- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.941
Evet mesela benim normalde hep 28 gunde olurym gecen ay 35 de oldum ve k.rengi ile basladi nornalde kirmizi kan gelir mesela. Bu ay hmn ilaca tekrar basladik. İlac cabuk dusuruyor herseyi kafaya takma sakin bir hayat yasamaya calis troit stresi sevmezDikkat etmedim ama son aylar kahverengi idi benim tsh 5 cıktı doktor euthyrox 50mg verdi 11 gündür iciyorum prolaktin icin de yarım yarım dostnex
Prolaktin icin ilaca 14 subatta basladım, 20 subatta da tsh icin. Sat da 17 subat acaba bu ay icin bi şansım varmıdır prolaktin düsmüs müdür ve tsh yoksa cok mu erkenEvet mesela benim normalde hep 28 gunde olurym gecen ay 35 de oldum ve k.rengi ile basladi nornalde kirmizi kan gelir mesela. Bu ay hmn ilaca tekrar basladik. İlac cabuk dusuruyor herseyi kafaya takma sakin bir hayat yasamaya calis troit stresi sevmez
Benim de 14 u canım.belirtin var miHerkesin de 13 14ü batlar :) benim de 14ü :)))
Yok bitanem ne demek. Prolaktin yuksek degildi benim. Tsh yuksekti o da cok stresli bir isim vardi bir sene duzenli kullandim. İlacla 2. Aya varmadan normal degere dustu sukurler olsun. Doktorum yumurta yapmaz drmisti vucut olsada dollenecek kivamda olmaz dedi. Bende corekotu kuru okudum yaptim. İyi ki yaptim. İlacim ayni seninkinden sabah ac karnina yemekten yarim saat onceydi. Bir sene hiic kullanmadim. Yine asiti stresten yuksrldi simdi yine ayni ilactan tek doz aliyorum sabajlari.Peki ilac dozu ve kac ay kullandın bide prolaktini de yükseltmis miydi? Yunurta kalitesini nerden anladın da o kürü yaptın ay sıkıntımız aynı da k bakma cok soruyorum
Net birsey diyemem canim Takyir Rabbimin. Ol derse olur insAllah. Benim 19 degerim 1.5 ayda dustu. Ama bu kisiden kisiye degisirProlaktin icin ilaca 14 subatta basladım, 20 subatta da tsh icin. Sat da 17 subat acaba bu ay icin bi şansım varmıdır prolaktin düsmüs müdür ve tsh yoksa cok mu erken
Ay bugun bi degisik oldum ben yaa. Halsiz bitkin yorgun birde hersey burnuma koku geliyor. Manti hadladim ki severim kokusu midemi bulandirdi yaa. Kaynanam bendeydi belli etmemek icin zor dayandim. Hatta yemedim onceden yemistim yemek dedim. Hayirdir insAllah.Benim de 14 u canım.belirtin var mi
Ay bugun bi degisik oldum ben yaa. Halsiz bitkin yorgun birde hersey burnuma koku geliyor. Manti hadladim ki severim kokusu midemi bulandirdi yaa. Kaynanam bendeydi belli etmemek icin zor dayandim. Hatta yemedim onceden yemistim yemek dedim. Hayirdir insAllah.
Allahtan bir mani çıkmazsa bende haftaya cuma yapmayı düşünüyorum canım umut yok ama ne yapayımBana da tavuk koktu aynen öyle.cocuklar yemez diye birşey diyemedim.vajinamda dolgunluk ve hassaslik hissi hep var.sirt üzeri yatmazsam ağrıyor.bu haftayı da bi atlatsaydik hayırlısıyla.carsambayi bi görsek ondan sonra toplu test yapma etkinlikleri duzenleyelim
:))) maşallah arkadasima:)Canım Sabah ta yazdım bende hiçbirşey yokkendimi dinleyeyim bi yerimden bi ağrı çıkartayım diyorum ikidebir goguslerimi elliyorum ama malesef hic bişeyim yok
:))) maşallah arkadasima:)Canım Sabah ta yazdım bende hiçbirşey yokkendimi dinleyeyim bi yerimden bi ağrı çıkartayım diyorum ikidebir goguslerimi elliyorum ama malesef hic bişeyim yok
Sen daha yeni yumurtladin cnm bekle birazYa kızlar ovu testi yaptım şimdi bembeyaz çıktı 2.çizgi hamile olunca 2.çizgi biraz belirgin oluyodu dimi bata 10 gün var yumurtlamam 3 gün önceydi
Bekliyorum canım inşallah bi yerden bi belirti çıkarSen daha yeni yumurtladin cnm bekle biraz
Inşallah cnm benjmBekliyorum canım inşallah bi yerden bi belirti çıkar
Aa canım çok.yükselmiş tansiyonun bence acil git yani esinle olabilir yada komsu falan varsa kızını ona bırak git tehlikeli yüksek tansiyon geçmiş olsun çok dikkat et kendine ev içinde falanKızlar ben bugun hiç iyi değildim yaa tansiyonum çıktı sürekli yine soğuk soguk terledim. Hani hamile olduğumuz da doktor ultrasonda bakmak için karnimizin alt bölgesinde gezdirir ya makina gibi şeyi. Tam oram agriyor sırt üstü yattığımda bi rahatsız oluyorum. Ben kızıma hamileyken sirtustu yatamiyordum yine öyle yatamiyorum. Acile gidecektim tansiyonum 16/13 benim normalde tansiyonum hep 9/5 çıkar. Düşük tansiyonkuyum. 16 yi görünce şok oldum. Kızımı bırakacak kimsem yok o yüzden gidemedim eğer hamile degilsem neden böyle şeyler oluyor coooök merak ediyorum
Canım benim de öyle aynen.tam rahim yeri ağrıyor iğne batması gibi.sirt üstü yatıyorum yan yatiyorum hep bi rahatsızlık hissi veriyor.beni de okulda ders anlatırken birden bi ateş bastı bugün, başım döndü kendimi zor toparladım.insalalh halimeyizdir.ben de eğer hamile değilsem doktora gidecem kist fkn mı oldu acaba diyorum.Kızlar ben bugun hiç iyi değildim yaa tansiyonum çıktı sürekli yine soğuk soguk terledim. Hani hamile olduğumuz da doktor ultrasonda bakmak için karnimizin alt bölgesinde gezdirir ya makina gibi şeyi. Tam oram agriyor sırt üstü yattığımda bi rahatsız oluyorum. Ben kızıma hamileyken sirtustu yatamiyordum yine öyle yatamiyorum. Acile gidecektim tansiyonum 16/13 benim normalde tansiyonum hep 9/5 çıkar. Düşük tansiyonkuyum. 16 yi görünce şok oldum. Kızımı bırakacak kimsem yok o yüzden gidemedim eğer hamile degilsem neden böyle şeyler oluyor coooök merak ediyorum
Sesli güldüm nisanda her gün deneyeceğiz cümlesine :))) İyiki varsiniz kızlar. Bu ay da sıra bu gruptakilerde olsun insallah.Olsun cnm üzülme onunda zamanı vardır elbet bizde 3 aydır istiyoruz hep olmuş gibi hissedip hayal kırıklığı hüsran yaşıyorumkırmızı kartı görüyorum 3 aydır beklemek ayrı bi zor süreç zaten regle kadar geçmiyor sanki günler bende Şimdi bu ay eşime Türk kahvesi spermleri harekete geçiriyormuş onu yapmayı ve bacaklarımı dikip yatıcam bi süre bide diğerlerinde hep yumurtlama hesabına göre yaptık olmadı bu ay reglden bu sonraki regle gün aşırı deniyoruz bakalım nolcak oda olmassa Nisanda hiç aralıksız denicez hergün kısmet artık birbirimize destek olalım kızlar hamile kalanlar uygulamalarınızı yazın öğrenelim uygulayalım bizde gerçekten zor beklemek tabi yinede herşeyin hayırlısı diyelim
Aa canım çok.yükselmiş tansiyonun bence acil git yani esinle olabilir yada komsu falan varsa kızını ona bırak git tehlikeli yüksek tansiyon geçmiş olsun çok dikkat et kendine ev içinde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?