Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yaa kızma kenarda bekliyim ben
Anlamıyo falan yaZıyo sonrada ben yanlış anlıyo oluyorum çok garip. Herkes bir olamz bende çok telaşlı pimpirikli biriyim. Bu şekilde anlamıyo etmiyo gibi konulmaya gerek yok. Herneyse ya uzatmak istemiyorum.
Bende senin strese girdiğinin farkındayım ama yazamazmıyım derken bile kötü niyetle demedim ama yazı işte heryöne çekiliyor. Tamam daha fazla strese sokmayalım birbirimizi bak günlerimiz bile aynıymış. Sende üzme kendini sezeryan daha hayırlı belkide hakkında. Kırmayalım birbirimizi durduk yereYahu bak canım benim anlıyorum seni bak gerçekten . Bende stresteyim tabii ki herkes bir değil . Olmak zorunda da değil . Bak hala zamanim varken mecburi sezeryan zıkkımi çıktı karşıma sağlık sorunlarım hatsafhada . Benim hiç kötü niyetim yoktu sana yazarken ama sen yazamaz miyim edemezmiyim deyip olayı farklı anlayınca sinirlerim bozuldu açıkçası .
Son günler stres canım malesefMisoothh
yummyysweets yeni okudum ben. Kızlar yapmayın. Birbirinizi kırmayın. Şurda son günlerimiz gerek yok yani.
Süreleri Nasıl düşme var mı dakika aralarında cnmİyi fikir canım sıcak çok rahatlatıyor
İnş canım şimdiden ediyorum herkes bir çırpıda kurtulsun diye
Canım rahatsız değil sadece evhamlı mesajlarını görüyorum kendini böyle yorma anlamında diyorikiniz de doğurun bakim artık da gaz süt sohbetlerine geçelim
![]()
Süreleri Nasıl düşme var mı dakika aralarında cnm
Bende senin strese girdiğinin farkındayım ama yazamazmıyım derken bile kötü niyetle demedim ama yazı işte heryöne çekiliyor. Tamam daha fazla strese sokmayalım birbirimizi bak günlerimiz bile aynıymış. Sende üzme kendini sezeryan daha hayırlı belkide hakkında. Kırmayalım birbirimizi durduk yere
Benim arkadaş 10 dkka sancıyla gitti 3 cm açılması vardı ve doğuma aldılar cankm bencede uyandır eşini git hatta duş almadıysan birde ılık bir duş al hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah :)Süreleri düşmüyor hala 10 dk da bir ama şiddeti artıyordayanılmaz hal aldı eşimi uyandıracağım birazdan
Tamam canım anlıyorum seni ikimizde stresten yanlış anladık birbirimizi bende seni kırdıyaam sende hakkını helal et bende çok strese girdim sürekli birileri birşeyler söylüyor o yüZden sinir stres hat safhada ozaman allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canımYanlış anlaşıldık belli . Ben seni sen beni yanlış anladın ama kalbini kırdıysam hakkıni helal et .
İnan ki hayatımda insanların kalbini kırarım diye ödüm kopar ama bu ara çok esip gürlüyorum. Kendimi kaybediyorum. Ben bu haldeyim diye de ben senden daha beterin diyemem . Eminim seninde zor anların zamanların var . Ama bak yine söylüyorum valla kötü niyetle değil iyi niyetle senin için söyledim ben onları . Sonunda mutsuz ben oldum o yüzden.![]()
Dualarım senle bu gece de topunu da alSüreleri düşmüyor hala 10 dk da bir ama şiddeti artıyordayanılmaz hal aldı eşimi uyandıracağım birazdan
Dualarım senle bu gece de topunu da alhastanen uygunsa...
Sarı gibi birşeyler aktı geldisuyum mu acaba ama az yani bardak dolusu değil ay kızlar dua edin
doğurup geleyim hemen
Tamam canım anlıyorum seni ikimizde stresten yanlış anladık birbirimizi bende seni kırdıyaam sende hakkını helal et bende çok strese girdim sürekli birileri birşeyler söylüyor o yüZden sinir stres hat safhada ozaman allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım
Benim arkadaş 10 dkka sancıyla gitti 3 cm açılması vardı ve doğuma aldılar cankm bencede uyandır eşini git hatta duş almadıysan birde ılık bir duş al hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah :)
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bir avazda kurtarırsın doğum esnasında rabbi esir velatu asir rabbi temmim bil hayr bunu oku bol bol. Anlamı rabbim sen kolaylaştır zorlaştırma hayır ile tamam la demektir canjm.Duşumu aldım canım evet Benimki de 10 dk da bir gittiğimde açılmış olmak istiyorum![]()
Hadi inşallah olcak :)) inşallah açılmanda fazla olur hemen doğurur gelirsin canım benimSarı gibi birşeyler aktı geldisuyum mu acaba ama az yani bardak dolusu değil ay kızlar dua edin
doğurup geleyim hemen