konuda araştırmıştım sma ve Golden goat kecı şutunu cok tavsıye Ettıler Golden bu konuda cok ıyıymıs arastırırsanız ama fıyatı bıraz daha yuksekmıs dıgerlerıne gore sma da ıcın de seker olmayan tek mamaymıs o yuzden eğer dıgerlerının tadını bılırse Bebek tercıh etmıyormus şutum olmazsa dıye bende Bır kutu alayım kı aptamıl ıcmek zorunda kalmasın dıyorum
Çok teşekkür ederim. Su fazlasıyla içiyorum, wc ye bir yatak atayım diyecek haldeyim sürekli. Şu an için sıkıyorum kendimi, annelik iç güdüsü ile kendine kıyıp çocuğuna kıyamıyorsun işte. Size de geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Benim doktorum da mide ağrım için buscopan vermişti çok olduğunda içiyordum Can'ım . Sana tavsiyem iç ama hamileliğin ilerlediğinde kum olayı çok zorlaşıyor Bol bol su iç Can'ım ilaçlarını da ihmal etme ben ilk hamileliğimde çok çektim
Şimdi aynı şeyi sorucaktim. Araştırmaya başladım ben de. Full beyaz benim saçım nerdeyse. Bu sekilde doğuma girmem valla.doğuma az kala yaptıracak insallahArkadaşlar size birşey danışacağım benim saçlarım çok beyaz ve hamilelik sürecinde boyamadım doğuma az kalan günlerde boyamak istiyorum önerebileceğiniz tamamen bitkisel bir boya varmı. bu konuda hiç bilgim yok hep normal boyalar kullanıyordum önceden.tşk.
Şimdi aynı şeyi sorucaktim. Araştırmaya başladım ben de. Full beyaz benim saçım nerdeyse. Bu sekilde doğuma girmem valla.doğuma az kala yaptıracak insallah
yok onu anlayamıyorum sadece göbek deliğimin üstünde, midemin orda daimi bi sertlik var diz gibi. yokluyorum sürekli sanki dönmüş te ayaklar yukarı doğru gibi geliyor. belki de ben uyduruyorum:) bir de arada nefesim sıkışıyor kaburgamın altında bir şeyler hissediyorumCanım indi diyorsun Bu nefes Almanca bir değişikliğe yol açtı mi Yani öncesi nasıldı indikten sonrası Nasıl ve acaba bebeğin döndüm ü :) biliyormusun
Benim de çok beyazim var zor sabrediyorumbasta bir kere normal boya sonra da arada bitkisel le yaptırdım doğuma yakın yaptırmayı m diyorum.bugün kuaföre gittim kas için oda hamile dediki boya icin eğitim almış biri çok da fark yok demiş arada ama kimyasal ışte bilemedim de nebyapacagiz yapacak bir şey yokArkadaşlar size birşey danışacağım benim saçlarım çok beyaz ve hamilelik sürecinde boyamadım doğuma az kalan günlerde boyamak istiyorum önerebileceğiniz tamamen bitkisel bir boya varmı. bu konuda hiç bilgim yok hep normal boyalar kullanıyordum önceden.tşk.
benimde bir ara çok acıdı üste çıkıyor ya bebisler genişledikçe açıyor ama daha dışarı çıkmadıBende boyatmak istiyorum bildiğiniz birşey varsa onerebileceginiz çok sevinirim şimdiden Teşekkür arkadaslar. Bu arada göbeği acıyan var mı aranızda acidikca yağ sürüyorum bebe yağı
bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeylerYine Uykusuz bir geceden sonra Günaydın herkese
@TuRuNCu benimkide acıtıyor dönüyor falan,bazen kızıyorum ona:)) Birde çevredekiler ohooo doğur gör zorluğu falan diyip iyice sinirimi bozuyorlar. Sürekli korkutmaya yönelik hep bizim insanlarımız
bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler
ben de ben deCanım dünyaları yemek istiyor
Mutfağa taşınacam yakında koltuk takımı,yatak odası filan orda takılayım diyorum
Açım aç
canım organic natural colors kullandım 2 kere. gayet memnunumArkadaşlar size birşey danışacağım benim saçlarım çok beyaz ve hamilelik sürecinde boyamadım doğuma az kalan günlerde boyamak istiyorum önerebileceğiniz tamamen bitkisel bir boya varmı. bu konuda hiç bilgim yok hep normal boyalar kullanıyordum önceden.tşk.
Bende yürüyüşte Yok hadi yine iyisinben de ben dedün gece yatmadan önce canım bir sürü şey çekti. aman salla dedim hepsini yedim. ya takmamaya çalışıyorum ama selülit falan gördükçe üzülüyorum galiba spor yapıyordum haftada 4 şuan 1 kez yürürsem şükrediyorum
İyi niyetli insanın söyleyeceği şey değil zaten,bunlar hep negatif hipnozbunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?