- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 103
- 42
benim son zamanlarda baya hareketli. Yeri dar gelmeye başladı herhalde. Hele yan yattığımda karnım bir yamuluyor bir canım acıyor anlatamam. Acıdan zor dönüyorum diğer tarafa. Dışarıdan çok belli diyor çıkıntı yapıyor sürekli. Kasılma mı bebek mi kendini dışarıya veriyor anlamadım.Hanımlar bebeği aşırı oynayan varmı ?uyumaya korkuorm artık sıcrayarak uyanıorm nasıl vuruyo anlatamam karnım uzuo saga sola tekmeler atıo şuan yıne başladık delıksız uyumak ahh nerde kaldı![]()
Canım nedir senin bu doktorlardan çektiğin. Allah o doktoru bildiği gibi yapsın. İnsan hayatı ne kadar da değersiz onlar için. İşini iyi yapan doktorları dışında tutuyorum tabi. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kan değerin yükselir.Kizlar suan ozelde serum yiyorum kan sayimi degeri 9a dusmustu tabi bilen bikir devletteki dr git saglik ocagindan ucretsiz alirsin ilaci demisti hicbir mudehale etmemisti ne yazikki eee bu deger cok dusuk dogumda buyuk sikontilara neden oluyo dedi ozeldeki drum hayret etti nasil serum takmazlar bu ne ilgisizlik dedi 3 ampul kan ilacini bi serumda verdiler bana yarinda yicem yine serum kan ilaci serumi allah bilor yarin kac ampul olucak devletteki hic bir dr dan yana sansim yok bi drum var en iyisi o o da ozelde saygida ama gel gorki durum musait degil yoksa hic ugrasmam devlette gider ozelde dogururum ondan snra devlettkei dr lar ne anliyosun ozele para vermekten diyo adam gibi ilgilenin size gelelim utanmadan develtten para alip yiyolar sizden muayenenizden acayip sinirlerim bozuk aksam rahatsizlanmasam sabah ozele gidecem yoktu belkide daha cok serum yicektim daha da dusucekti deger sansa gittim ozele esim kizimi gozumle gormeden icim rahat etmicek dedi oyle gittik
Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj
Ben köyden süt alıp kendim mayalıyorum. Çok uzun zaman oldu marketten yoğurt yemeyeli. Misafirlikte ev sahibi kullanıyorsa ona yapacak bişeyim olmuyor tabi.