2017 Şubat Anneleri

Bende 2 gecedir soluksuz uyuyorum bebişin hareketleri kısıtlandı rahatladım

Sagol canim. Bebis erkek. Aslinda bende sasiriyorum bukadar dokulmeme. Hani derler ya yas ilerledikce problemler baslar diye ee bende o da yok 24 yasindayim daha

Bende 2 gecedir soluksuz uyuyorum bebişin hareketleri kısıtlandı rahatladım
Maşallah Can'ım ne güzel sana

Sagol canim. Bebis erkek. Aslinda bende sasiriyorum bukadar dokulmeme. Hani derler ya yas ilerledikce problemler baslar diye ee bende o da yok 24 yasindayim daha
Hadi ya ya erkek Bebek hamileliği çok keyifli çok rahat diye genelliyordum demekki kişisel benim oğlumda 24 yaştaydı ama nisan bebeğiydi belki mevsimsel de olabilir...
Bende cinsiyet farklılığına bağlamıştım yaşım dha 30çok ileri de değil

Canim cok sukur ben ilk aylarimda bike sorunsuz gecirdim hamileligi. Son 2 haftadir artik son zamanlar diye bu agrilar oluyor sanirim. Genel olarak erkek bebek hamileligi rahat herkes senin gbi dusunuyor.:) sende daha cok gencsin. Demek ki yasla alakasi yok

Çok değil birkaç hafta daha direnicez :) inş senin daha da az cnm...aslında doğumda Bebiş göğüse konulunca herşey unutuluyor bu şikayetlerimizi hatırlamıycaz bile... Yaş konusunda teşekkür ederim

Bende hamile olduğumu 5.ayımda kıpırdamaya başladığında anladım ne mide bulantısı ne kusma ne aşerme erkek annesi olmak rahatmış valla :)Ama şimdi ağırlaştılça oturduğum yerden kalkınca kocakarı gibi geziyorum ilk birkaç adım :)Ya ben çok sabırsızlanıyorum aon haftalara kalmasın iatiyorum erkenden doğurayım istiyom:)

Hayırlı vakitte gelsinler inş 40 hafta bile gözümüzde büyürken arkadaşım 42. Haftanın sonunda doğurdu bir ay daha Böyle gezdiğimizi düşünsene

Günaydın anneler valla bende parça parça uyudum dönmek bile çok zor geliyor 3.aydan sonrası ne güzeldi 37.haftadan beri daha kötüleşti Misoothh canım aynen kocakarı gibi oldum çarşamba nts ye girdim dr gözler yuvalarından çıktı çok sancın var farkında değil misin diye azcık kasılma var dedim kadın şaştı 20 dk. 7 kez sancı çıkmış hepside 70-80 lerde ama açılma yok sancıyı bile bilmiyorum doğursam anlamıycam demek ki

Ne guzel iste nasik dogurdugunu anlamadan dogurur cikarsin :) darisi basima

Bunu varya bende çok düşünüyorum ve içim tuhaf oluyo bu halime çok alışmışım ve ozlicemi biliyorum içimde şuan sanki daha yakın gibi bana ama işte ağırlaşınca da artık doğsun istiyorum karmaşık duygular :)

Bende erkek annesiyim ama ilk 16-17 hafta yattım hem düşük riski vardı ilaç kullandım hem bulantilar alttaki komşuya bile yemek yapma diyesim vardı :) hatta ve hatta eşimden bile tiksindim o dereceydim demekki ya ben istisnayim yada cinsiyet le alakalı diil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…