Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın eşi mümessil be bizzat eğitimine gitti şuan bebe bisküvileri bile ondan.Canım hipp i kullanmadan önce hipp mama şikayet yazıp bi arat istersen, vazgeçebilirsin..
Günaydınnn
Aklım hep internette olsa da sınava 4 gün kaldığı için çok fena stresliyim çünkü çalışmadım yeterince
Vicdanımı rahatlatmak için kitap hep elimde ama rahatlamıyor
Yazdıklarınızı okuyamadan 13 sayfa atladım sadece alıntı yapanlara baktım umarım herkes iyidir
Mama tercih meselesi fakat ben hipp e güveniyorum
Memnun olanlar olabilir olmayanlar olabilir her markadan. Ben bu konuda hem arkadaşımın katıldığı eğitimlere, hem tanıdığım Alman annelere hem de Almanların gıda konusundaki hassasiyetlerine güvenmeyi seçiyorum. 2 yıl orada yaşadım ve şuan Alman markalı bir şeyi gözüm kapalı alacak kadar güveniyorum
merhaba arkadaşlar ben Allah izin verirse nisan annesi olacağım ancak siz şuan bende önde olduğunuz için size birşey sormak istedim...
bugün detaylı usg çekildi ve usg sonucunda barsak parlaklığı çıktı dr izlememiz lazım dedi...
zamanla kendiliğinden geçebiliyormuş...
acaba burada sizin başınıza da böle bi sonuç gelen var mı ve sonrasında geçti mi noldu ??
birdaki kontrolüm 2 ocakta sizlerden cvp bekliyorum şimdiden teşekkür ederimmm.
canım merhaba o durum bende de çıktı. 2li 3lü taramalarım normaldi ve başka anormal bir durum gözükmedi ama doktorum biraz korkuttu. işte normal bebeklerde olabildiği gibi kalıtsal bir rahatsızlığı olan bebeklerde görülme ihtimali daha fazlaymış. down falan gibi. başka anormal bir duruma ( ense kalınlığı, baş çevresi, el ve ayak parmakları uzunluğu vb.) rastlanmadığı için amniyosentezi zorunlu tutmadı başka bir şey daha olsaydı yaptıralım derdim dedi. isterseniz yaparım dedi. biz istemedik sen de içini ferah tut, her kontrole gittiğimde parlaklık azaldı. inşallah tamamen gidecek. burda bir arkadaş daha var benden daha önde onun bebişte de vardı azaldı ve tamamen kayboldu dedi. inşallah bizim de öyle olacak.
bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler![]()
benm 1,kızımda çatlamıştı hafıf 10 sene sonra yıne hamıleyım yenı çatlak acısı yok şuan hep badem yağı suruormKarnı çatlayan var mi aranızda veya karnın gerilmesinden kaynaklanan rahatsızlık acı bıçak kesiği gibi acı hisseden var mi
bende 64 kıloyum şuan 54 ıle hamıle kaldım dedıgınız gıbı uyuyamıorum aşırı hareket edıor karnımın bı yanı uzuyo ınıyo hiç durmak yok:)Bu da kendime not olsun :)
30+0 olduk
Kızım artık çok güçlü ve hareketleri çok sert. Sırt üstü uyumam tamamen bitti, öyle uzanınca bile içim kalkıyor.sağ da yok. Göbek yastığı aldım rahatladım azıcık.
64,1 kilo oldum 5,9 aldım toplamda
Aslinda yerleri daraliyor bu haftalarda biizde 30 dayiz ama canavar gibi anlamadim valla:)Günaydınlar..
32 +5 olduk
Bu haftalarda bebeğin hareketleri çok canımı yakmaya başladı.
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama hazırlıklı olun![]()
sadece battanıyelerı ve kundakları yıkadım kaldırdım 5-6 tane vardı. 15 gun kala tulumları yıkarım sanırım bebek kıyafet yıkama tozu alacagımGunaydn kizlar kiyafetleri yikadiniz mi ben cok sabiirsiizim ama cok erken gibide geliyor
Ben de orda düşünüyorum aslinda konak hast.denemek isterdim ama bu saatten sonra doktorumu degistrmem memnunum zaten doktordan insallah hayırlısıyla atlarizOkula sordum onlar da çok farketmez sanırım boş gününde git al hocam zorlanma dediler. evet devam doğumu da orada düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. Çok yeni doğum yapan biri ile konuştum çok iyi yeni bina tertemiz ebeler hemşireler ilgili sakin dedi
Cevreye bakma onun mis kokusu yeter,annelik kolay degik elbette ama herseye deger,kulaklarini tika duyma derimYine Uykusuz bir geceden sonra Günaydın herkese
TuRuNCu benimkide acıtıyor dönüyor falan,bazen kızıyorum ona:)) Birde çevredekiler ohooo doğur gör zorluğu falan diyip iyice sinirimi bozuyorlar. Sürekli korkutmaya yönelik hep bizim insanlarımız
Silikon kasik gereksiz degil bulunmasii gerek,hem mama icin hem de ilac vsBebek kulak çubuğu ve bebek silikon kaşık gereksiz olmuş bence.. Kulak çubuğu bize bile zararlı doktorlar kullanmayın diyor.
Cok gecmis olsun. Prospektuste hamileler kullanmamali diorsa doktr neden verdi yaa:/ bi doktora daha git bence maalesef ulkemizde tek doktora guven olmuyor. Monurol bn de kullandm gebeligimde dusuk bi enfeksiyon vardi hatta tereddt ettm icmekte sonra baktm herkes kullanmis bi de enfeksiyon riskli ictim bn de...buskopani da annemden biliorum Böbrek tasi icin kullaniyor iyi gelior ama gebelikte kullanimiyla ilgili bi fikrim yok..Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben geçen gün yazmıştım sancım var diye, o günden beri hiç iyi değilim. Dün gece 2 de iyice arttı, Doğum sancısını pek bilmiyorum ama adet sancısının şiddetlisiydi. Erken Doğum korkusuyla sabaha karşı acile gittik nst de bir şey çıkmadı tahlil yapıldı. Şiddetli kum döküyormuşum meğer. Ağrısı inanılmaz Allah kimseye vermesin. Monurol şase ve buskopan verdi doktor. İnternette araştırdım doktorlar buskopanı önermiyorlar. İçinde ise hamileler kullanmamalı yazıyor. Şu an sancım tarifsiz ama bebeğime bir şey olur korkusuyla içemiyorum ilacı. Artık doktorlara da güvenemez oldum. Siz hamileliğinizde bu ilacı kullandınız mı hiç? Veya bilgisi olan var mı?
Eger yagis olmazsa cok ocak da kadin almayi dusunuyorum,kapi can dip kose dedigin gibi,burda hava cok soguk suan bekliyorum duruma gore cagiracagim kadini insallah dogumdan once bitsin istiyorum dedigin gibi yaza kadar yapamayiz birdahaBen hicbirsey yapmadım bu hafta başlamayı düşünüyorum. Gerçi eksikler tamamlanacak o kadar. Peki ev temizliği ni nasıl ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. Dip bucak perde hali duvar diyorum ki hepsini yapayım ta ki haziran kadar el surmuyeyim eve. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Uzun kolludan 7 8 adet var,kisa kollu daha cok almisim uzerine pijama tulum vs giydirmek icin 3-6ay kisa kollu uzun muddet giydirebilirsin zaten kis cocugu olacagi icin mayis haziran da da giyer 10 tane olsa ornek veriyorim yeterli olur eksik kalan olursa dogum sonrasi da tamamlanirKızlar mtb herkesr smdiden hayıtlı doğumlar sağlıkla kavuşuna inş ben mart annesi olcam inş ama şubat sonu gelebilir diye düşünyorm sizlere bse sormak istiyorum uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı kaçar adet aldınız birde ben dün babyjem reflü yatagı aldım gereklimiydi sizce? Emzirme yastıgıda almayı düşünüyordum almalımıyım? Tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum :)simdiden teşekkürler