Ne kdr gec okdr iyi ozmn:) peki hangi hastanede dogum yapacaginiza nezmn karar verdiniz? Bnm doktorum iki opsiyon sundu ya egepol yada kent hastanesi ama ben daha gidip bakmadim bile hastanelere..Benim dr 38. Haftada yapacağını söylemişti sanıyorum 2 parmakla kontrol ediliyor normal muayene gibi
Onemli olan senin rahatin cnm..Çok şükür bir problemimiz yok . Ama işte insan evinin rahatını bulamaz hiç bir yerde . 12 sin doktor randevum var . 15 i gibi gideriz dedim eşime ama sanki daha çok erken gibi . Biraz citlattim 20 su gibi mı gitsek diye . Ters düşer gibi olduk. Yanlış anlıyor . Ayy valla ne bilim sanırım oyalayarak onuda kırmadan 20 sine kadar beklemeye calisacam .becerebilirsem tabii
Son ay yalniz kalmamak gerek tabi.. Birde yemek fln ugrasmazsin ne guzel:) ama bende komple 1 ayi geciremem rahat edemem yani.. Arada gidip gelin yada tam son zamanlarinda gidin istersen..
Kayınpeder varsa sıkıntı olur.esine de bir düşündüm de orda nerde yatcam ben zaten ağrılar var hayatım de.Kızlar son ayinizi evde tek başınıza mı gecireceksiniz yoksa yanınızda anneniz veya KV biz olacak mı ? Bir kaç hafta önce KV böyle bir teklifle geldi. Bende kabul ettim . Hoşuma gitti yani . Evde eşim yokken sancim tutsa tek kalicam . Onun evine davet etti . Ama şimdi biraz düşünceli yım . Çok ağırlaştım . KV bin yanında istediğim gibi davranamam doğal olarak. Ve akşamları da yatacağım iz koltuk cooook rahatsız . Ne yapacak kafam karıştı . Şimdi eşime desem ortalık karışacak e halıyle KV de yanlış anlayacak. Acaba 20 sine kadar bekleyip öylemi gitsem diyorum . Ama bunu eşim kabul eder mı işte .uff valla varya ne dertliymis son zamanlar ya
Sagol canim tum bebekler e yarasn. Caycumanin yoğurdu meşhur biliyorsundur herhaldeCan'ım benim en güzeli sizin oraların herşeyi çok güzel ben gittikçe getirip buzlukta süt saklıyorum biz maalesef İstanbul'da kutu sütlere talimiz bebişine de sana da yarasın
Keşke tamam demeden bir düşünseydin duruma göre ayarlarız deyip ucu açık konuşsaydın canimÇok şükür bir problemimiz yok . Ama işte insan evinin rahatını bulamaz hiç bir yerde . 12 sin doktor randevum var . 15 i gibi gideriz dedim eşime ama sanki daha çok erken gibi . Biraz citlattim 20 su gibi mı gitsek diye . Ters düşer gibi olduk. Yanlış anlıyor . Ayy valla ne bilim sanırım oyalayarak onuda kırmadan 20 sine kadar beklemeye calisacam .becerebilirsem tabii
Keşke tamam demeden bir düşünseydin duruma göre ayarlarız deyip ucu açık konuşsaydın canim
Böylede aranız açılcak baksana canim.o sna hadi gidelim artik dedginde su anda iyiyim iyice ağırlaşınca gidelim hayatım deKp yok kendisi köyde ama doğru söylüyorsun keşke ucu açık konussaymism ama eşim üzülmesin diye tamam dedim . Aman valla yaşayıp göreceğiz. Ben biraz daha oyalamaya çalışacağım bakalım
Yeşil olması iyi değil doktora gitKizlar bugun butun gun yesil akinti geldi ic camasrim yesil oldu resmen boyle bir durumla karsilasan var mi
Cumartesi randevum var gidecem gec mi olurYeşil olması iyi değil doktora git
O Gelsin kalsın size daha iyi değil mı ? Gelmemesi için bir engeli var mı ?Kp yok kendisi köyde ama doğru söylüyorsun keşke ucu açık konussaymism ama eşim üzülmesin diye tamam dedim . Aman valla yaşayıp göreceğiz. Ben biraz daha oyalamaya çalışacağım bakalım
Korkuyorum ya hareketleri iyi ama takip ediyorumYeşil olması iyi değil doktora git
yeşil enfeksiyon belirtisi canım inşallah kötü birşey yoktur ihmal etme bol su iciyorsun demiKorkuyorum ya hareketleri iyi ama takip ediyorum
İçiyorum günde 3 litreyi buluyor umarım bi sorun olmazyeşil enfeksiyon belirtisi canım inşallah kötü birşey yoktur ihmal etme bol su iciyorsun demi
Bilmez miyim cnm kv orada inek ve mandaları da var ordan gelen sütle olan yoğurt bambaşka da yakın değiliz işte kısmet... Her gittiğimde görmemiş gibi süt getiriyorum paylaştığım arkadaşlarda bu sütse burada içtiğimiz ne diyorlar :):):)Sagol canim tum bebekler e yarasn. Caycumanin yoğurdu meşhur biliyorsundur herhaldeeşinden dolayi
İmkanın varsa tahlil istesene cnm benim sarımtıraktı tek doz ilaç verdi bugün suyla karıştırıp içicem temizlenmesi için... İmkanın varda için rahat eder birde bol su iç dedi ben su içebilsem ilaçta vermeyecekti yaniKizlar bugun butun gun yesil akinti geldi ic camasrim yesil oldu resmen boyle bir durumla karsilasan var mi
Su iç demişti 15 gün önce tahlil vermiştim ilaç gerek görmemişti bol su iç demişti cumartesi tekrar gidecem 15 güne bire düştü kontroller olmadı yarın devam ederse sabah ararımİmkanın varsa tahlil istesene cnm benim sarımtıraktı tek doz ilaç verdi bugün suyla karıştırıp içicem temizlenmesi için... İmkanın varda için rahat eder birde bol su iç dedi ben su içebilsem ilaçta vermeyecekti yani
Çok geçmiş olsun inş birşey yoktur ayaklarını sıcak da tut her ne kadar Ateş bassa da hepimiziSu iç demişti 15 gün önce tahlil vermiştim ilaç gerek görmemişti bol su iç demişti cumartesi tekrar gidecem 15 güne bire düştü kontroller olmadı yarın devam ederse sabah ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?