2017 Şubat Anneleri

Kızlar 2.yi düşünüyor musunuz ? Sizce ideal yaş farkı ne olmalı kardeşler arasında ?
 
RABBİM isteyene versin ben düşünmüyorum ama yapanlar ard arda olması daha iyi diyor..
Ben bazen düşünüyorum bazen de ne gerek var, 2. çocuk herşeyin ikiye bölünmesi demek diyorum...Okul masrafı daha var bunun ki günümüzde devlet okulları iç açıcı değilmiş, özelde okusun desek, kardeşinin de hakkı... Ama kardeş duygusu da güzel birşey,seneye düşünsem mi acaba diyorum. 4 yaş olur araları o zaman...şu an en rahata ermiş durumdayım çiş, kaka olayını hallettik, yemeğini de 1,5 yaşından beri kendisi yiyor, şort, külot vs kendisi giyiyor..kafam karışık anlayacağın tatlım..

Yaş 32 artık, biyolojik saat de ilerliyor, yumurta kalitesi falan 😃
 
Şubat anneleri hiç yazmıyorsunuz , neler yapıyorsunuz ? Benim kız çen çen çok bilmiş birşey oldu ? Gününüz nasıl geçiyor , hangi aktiviteleri yapıyorsunuz , evde kendiniz büyüten anneler cevap yazın ? :anne::emir_bebek:
 
İlk öğrendiğimden beri bu grupta aktiftim.. bebeğim doğunca hiç giremedim. Ne cok özlemişim buralarda dolaşmayı, sizlerle konuşmayı, bir sıkıntım sorunum olunca size koşmayı... mesajları okuyunca geçmişe döndüm. Duygulandım sanki tekrardan o anları yaşamak istedim :) Çok çok zordu ama bi o kadar da güzel ❤️
rabbim evlatlarımızı korusun, güzel günler yasamamızı nasip etsin insallah..
Büyüdün annecim büyüdün 3 yaşında oluyorsun şubatta ❤️❤️❤️❤️
iyi ki gelmişsin, iyi ki gelmişsiniz grubumuzun güzel bebekleri (çocukları mı deseydim) 😂😂🙈🙈
 
Kızlar çok kötüyüm bugün halk sağlığı merkezinden aradılar kızımın topuk kanı alınmıştı onda bir sorun görmüşler sağlık ocağı tıp fakültesine sevk etti bizi. Biyotinidaz eksikliği şüphesi varmış :KK43: kan aldılar kızımdan 3 tüp hem de :KK43: bu hastalıkta erken tanı çok önemliymiş sonuçlar 15 gün sonra çıkacağı için ilacını şimdiden verdiler geç kalmayalım diye. Zorla içirdim kızıma ilacı :KK43: :KK43:

Eğer bu hastalık çıkarsa kızım sürekli ilaç kullanmak zorunda kalacak kullanmazsa çok kötü şeyler olabilirmiş interneti açıp okudum felaket tellalı gibi neler yazmışlar :KK43: dua edin nolur birşey çıkmasın yavrumda ağlamaktan helak oldum :KK43:
Merhaba 11 günlük oğlumda topuk kanında biyotinidaz eksikliği çıktı. Hastaneye gittik kan verdik. Sonuç bekliyoruz. Sizin sonuçta değişiklik oldu mu acaba temiz çıkar mı.
 
Selam kızlar daha yeni uyanabildim. Dün o kadar sancı ve kusma olunca kadın doğum hastanesi aciline gittik. Ultrasona aldılar bastırdı bastırdı göremedi o kadar korktum ki :KK43: gaz alanları oluşmuş karnında görmeyi onlar zorlaştırmış. Sonrasında gördüler çok şükür kalbi hala atıyor. Boyu 3 cm olmuş, en son 3 mm idi çok duygulandım. Bir de sat a göre 9+2 olmalıydı ve hep ona uygun çıkıyordu şimdi öne geçmiş 9+5 görünüyor. Doğum da 18 şubat.
Doktor kabızlığa bağlı olduğunu söyledi. Duspatalin diye bir hap verdi bağırsakları yumuşatır dedi. Hamilelikte kabızlık iyi değilmiş çözüm bulmak şartmış. Bir de bekunis yazdı onu 2 3 gün yapamazsan iç direk bağırsaklarını boşaltır dedi. Gluten tüketme tamamen kes biraz rahatla dedi
Duspatalini kullandınız mı ? Yıllsr geçmiş ama görünce bir sorayım dedim ibs var kullanmamak için zorluyorum şansımı ama olmuyır
 
Canim ben bandirmadayim. Erkan coskun diye bir doktor var cok iyi benim cogu arkadasim onda dogum yapti. Muayenehanesi bandirma da ama dogumlari balikesir sevgi hastanesinde yapiyo. Cok iyi bir doktor bir sor istersen hastanede muayene yapiyomu. Gercekten cok cok iyi bir doktor.
Merhaba Erkan coskuna bende gidiyorum 3 ay takip yaptık hamileleik gelişmedi tüp bebek sürecine geçeceğiz sizin süreciniz nasildi
 
X