2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Canim nasıl gidiyormuş bolunmeleri öğrendin mi?

bugun aradı ıste dollenme oldu ve suan hersey yolunda ama hoca 3. gun degıl 4. gun transfer edecek cmrtesı saat 11 dedıler o kadar yarın gene ararlar zaten bılgı ıcın:)

Canım sen rahim çizik attirmis mı idin ve hangi tahlil ler yaptırdın canım Rahim çizik ne zaman atılıyor canım ve acılı bi işlem mı ?
Bnm rahim ağzı dikilecek 3ncu ayimizda tarama testleri olunca yapılıyor bn rahime çizik duymadım hc cnnm anestezi altında oluyormus

Hala regl olmadım genetiği bekliyorum bunlar dışında iyiyim senin haberlerini okuyunca inan kendim gibi seviniyorum transfer ne zamana
42 günde adet olmuştum canım ben , saol bitanem benim bende senin haberlerini bekliyorum merakla. Transfer bikaç güne adet olur sanırım başlıcam 2. Gün rahim hazırlanmaya bekliyorum canım

Selam kızlar ben bugün adet oldum yarın saat dörtte randevum var hayırlısı inşallah.

Transferden 13. Gün regli oldum bugün 7. Günüm hala regli oluyorum az da olsa simsiyah böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…