2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya kızlar ovu testi yaptım şimdi bembeyaz çıktı 2.çizgi hamile olunca 2.çizgi biraz belirgin oluyodu dimi bata 10 gün var yumurtlamam 3 gün önceydi

Ya kızlar ovu testi yaptım şimdi bembeyaz çıktı 2.çizgi hamile olunca 2.çizgi biraz belirgin oluyodu dimi bata 10 gün var yumurtlamam 3 gün önceydi
Bunu ben de merak ediyorum ovulasyon testinde hafif de olsa ikinci cizgi cıkmalı diye düsünüyorum

Yani mesela ben 25 günde bir adet oluyorum haliyle döllenme olsa bile adete kadar belirti vermez diye düsünüyorum cünkü yumurtlamaya göre en fazla 2 haftalık olabilir

Bata 11 gunum var canım yani öyle çokta yok aslında çıksa çıkardı
Ya canim en etken bata 4 gun kala ciktigini gordum burda. Yani cooook erken kanda bile cikmaz daha. Benimde 10 gun var 13 mart bat beklemek zor stresli biliyorum ama sabredip bekleyecegiz insAllah gelecek bebislerimiz

Yumurtlama oncesi kiz oluyor. Ben 13 ve 11. Gunler denedim. Takdir Rabbimin ol derse olur. Hakkimizda hayirlisi insAllah bizimledir meleklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…