2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kızlar selamm
Ben de ekimde kimyasal geçirdim, sonra 2 ay ara verdik bu 3. ayımız ve BAT 12.03.17..
Cts günü yani bat'tan 8 gün önce kahve lekelenme oldu su an da pembe ve kahve devam ediyor.
yerlesme mi umutlanmak istemiyorum ama hafif kramlar var gogusler sisti ve agrıyor
ovulasyon testine göre de 26 Şubattı yumurtlama günüm. yani yum gününden tam 6 gün sonra kahve leke geldi.
korkuyorum yine kimyasal olur mu diye ya da su an acaba hamis miyim bilemiyorummm
dün erken test yaptım aksam ama tek cizgi cıktı, erken mi test yaptım sizcee??

Kızlar batı 15 mart olanlar nerdesiniz belirtileriniz varmı ben bu sabah sol kasığımda bi ağrıyla uyandım göğüslerimde çok hassaslastı ama sanki hastalanacak gibiyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ınş.. .

15 Mart a cok var ama bence adet belirtisi bu kdr erken olamaz cnm. ne zmn yumurtladın?

27-28 şubat civarıydı cnm ama hamilelik belirtiside hemen başlar mı bilemedim ınş adet olmam göğüslerim baya baya sızlıyor

Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.

Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.
Hayırlısı olsun hakkında cnm ınş istediğin zamanda rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder.

27-28 şubat civarıydı cnm ama hamilelik belirtiside hemen başlar mı bilemedim ınş adet olmam göğüslerim baya baya sızlıyor

benim de 26 subattaydı, ovulasyon testi yapmıstım eminim o yuzden. benim de kahve pembe akıntılarım var simdi, onceden kmyasal gebelik gecirmistim ve yine boyle olmustu. kahve akıntı gogus ve karın agrısı oldu, sonra kesildi. adet olmadım zamanında ben adet oluyorum sanmıstım. sonra test yaptım cift cizgi dr da tahil yaptı hamilesin dedi. 1 hafta sonra agrı ve kanama ile düştü, kimyasalmıs o yuzden su an bnm de kafam karısık. hayırlısı bakalım bu hafta pazar bnm BAT insallah gelmezzzzzzzz.. sen de kahveler yok dimi daha?

Çok geç miş olsun cnm bende sadece normal akıntı var ınş seninkide yerleşme akıntısıdır

Çok gecmis olsun hic endise etmeyin anneminde varmis tedavi omdu sonra 4 çocuğu oldu ve masallah 50 yaşında. Gececek bitecek korkmayin Allahin izni ile

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah geç olsun da güç olmasın en yakın zamanda güzel haberler alırsın umarım

Ay inşallah cnm ya bi an önce erir adetim düzen e de girer de bebek sahibi olurum tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…