Saol cnm toplaniyorum yeni yeni. İnşallah senden güzel haber alırım(( kısmet degılmıs tuğba ınan cok uzuldum
Saol cnm toplaniyorum yeni yeni. İnşallah senden güzel haber alırım
Canım üzüldüm gerçekten hayırlısı ne diyelim allahım başka acı yaşatmasın inşallah tez zamanda alırsın bebişini kucagınaSaol cnm toplaniyorum yeni yeni. İnşallah senden güzel haber alırım
İnsallah canım allah gönlüne göre versin rabim kucagimizi boş birakmasin insallahbenım de dun 6 adet toplanmıs aradılar 3 u dollenmıs cmrtesı transfer 4. gun de hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Canim nasıl gidiyormuş bolunmeleri öğrendin mi?benım de dun 6 adet toplanmıs aradılar 3 u dollenmıs cmrtesı transfer 4. gun de hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Tesekkurler ☺Canim yanlış hatırlamıyorsam 11 kusurdu
Canim nasıl gidiyormuş bolunmeleri öğrendin mi?
Hadi hayırlı olsun canımbugun aradı ıste dollenme oldu ve suan hersey yolunda ama hoca 3. gun degıl 4. gun transfer edecek cmrtesı saat 11 dedıler o kadar yarın gene ararlar zaten bılgı ıcın:)
İnşallah canım , ilk günler sanki bişeyler hissediyordum şimdi sanki hiç transfer olmamışım gibi geliyor. Üzerinden zaman geçtiği için belki deHayırlısı olsn canım bebisler cogalsin :)
Canım sen rahim çizik attirmis mı idin ve hangi tahlil ler yaptırdın canım Rahim çizik ne zaman atılıyor canım ve acılı bi işlem mı ?Hayırlısı olsn canım bebisler cogalsin :)
CNM inş güzelsonuçlar alırsın hakkında hayırlısıbenım de dun 6 adet toplanmıs aradılar 3 u dollenmıs cmrtesı transfer 4. gun de hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Bnm rahim ağzı dikilecek 3ncu ayimizda tarama testleri olunca yapılıyor bn rahime çizik duymadım hc cnnm anestezi altında oluyormusCanım sen rahim çizik attirmis mı idin ve hangi tahlil ler yaptırdın canım Rahim çizik ne zaman atılıyor canım ve acılı bi işlem mı ?
Hala regl olmadım genetiği bekliyorum bunlar dışında iyiyim senin haberlerini okuyunca inan kendim gibi seviniyorum transfer ne zamanaAh canımmm saolasın , selam nasılsın nerelerdesin napıyosun
42 günde adet olmuştum canım ben , saol bitanem benim bende senin haberlerini bekliyorum merakla. Transfer bikaç güne adet olur sanırım başlıcam 2. Gün rahim hazırlanmaya bekliyorum canımHala regl olmadım genetiği bekliyorum bunlar dışında iyiyim senin haberlerini okuyunca inan kendim gibi seviniyorum transfer ne zamana
Hayırlı olsun canımSelam kızlar ben bugün adet oldum yarın saat dörtte randevum var hayırlısı inşallah.
İlaçların etkisi olabilir canım koyu kahve degilmi siyah ilginç geldi doktora sor istersen biTransferden 13. Gün regli oldum bugün 7. Günüm hala regli oluyorum az da olsa simsiyah böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?