2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben ilk üyeliği nişanlıyken eşim askere gittiğinde Kıbrıs'ta askeri olan kızlardan haber almak için üye olmuştum ama bu topikte bi 10 kişi resmen dost olduk
Aynen canım herkezi okuyorum herkezi seviyorum şu an bazı arkadaslarin niclerini hatırlamıyorum ama bazılarınız benim için özel ❤❤❤..........

Teşekkür ederim canım. Adet bitiminden iki gün sonra basladım. 10 gün sabah aksam demledim ictim. Sonra tatile gittik devam edemedim. Cok şükür işe yaradı gibi görünüyor:)
Bi dahaki aya bende denicem. Inşallah ise yarar .
Kaç haftaliksin cnm?

Nerelerdesin kuzum ya ne yaziyon ne ediyon
Bende durumlar aynı bildiğin gibi
Her ay yeni umutlarla devam ediyoruz..
Sen nasılsin?

Kızlar yarın doktor randevum var adetimin 3.gunu hormon testi yaptircam..aç mı gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?

Tamam.canim eklicem simdi

Umutsuz bekleyisler canimm bakalimm bat haftaya kuzum az kaldi hepimiz guzel haberler veririz insallah bu topikte 100 kere demisimdir bi kelimeyi 100kere dersen olurmus insallah hepimiz topyekun hamile kaliriz
Canlarim benim inanın sizi çok iyi anlıyorum ama bisey demeden de gecemicem. Bana inanın evlat sahibi olanlar özenti olsun diye biseyler paylaşmıyordur kimse çocuğum var diye hava atamaz. Bende ne istangram var ne twitter ne facebook hiç birini kullanmiyorum. Sadece watsap var orada da durum paylaşımı yapıyorum mesela bugün denize gittik kizimin resimlerini durum paylastim.
Resmi görenlerin biri "aa bak bak cocugunun resmini paylaşmış hava atiyor "dese nasıl üzülürüm anlatamam
Sadece bizler bu konuda hassas olduğumuz için herşeyi aliniyor olabiliriz.
Onun dışında kimsenin cocuguyla hava atmak gibi mi derdi olamaz sadece mutluluklarini paylaşıyorlardir. Benim yaptığım gibi.
Inanın sizde evlat sahibi olucaksiniz birgün rabbimin izniyle . Ve o zaman sizde resim koyacaksınız bi düşünün bakalım resim koysaniz birilerine inat yapmak icinmi koyarsınız veya birilerini üzmek icinmi?.asla hiçbirinizin böyle bisey yapacagini sanmam

Bunu bende yasamadimmi daha geçen anlattim size . Durum paylasmis kızı benim kızimla aynı yaşta kucaginda bebek kardesini severken resim paylasmis diye aynı ama aynı sizin hissettiğinizi hissettim.. üzüldüm inşallah benim de olur birgun dedim. Ama onun dışında hiç olumsuz bisey düşünmedim.
Sabırla tevekkulle bekleyelim kızlar rabbim nasıp.edecek birgün inşallah.

Rabbi hebli mines salihin
17.gün G glry21 arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına nasip etisin onunda :)

1. 1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
    2.gun @mervem-metem betül 200 okudu
    3.gun Burcummmmm123 burcu
    4.gun S seda7782 seda 500 okudum
    5.gun Kelebekcikk34 600 okudum
    6.gun novasa nur 400 okudu
    7.gun TurkuazKrampon şengül 500okudu
    8.gun @Saman Alevi elif
    9.gun @Lknrokan35 ilknur
    10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
    11.gun Smydnz sümeyye 700 okudu
    12.gun edibe 300
    13.gun pinpirik90 gamze 700 okudu
    14.gun zehzeh2 zehra
    15.gun S_V_S_88 sumeyye
    16.gun kdryknk
    17.gun G glry21
    18.gun@yagmureylül 250 okudu
    19.gun M Masalkader beyza
    20.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
    21.gun@esmer58

Nerelerdesin kuzum ya ne yaziyon ne ediyon
Bende durumlar aynı bildiğin gibi
Her ay yeni umutlarla devam ediyoruz..
Sen nasılsin?
Bebisim buraya girip bebek yapma hissi oluşsun kafam burayla mesgul oldun istemedim arada sizi merak ettigim için giriyorum bi gelişme olursa yazarım muhakkak ❤

TurkuazKrampon kuzum demek istediğimiz kesinlikle o değil tabiki insan güzel anılarını evladını paylaşmaz mı hiç normal olan bu kimsenin canını yakmaz.
Ama öyle şeylerle karşılaşıyosın ki artık kabak tadı veriyor keşke yüzyüze olsak rahat rahat anlatsam.Yani günde 5 kere her fotoğrafa 1 paragraf yazı yazmak ve Her Allahın günü koca göbeğini çıplak yada giyinik farketmeksizin week week diye milletini gözüne sokmak cocugu olan insanlarıda rahatsız ediyor artık. Bence sosyal medyadan uzak kalarak en doğrusu yapmşsn bende bir dönem kapattım inanki bende şimdide sadece instgram açtım.Herşey kararında güzel insanlar sapıttı artık bu paylaşım boyutunu görmek istemezsin :)

Aslında doğru diyosun kullanmadigim için pek bisey de diyemem canım . Bazen duyuyorum ordan burdan yediğini içtiğini herseyi paylasmis gibilerinden eşimle kendi aramızda konuşuyoruz ayıp diyoruz o kadar yedigine ictigine varana kadar paylaşılırmi diye .
Onlara diyecek sözüm yok o zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…