2017 Şubat Anneleri

İnşallah canım tek korkum sağlık sorunu olması ve küvöze girmesi hemen kucağıma almak istiyorum sağlıklı bi şekilde allahım nasip eder inşallah

Bak canım benim kardeşim 36. Haftasında 3 kilo doğdu tam . Oda erken geldi ama hiç bir sağlık problemi olmadı çok şükür . Hemen kucağınıza alıp çıktık . Maşallah senin meleğinin de kilosu gelişimi yerinde zannetmiyorum kuveze alacaklarını ama tabii bende uzman değilim. Gördüğüm bu . :110: ama dediğim gibi kucağına alır çıkarsın bebisini . :dua:

Bak canım benim kardeşim 36. Haftasında 3 kilo doğdu tam . Oda erken geldi ama hiç bir sağlık problemi olmadı çok şükür . Hemen kucağınıza alıp çıktık . Maşallah senin meleğinin de kilosu gelişimi yerinde zannetmiyorum kuveze alacaklarını ama tabii bende uzman değilim. Gördüğüm bu . :110: ama dediğim gibi kucağına alır çıkarsın bebisini . :dua:
Allah razı olsun canım içim rahatladı inşallah herşey çok güzel olucak allahım izin verirse allah senin içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Allah razı olsun canım içim rahatladı inşallah herşey çok güzel olucak allahım izin verirse allah senin içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Amiiiinnnnn cümlemizin isteği bu canım . Geç olsun erken olsun hayırlısıyla olsun . Sağlıklı olsun yeter :dua::KK200:

34. Haftamda serum ilaç vs verildi ama şuan çok erken bi hafta olmadığı için gerek görülmedi evimde yakın yakın olmasa yatış yapıcaktı bakalım yarın ne olacak hayırlısı
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin inşaallah vaktinde saatinde

Bende ondan korkuyorum yarın tekrar kontrolüm var sezeryana alır mı acaba diye düşünüyorum
Açılman çok fazla cnm suyun gelmediği için korkma ama ihmal etme kontrolü 9 cm de beni doğuma almışlardı. Belki doğum sancınla dönedebilir inş Hakkı'nda hangisi hayırlısıysa o olsun

Kızlar son ayinizi evde tek başınıza mı gecireceksiniz yoksa yanınızda anneniz veya KV biz olacak mı ? Bir kaç hafta önce KV böyle bir teklifle geldi. Bende kabul ettim . Hoşuma gitti yani . Evde eşim yokken sancim tutsa tek kalicam . Onun evine davet etti . Ama şimdi biraz düşünceli yım . Çok ağırlaştım . KV bin yanında istediğim gibi davranamam doğal olarak. Ve akşamları da yatacağım iz koltuk cooook rahatsız . Ne yapacak kafam karıştı . Şimdi eşime desem ortalık karışacak e halıyle KV de yanlış anlayacak. Acaba 20 sine kadar bekleyip öylemi gitsem diyorum . Ama bunu eşim kabul eder mı işte . :KK35: uff valla varya ne dertliymis son zamanlar ya :kızgın:

Kızlar son ayinizi evde tek başınıza mı gecireceksiniz yoksa yanınızda anneniz veya KV biz olacak mı ? Bir kaç hafta önce KV böyle bir teklifle geldi. Bende kabul ettim . Hoşuma gitti yani . Evde eşim yokken sancim tutsa tek kalicam . Onun evine davet etti . Ama şimdi biraz düşünceli yım . Çok ağırlaştım . KV bin yanında istediğim gibi davranamam doğal olarak. Ve akşamları da yatacağım iz koltuk cooook rahatsız . Ne yapacak kafam karıştı . Şimdi eşime desem ortalık karışacak e halıyle KV de yanlış anlayacak. Acaba 20 sine kadar bekleyip öylemi gitsem diyorum . Ama bunu eşim kabul eder mı işte . :KK35: uff valla varya ne dertliymis son zamanlar ya :kızgın:

Aranızdaki iletişim önemli rahat edersen çok güzel düşünmüşsünüz cnm ben kendi evimde bile rahat değilim şuan nerde yatarsam yatayım rahatsızım istersen biraz evde bekle öyle geç kırmadan söyleyip

Cati muayenesi nezmn ve nasil yapiliyor? Bnm doktorum daha bakmadi hic asagdan fln..
Dr a göre değişiyor galiba benim ilkte 36 bitince bakmıştı bazılarında çatı muayenesi hızlandırabiliyor doğumu. Burada bakılan arkadaşlarda var sanırım

Son ay yalniz kalmamak gerek tabi.. Birde yemek fln ugrasmazsin ne guzel:) ama bende komple 1 ayi geciremem rahat edemem yani.. Arada gidip gelin yada tam son zamanlarinda gidin istersen..

Ya arkadaşlar benim ilk doğumum çok korkuyorum.neler yaşayacağımıda bilmiyorum.daha önceden vajinusmustum normal doğuma cesaret edemem.sezeryan doğum yapanlar bizi neler bekliyo en azından rahatlamamız için bişeyler söylermisiniz

Aranızdaki iletişim önemli rahat edersen çok güzel düşünmüşsünüz cnm ben kendi evimde bile rahat değilim şuan nerde yatarsam yatayım rahatsızım istersen biraz evde bekle öyle geç kırmadan söyleyip

Çok şükür bir problemimiz yok . Ama işte insan evinin rahatını bulamaz hiç bir yerde . 12 sin doktor randevum var . 15 i gibi gideriz dedim eşime ama sanki daha çok erken gibi . Biraz citlattim 20 su gibi mı gitsek diye . Ters düşer gibi olduk. Yanlış anlıyor . Ayy valla ne bilim sanırım oyalayarak onuda kırmadan 20 sine kadar beklemeye calisacam . :işsiz: becerebilirsem tabii o_O

Dr a göre değişiyor galiba benim ilkte 36 bitince bakmıştı bazılarında çatı muayenesi hızlandırabiliyor doğumu. Burada bakılan arkadaşlarda var sanırım
Hamileligim boyunca hic alttan bakmadi daha.. Heralde bi sorun gormedi ondan bakmiyor.. Peki cati muayenedi elld alttan mi oluyor?

Back
X