2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar size birşey danışacağım benim saçlarım çok beyaz ve hamilelik sürecinde boyamadım doğuma az kalan günlerde boyamak istiyorum önerebileceğiniz tamamen bitkisel bir boya varmı. bu konuda hiç bilgim yok hep normal boyalar kullanıyordum önceden.tşk.

Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi düşünüyor ve araştırıyordum şu an. Yeni yerleşimimiz olduğu için doktor bulmakta zorlanıyorum. Umarım çok geç kalmadan bir sorun olmadan atlatırım.

Merhabalar bende 30+4 gunluk hamisim subat 15dogum isalah kizlar alisverisimi yaptim fakat bebek arabasina bi turlu karar veremedim travel sisytem almak istiyorum sizler aldiniz mi bebek arabanizi

Benim doktorum da mide ağrım için buscopan vermişti çok olduğunda içiyordum Can'ım . Sana tavsiyem iç ama hamileliğin ilerlediğinde kum olayı çok zorlaşıyor Bol bol su iç Can'ım ilaçlarını da ihmal etme ben ilk hamileliğimde çok çektim

Dogumdan önce temizlikci kadinla halletmeyi dusunuyorum ,zaten hamileligimin son haftalarindayim cabuk yoruluyorum,evde camlarim tavandan yere kadar ve 4+1 , tek basima imkansiz
Uuuuu aman Allah ım. Kolay gelsin bacim. Haklısın valla. Ben de çok çabuk yoruluyorum vallahi. Neyse az kaldı kızlar
Güzel günlerimiz bebislerle

Evet şeker yok diye tercih ediliyor. Ben de aptamıl almayi dusunmuyorum

Çok teşekkür ederim. Su fazlasıyla içiyorum, wc ye bir yatak atayım diyecek haldeyim sürekli. Şu an için sıkıyorum kendimi, annelik iç güdüsü ile kendine kıyıp çocuğuna kıyamıyorsun işte. Size de geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Şimdi aynı şeyi sorucaktim. Araştırmaya başladım ben de. Full beyaz benim saçım nerdeyse. Bu sekilde doğuma girmem valla.doğuma az kala yaptıracak insallah

Bende boyatmak istiyorum bildiğiniz birşey varsa onerebileceginiz çok sevinirim şimdiden Teşekkür arkadaslar. Bu arada göbeği acıyan var mı aranızda acidikca yağ sürüyorum bebe yağı

Şimdi aynı şeyi sorucaktim. Araştırmaya başladım ben de. Full beyaz benim saçım nerdeyse. Bu sekilde doğuma girmem valla.doğuma az kala yaptıracak insallah

merve3337 kizlar bende mart basi annesiyim ama subatta olabilirim o yuzden sizin topigide arada takip ediyorum :) bende beyazlardan muzdaribim valla kuaforume sordum teerra diye bir marka kullaniyolarmis cok iyi dediler ama yinede guvenemiyorum. Diger bir gittigim kuafor ise organica nuturel sac boyasi kullaniyorum dedi. Ikisi hakkindada fikrim yok ama bende dogumdan once muhakkak boyatacagim. Birde diger boyalara nazaran daha cabuk akiyorlarmis ne kadar gec okadar iyi yani aklinzda olsn

Canım indi diyorsun Bu nefes Almanca bir değişikliğe yol açtı mi Yani öncesi nasıldı indikten sonrası Nasıl ve acaba bebeğin döndüm ü :) biliyormusun
yok onu anlayamıyorum sadece göbek deliğimin üstünde, midemin orda daimi bi sertlik var diz gibi. yokluyorum sürekli sanki dönmüş te ayaklar yukarı doğru gibi geliyor. belki de ben uyduruyorum:) bir de arada nefesim sıkışıyor kaburgamın altında bir şeyler hissediyorum

Benim de çok beyazim var zor sabrediyorumbasta bir kere normal boya sonra da arada bitkisel le yaptırdım doğuma yakın yaptırmayı m diyorum.bugün kuaföre gittim kas için oda hamile dediki boya icin eğitim almış biri çok da fark yok demiş arada ama kimyasal ışte bilemedim de nebyapacagiz yapacak bir şey yok
Bende boyatmak istiyorum bildiğiniz birşey varsa onerebileceginiz çok sevinirim şimdiden Teşekkür arkadaslar. Bu arada göbeği acıyan var mı aranızda acidikca yağ sürüyorum bebe yağı
benimde bir ara çok acıdı üste çıkıyor ya bebisler genişledikçe açıyor ama daha dışarı çıkmadı

bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler

Canım dünyaları yemek istiyor
Mutfağa taşınacam yakında koltuk takımı,yatak odası filan orda takılayım diyorum
Açım aç
ben de ben de dün gece yatmadan önce canım bir sürü şey çekti. aman salla dedim hepsini yedim. ya takmamaya çalışıyorum ama selülit falan gördükçe üzülüyorum galiba spor yapıyordum haftada 4 şuan 1 kez yürürsem şükrediyorum

canım organic natural colors kullandım 2 kere. gayet memnunum

Bende yürüyüşte Yok hadi yine iyisin
Emzirme dönemi de böyle iştahlı mı geçecek acaba

merve3337 canım doğal-organik boya Yok amonyağı az boya var diye biliyorum
Dr. banu çiftçinin gebelikte saç boyatmakta ilgili videosu var YouTubeda bir bak istersen onun savına göre saç boyatmanın bir mahsuru yok

Ben yaklaşık 1.5 yıldır boyatmıyorum uzatıp kestiriyorum hala 3-4 parmak boyalı saçım var bi kurtulsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…