- 3 Mart 2017
- 73
- 47
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.321
Cnm geçmiş olsun birkaç adette atarsın sikma canını
Bişey yok cnm gayet iyi yumurta gözlemlenmiş diyo okadarNe simdi bu birisi açıklayabilir mi anlayan var mi kizlar ?Eki Görüntüle 1963034
15 Mart a cok var ama bence adet belirtisi bu kdr erken olamaz cnm. ne zmn yumurtladın?Kızlar batı 15 mart olanlar nerdesiniz belirtileriniz varmı ben bu sabah sol kasığımda bi ağrıyla uyandım göğüslerimde çok hassaslastı ama sanki hastalanacak gibiyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ınş.. .
Bi
Bişey yok cnm gayet iyi yumurta gözlemlenmiş diyo okadar
Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.Kızlar batı 15 mart olanlar nerdesiniz belirtileriniz varmı ben bu sabah sol kasığımda bi ağrıyla uyandım göğüslerimde çok hassaslastı ama sanki hastalanacak gibiyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ınş.. .
Hayırlısı olsun hakkında cnm ınş istediğin zamanda rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder.Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.
27-28 şubat civarıydı cnm ama hamilelik belirtiside hemen başlar mı bilemedim ınş adet olmam göğüslerim baya baya sızlıyor
Insallah canim allah herkese nasip etsinHayırlısı olsun hakkında cnm ınş istediğin zamanda rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Ya aynen sorma ama bu ağrılar devam etseydi yine giderdim doktora ayakta durunca vajinama bıçak sokuyorlar sanki. Inceden inceden pusuya yatmış bi sızı vardı. Zaten dedim ya size eğer hamile degilsem neden böyle ağrılarım var meğer kistdenmis
Teste göre hamile görünüyorsun cnm cok sevindim ınş kucağına almayı nasip eder Allah...Eki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
Ya aynen sorma ama bu ağrılar devam etseydi yine giderdim doktora ayakta durunca vajinama bıçak sokuyorlar sanki. Inceden inceden pusuya yatmış bi sızı vardı. Zaten dedim ya size eğer hamile degilsem neden böyle ağrılarım var meğer kistdenmis
Ay inşallah cnm ya bi an önce erir adetim düzen e de girer de bebek sahibi olurum tekrardanErir inşallah ilaçla. Benim çevremde kisti olan çok kişi vardı arkadaşlarımda kuzenlerimde falan hatta kuzenim aylarca adet gormedi doktora gitti oldukça büyük bir kisti vardı doktor öncelikle ilaçla o kisti eritti 1 ayda eridi gitti adet söktürücü verdi zaten adet olmaya başlayınca tamamen yok oldu düzene de bindi ve kısa zaman içersinde oldu yani bunlar inşallah seninki de tez zamanda düzelir
Amin insallah cnmGeçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur bende de varmış kist ama doktor korkulacak bişey değil dedi olumlu düşün inşallah erir gider zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?