- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
İnşallah sağlıklı çözülürler. Biz çok büyük hüsrana uğradık 10 embriyodan 7 si direk gitti 3.günden sonra 2 si gelişimi geriden geliyordu ilk denemede transfer edildi ve tutmadı. Bu sefer de bir tane orta kalite transfer edildi ama kısmet artık. Ne zormuş. Biz sonucumuzu aldığımız gibi araştırmaya girişeceğiz. Size doktor ne dedi peki? Yani bir yere yönlendirdi micanım benimde iki tane embriyom a kalite donduruldu sonra çözünürken kum gibi dağılmış embriyolog öyle dedi şimdi iki adet donmuşum var Allahım hayırlısı ile çözünsünler Allahım sana da kucağına almayı nasip etsin
Geç tutunmadan şüphe ediyor o zaman cnmDoktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????
Pozitif olabilir henüz kana tam geçmediği için öyle çıkmıştır. Her gün tekrarlayın bence inşallah güzel haberi alırsınız.Kızlar tedavinin yedinci günündeyim evde idrar testi hayalet gibi cıktı ama test 20 dk falan bekledi. 5 dk sonrasında hatalı sonucmu veriyor bu umut hırsızı testler
Kızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı
Doktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????
Kızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı
Yani çok hafif var gibi duruyor ama test bozuk da olabilir gibi geldi bana. Bence sen kan ver canımKızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı
İyi o zaman.çünkü ben dün bir başlıkta gördüm kisti olmasına rağmen doktor transfer yapmış ve kızın kisti iyice büyümüş transferden sonra 11 cm e kadar. Ona istinaden yazdım canım. Seninki fatklıdır belki hem çok anlamam benmrb. doktorum alanında yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biri.ve evet araştırdım ben de. mevcut kistim kendiliğinden kaybolan türden.o yüzden tedaviye engel değil.çikolata kisti olsaydı belki bebeğin tutunmasına engel oluşturabiliyormuş ama şükür ki çikolata kisti değil bendeki.
anladım canım. belki evet farklıdır bendeki.inşallah ben öyle bir sorunla karşılaşmam.İyi o zaman.çünkü ben dün bir başlıkta gördüm kisti olmasına rağmen doktor transfer yapmış ve kızın kisti iyice büyümüş transferden sonra 11 cm e kadar. Ona istinaden yazdım canım. Seninki fatklıdır belki hem çok anlamam ben
Çok teşekkürler canımHadi bakalım şimdiden bol şans
Doktorum uygun görüyorsa karşılaşmazsınanladım canım. belki evet farklıdır bendeki.inşallah ben öyle bir sorunla karşılaşmam.
İnanmıyorum ben bu kadar üzülmüşken seni düşünemiyorum ama rabbim dağına göre kar veriyor hastane de kendimi tutamadım öyle ağladım ki herkes gördü umrumda olmadı sonrası baktım rabbim böylesini hayırlı etmiş kabul ettim. Normal de 1.20 çıkar hep benim değerim 2.88 görünce şaşırdım ama işte bir ümit doktor da ilaçları kes bir hafta regli olmazsan tekrarla dedi belki de 3. Gün 7 hücreli gününü tutan embriyo dışında bir de 3. Gün 3 embriyo geç tutunmuş olabilir diye düşündü sanırım kasıklarım öyle agrıyor gerçekten zormuş bu süreçCanım umut vermek istemiyorum. Ama ben geçen sene nisanda 2.tedavimin 10. Gününde beta baktirdim, 0.01 çıktı. Bidaha da baktirmaDim. İlaçları birakali 11 gün olmuştu ve hala adet olmamıştım. Yani toplamda transferden 21gün geçmişti. İki çizgiyi görünce gebe olduğumu anladım. Malesef 5aylik doğum oldu ama..
Ya inşallah geç tutunma olmuşturİnanmıyorum ben bu kadar üzülmüşken seni düşünemiyorum ama rabbim dağına göre kar veriyor hastane de kendimi tutamadım öyle ağladım ki herkes gördü umrumda olmadı sonrası baktım rabbim böylesini hayırlı etmiş kabul ettim. Normal de 1.20 çıkar hep benim değerim 2.88 görünce şaşırdım ama işte bir ümit doktor da ilaçları kes bir hafta regli olmazsan tekrarla dedi belki de 3. Gün 7 hücreli gününü tutan embriyo dışında bir de 3. Gün 3 embriyo geç tutunmuş olabilir diye düşündü sanırım kasıklarım öyle agrıyor gerçekten zormuş bu süreç
Hayırlı olsun canım doktor ve merkez önemli en önemlisi labaratuvarları gelişmiş merkezler seçmelisinMrb kızlar bende 2 3 güne adet olacağım ve 2. tedavime başlamayı düşünüyorum dondurulmuslar ile insallahh bişey sorcam 2 transfer adetli iken gidiyoruz demi ve kaç gün sonra transfer oluyor bi de Dr neler sormaliyim sizce rahime çizik atılmasını istiycem bide gen ile kan pıhtılaşması testi ne baktircam başka ne sorabilirim...?
Hem de nasıl Cumartesi ayrı ilk teste bugün ayrı sanki bir anda herşey bitmiş gibiydi sevdim adam yanım da ama bir eksik var gibi hele de en kötüsü ilk transferden çıktım yatağıma koyup hasta bakıcı hadi gözün aydın artık uykusuz geceler seni bekliyor dedi evde herkes hamile gibi davrandı resmen hamile gibiydim 2 haftadır ama bir baktım ki negatif herşey hayal ama en kolay bence hayal kırıklığının verdiği acı unutuluyor inşallah daha doğru zaman da rabbim hayırlısını nasip eder yer gök dua
Ya inşallah geç tutunma olmuşturama yine de çok da kendini kaptırma canım zaten kimbilir naaıl üzüldün ama inşallah nir sürprizle karşılaşırsın
İlk denememizde hepimiz böyleydik canım ne umutlandık ne umutlandık. Umut ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı daha da büyük oluyor.Hem de nasıl Cumartesi ayrı ilk teste bugün ayrı sanki bir anda herşey bitmiş gibiydi sevdim adam yanım da ama bir eksik var gibi hele de en kötüsü ilk transferden çıktım yatağıma koyup hasta bakıcı hadi gözün aydın artık uykusuz geceler seni bekliyor dedi evde herkes hamile gibi davrandı resmen hamile gibiydim 2 haftadır ama bir baktım ki negatif herşey hayal ama en kolay bence hayal kırıklığının verdiği acı unutuluyor inşallah daha doğru zaman da rabbim hayırlısını nasip eder yer gök dua
Canım 1 saat bekledikten sonra ciGi baya belirgin. Ama ben yarın sabah yenilicem testi cunku cok bekledi ondan inanasım gelmiyor. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.Fotografini atsana canim
2. Gün embriosu 9. Günüm bu günİnşallah o çizgi 2 gün sonra belirgin olur:) Kacinci gün embriyo?
İnş tutar cnm az kalmış2. Gün embriosu 9. Günüm bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?