- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.921
Evet bende öyle yapcam şimdi öylesine denedim zaten 11.gun yumurtam çatladi bugün 18.günBozuk değil su anda negatif. 5 gün varsa erken bence 3 gün kala tekrarla bence
Var testim 1 2 gun geçsin yaparim cnm.Test bozuk mu acaba canım.kirmizisi her tarafa dağılmış.yarin tekrarla bence varsa testin
Bence de oyle yap cnm bn 3 gün önce yaptım negatif moral bozukluğuyla adeti bekliyorm sen biraz daha bekle net sonuç alVar testim 1 2 gun geçsin yaparim cnm.
Adet olmadikça hep bir umut vardır moralini bozmaBence de oyle yap cnm bn 3 gün önce yaptım negatif moral bozukluğuyla adeti bekliyorm sen biraz daha bekle net sonuç al
Inşallah öyledir cnm bekliyim nokta kadar umutlaAdet olmadikça hep bir umut vardır moralini bozma
Bunu ben de merak ediyorum ovulasyon testinde hafif de olsa ikinci cizgi cıkmalı diye düsünüyorumYa kızlar ovu testi yaptım şimdi bembeyaz çıktı 2.çizgi hamile olunca 2.çizgi biraz belirgin oluyodu dimi bata 10 gün var yumurtlamam 3 gün önceydi
Aynen bende öyle biliyorum bata yakın zamandada tekrar koyulasiyor diye okudum internette ama malesef benim ki bembeyazBunu ben de merak ediyorum ovulasyon testinde hafif de olsa ikinci cizgi cıkmalı diye düsünüyorum
Belkide daha erkendir kacıncı günü adetinin? Kac gün varAynen bende öyle biliyorum bata yakın zamandada tekrar koyulasiyor diye okudum internette ama malesef benim ki bembeyaz
Bata 11 gunum var canım yani öyle çokta yok aslında çıksa çıkardıBelkide daha erkendir kacıncı günü adetinin? Kac gün var
Canim uzun zaman oldu sana eski topikten bulayim. Nette de corekotu kuru yazsan cikar zaten. Saglikli yumurta yapiyor yumurtanin buyumesini sagliyor.Nasıl yaptın? Anlatsana ne ise yarıyor?
Ya canim en etken bata 4 gun kala ciktigini gordum burda. Yani cooook erken kanda bile cikmaz daha. Benimde 10 gun var 13 mart bat beklemek zor stresli biliyorum ama sabredip bekleyecegiz insAllah gelecek bebislerimizBata 11 gunum var canım yani öyle çokta yok aslında çıksa çıkardı
Tiroidin az mı calısıyorduCanim uzun zaman oldu sana eski topikten bulayim. Nette de corekotu kuru yazsan cikar zaten. Saglikli yumurta yapiyor yumurtanin buyumesini sagliyor.
Yumurtlama oncesi kiz oluyor. Ben 13 ve 11. Gunler denedim. Takdir Rabbimin ol derse olur. Hakkimizda hayirlisi insAllah bizimledir meleklerimiz.Yok canım hiç bi yontem.Biz çok kararsizdik 3.cocjk için.o gece öylesine bir denemiş olduk adetin 10.gunu,takvim yimirtlamami 13.gun gösteriyor zaten belki de hamile değilimdir.ben sadece belirtilerden dolayı şüpheleniyorum.sonrasinda hiç denemedik eşimin şehir dışına çıkması gerekiyordu.cin takvimine göre kız ayı benim bu iki ay Şubat mart.sen denedin mı herhangi bir yöntem? Ya da yöntem olarak ne var ben hiç bilmiyorum
Evet tsh 19 du ilacla 5 e dustu ve bu kuru yaptigim ay hamileydim.Tiroidin az mı calısıyordu
Bende de tiroid var az calısıyor ne yaptınız? Yumurta cok gelismediği nasıl anlasılır
Peki ilac dozu ve kac ay kullandın bide prolaktini de yükseltmis miydi? Yunurta kalitesini nerden anladın da o kürü yaptın ay sıkıntımız aynı da k bakma cok soruyorumEvet tsh 19 du ilacla 5 e dustu ve bu kuru yaptigim ay hamileydim.
Dikkat etmedim ama son aylar kahverengi idi benim tsh 5 cıktı doktor euthyrox 50mg verdi 11 gündür iciyorum prolaktin icin de yarım yarım dostnexCanim tsh yuksekse saglikli yumurta olusumunu engeller. Mesela adrtin ilk ne renk ile basliyor?
İnşallah canım sabrediyoruz bakalımYa canim en etken bata 4 gun kala ciktigini gordum burda. Yani cooook erken kanda bile cikmaz daha. Benimde 10 gun var 13 mart bat beklemek zor stresli biliyorum ama sabredip bekleyecegiz insAllah gelecek bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?