2017 Şubat Anneleri

Zaman bir an önce geçsin hayal etmekten öteye gidelim istiyorum yaaa bu ara çok sabırsızlanıyorum. Kocaman hareketlerini karnımda görünce içimde baya kocaman bi bebek var diyorum şaşkın şaşkın.. insan hala inanamıyor..

İyi akşamlar hamisler benim bebeğim önden gidiyo ilk doğumum sezeryan di sizce ultrason a göre mi doğum olur genel mi yapsam bilemedim

Ben 4. Aydan sonra başladım boyamaya kuaförde organik boya yapıyorum ikidir

Bizde bugün doktordaydik 31. Haftanın içindeyiz ama bir hafta önden gidiyormuş doktor sorun edilecek bir şey değil dedi ama ben yinede endiselendim çünkü o kadar diyet yapıyorum (gerçi arada kaçırdığım bir kaç gün oldu :) ) ama şekerden dolayı mı acaba diye düşünmekten de kendimi alamıyorum çünkü şekerden dolayı alabilecegi kilo kof bir kilo imiş

bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler
Valla ben o lafa aldırmıyorum kızlar Çünkü kişi yeterki herşeyi yapabilecek gücü olsun eğilip kallabilsin yatabilsin yiyebilsin icebilsin gezebilsin kısıtlı olmasın hayatı dimi herşeyin üstesinden gelir Bi kadın Bu hamileliğin üstesinden gelinebiliyorsa Başka söze gerek yok o kadar söylüyorum :)

Bende e ya çok çok sabırsızlanıyorum o gün gelsin gün sayıyorum Deli gibi

Karnı çatlayan var mi aranızda veya karnın gerilmesinden kaynaklanan rahatsızlık acı bıçak kesiği gibi acı hisseden var mi

Bende öyle diyorum bebeğim hıçkırınca:)) kuzuuum yerim ya poposunu
Su yutuyorlar emme hareketleri yapıyorlar sanırım ay kıyamam:))

Merhabalar bende 30+4 gunluk hamisim subat 15dogum isalah kizlar alisverisimi yaptim fakat bebek arabasina bi turlu karar veremedim travel sisytem almak istiyorum sizler aldiniz mi bebek arabanizi

Ben baston model almayi düşünüyorum.
Travel sistemin ağır olduğunu duydum çoğu kişiden.
Bi de üstüne bebeğin ağırlığı, zor olabilir.
Bence her zaman öncelik anneye kolaylık olanı, bebek iki türlü de rahat eder sanki farketmez...

bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler

İy lohusalıkta sıkıntı çekince ararım seni, kına yakarsın, diyesim geliyo böyle tiplere.
Hayır yani sanki ben zorlandım sen de zorlan temennisi gibi bişey.
Hakkaten kolay bi lohusalık atlatsan da derler ki "büyüdükçe sıkıntısı artıyo"..
İnsan şom ağızlı olmayagörsün...

Keşke insanlar boş boş konuşmasa! Ay resmen hamileliğimde insanlardan soğudum.

Ya boş konuşmak olsa sadece.
Ben kelimelerin gücüne çok inanırım.
Güzel konuş, güzel şeyleri çağır demi.
Ne geçiyo eline korkutunca.
Bana da narin bi bünyem olduğu için ablam "senin hamileliğin çok zor geçer kesin, ben bile zorlandıysam seni düşünemiyom" demişti.
Ben de kızdım "Ağzını hayra açsan keşke, Allah isterse kolaylaştırır, niye korkutuyon durduk yere" dedim.
Normalde iyi anlaşırız da biraz patavatsız işte.
Şükürki bulantı dönemim dışında gayet iyi geçiyo, hiç de dediği gibi olmadı...

Dedim ya anca korkutup soğutsunlar. Evleneceğim zamanda ohoo evlilik kolaymı diyorlardı. Doğum çocuk vs duymak istemiyorum valla bende artık,etraf bilmiş dolu

Aynen..
Nişanlılıkta sorun yaşadığımda, evlenince daha beter olur diyorlardı.
Evet bu da bi ihtimal ama ben hep iyiye hazırladım kendimi.
Ve nişanlılıktan çok daha güzel oldu evliliğim.
Çocuk olunca eşle araya mesafe giriyo, sorun varsa daha da büyüyo dediler, şimdiden daha da bağlandık birbirimize.
Yani milletin ağzına bakarsan iki dakkada kıyameti koparırlar başında.
Allah akıl fikir versin boş insanlara...

Sabah 4 ten beri uyanigim ve hala neden uyuyamiyorum acaba

Nedenini öğrenince bana da söyle tatlım :))

Günaydın kizlar
Dün gece büyük oğlum çok oksürdü uyumadım. Uykum varrr yaaaa. Çok şükür oğluşum iyi tabi. Ama yorgun uyanmak da zor oluyor yani. Bu arada dün bu hamilelik yastığı ni almadığı için kendime küfür ettim en temizinden. Büyük oglumla birlikte yatıyorum o da hep gece gelir sokulur anne seni çok özledim diye.o yüzden vqzgecmistim ama yanlış yaptım. Gece bacak arama yastık koydum çok iyi geldi. Bu sabah ağrılarım epey azaldı

günaydın
evet canım onu bana da dediler. çocuk biraz uzaklaştırıyor sağlam değilse ilişki sinirler dayanmıyor diyorlar. eşime şimdiden dedim bak uykusuzluk alışma evresi vs gergin ve tahammülsüz olabilirim tamam mı beni idare et diye gözümü korkutuyorlar napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…