Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsun senin ve diğer arkadaşlarınBu akşam çatlatma iğnemi olup çarşamba opu var Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Bugün daha 3.gün ama benim embriyom orta kalite çok umutlu değliz tutarsa allahtanCanım 3.gün dondurulup çözüldükten 2gun sonra transfer edildiyse 5.gün embriyosu oluyor benim de 3.gün dondurulmuştu dr çözüp 2 gün sonra transferi yapacam 5.gun embriyosu olacak diyordusenin transferin kaçıncı günü inşallah pozitif sonuç yazarsın cnm
Merhaba. Doktorunuz kim acaba? 2 cm az değil yalnız. 1 cm den büyük olunca etki ediyor diye biliyorum.iyi araştırdınız mı?arkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
Saol canım inşallah seninde bu günlerinde yanında olacagız hayırlısı ile başlarsın ve allah kucagına almayı nasip eder inşallahRabbim yardımcın olsun senin ve diğer arkadaşların
Canım benim embriyoların gelişimi durdu çözülürken bozuldularBugün daha 3.gün ama benim embriyom orta kalite çok umutlu değliz tutarsa allahtansizin transfer ne zaman?
Benim de öyle oldu işte. 10 embriyodan hepsi 4.günden sonra gelişimleri geriden gelmeye başladı. Bir tek bu tramsferimde bir tanesi biraz daha iyi diye transfer edildi. Geçen sefer de aynı şekilde iki tane transfer edilmişti ama tutmadı doğal olarak.yine aynı şey olmasından korkuyoruz.sizin araştırma falan yapıldı mı? Kaçıncı deneme kaç embriyo oluştu?Canım benim embriyoların gelişimi durdu çözülürken bozuldularben de şimdi sizleri takip ediyorum inşallah sonu güzel olur kaliteye takılma kün fe yekün
![]()
Canım 3.denemeydi 5 embriyom vardı 1.1.kalite donduruldu dr şok oldum resmen dedi ama eşimin Sperm kalitesinden öyle olduğunu söyledi senin kaçıncı denemen buBenim de öyle oldu işte. 10 embriyodan hepsi 4.günden sonra gelişimleri geriden gelmeye başladı. Bir tek bu tramsferimde bir tanesi biraz daha iyi diye transfer edildi. Geçen sefer de aynı şekilde iki tane transfer edilmişti ama tutmadı doğal olarak.yine aynı şey olmasından korkuyoruz.sizin araştırma falan yapıldı mı? Kaçıncı deneme kaç embriyo oluştu?
O zaman aynışeyleri yaşamışız. Bizim 2.deneme. 1. De 6 embriyo çözüldü ama 5.güne sadece 2 embrşyo kaldı o da gelişimleri geriden geliyordu. Doktor belki içerde gelişir diye transfer etti ikisini de ama tutmadı. Şimdi de 4 Embriyodan 3 ü gelişimleri durdu sadece 1 tane kaldı o da iyi kalite değil. Halbuki 3. Gün dondurulduklarında çok iyi kaliteydiler. Bizim doktorumuz şok oldu ve spermden kaynaklı olduğunu söyleyip test istedi. Sizin doktor kim?Canım 3.denemeydi 5 embriyom vardı 1.1.kalite donduruldu dr şok oldum resmen dedi ama eşimin Sperm kalitesinden öyle olduğunu söyledi senin kaçıncı denemen bu
Canım bizim dr öyle çok bilindikbir dr değil Hatay'dayım burdaki tüp bebek merkezinde yaptırdık drum ümit zeteroglu eşim azosperm Eylül Ekim gibi 4.tedaviye başlayacaz bu denemede transfer bile olmadı geçen ay yapılacaktı ama kısmet umutlar başka bahara kaldı hayırlısı buymuş vakit geçmiyor bende sizleri takip ediyorumO zaman aynışeyleri yaşamışız. Bizim 2.deneme. 1. De 6 embriyo çözüldü ama 5.güne sadece 2 embrşyo kaldı o da gelişimleri geriden geliyordu. Doktor belki içerde gelişir diye transfer etti ikisini de ama tutmadı. Şimdi de 4 Embriyodan 3 ü gelişimleri durdu sadece 1 tane kaldı o da iyi kalite değil. Halbuki 3. Gün dondurulduklarında çok iyi kaliteydiler. Bizim doktorumuz şok oldu ve spermden kaynaklı olduğunu söyleyip test istedi. Sizin doktor kim?
Benimde sayılı gün Regl için. Bu 3.tedavim ama farklı merkezde yapacam bu sefer ongorusme ve eğer sorun çıkmazsa iğnelerle direk başlamak istiyorum. Senin kacinci ?
Bende 8 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldm benmde rezervim düştü ama engel olmadigini soyledi doktr malesf ki kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda ikinci tüp bebek tedavisi görüyorm inşallah mutlu sona ulaşırız
ayy canım bizede haber ver , inşallah güzel haberlerini alırız. kaçıncı gün transfer yapılmıştı?Bugün test günüm Ümit'lerim Cumartesi günü yaptığın erken gebelik testi negatif gösterdiği için biraz tükendi. Rabbim inşallah bugün güzel haber almamı hayırlısıyla nasip eder
3. Gün biri 7 hücreli diğeri 3 hücreliydi ama hiç birşey hissetmiyorum umarım benimledirayy canım bizede haber ver , inşallah güzel haberlerini alırız. kaçıncı gün transfer yapılmıştı?
hayırlı haberlerin olsun inşallahBugün test günüm Ümit'lerim Cumartesi günü yaptığın erken gebelik testi negatif gösterdiği için biraz tükendi. Rabbim inşallah bugün güzel haber almamı hayırlısıyla nasip eder
İnş. güzel haberlerini alırız canım , ne zaman kan testi vermeye gidiyorsun?3. Gün biri 7 hücreli diğeri 3 hücreliydi ama hiç birşey hissetmiyorum umarım benimledir
Canım sen boşver erken gebelik testlerini onlar hep negatif çıkıyorBugün test günüm Ümit'lerim Cumartesi günü yaptığın erken gebelik testi negatif gösterdiği için biraz tükendi. Rabbim inşallah bugün güzel haber almamı hayırlısıyla nasip eder
Benim de 6.gunum canim bende hicbirsey hissetmiyorum malesef guzel sonuclar alirsin insallah da bize de umut olursun canim kacta yapicaksin test3. Gün biri 7 hücreli diğeri 3 hücreliydi ama hiç birşey hissetmiyorum umarım benimledir