2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Bugün ne doğru düzgün ağrım ne de bişi sadece akıntı war korkuyorum acaba olmadımı teste daha 6 gün war nasıl dayancam bilemiyorum :KK61::KK17:

Bugün ne doğru düzgün ağrım ne de bişi sadece akıntı war korkuyorum acaba olmadımı teste daha 6 gün war nasıl dayancam bilemiyorum :KK61::KK17:
Pazartesi mi test günün canım? Benim de yok belirtim, belirti arama relax ol canım ;) kac tane kaçıncı gün embriyo transfer edildi canım? Benim de test günüm pazartesi ♡♡ inşaAllah güzel haberler verebiliriz birbirimize :dua:

Pazartesi mi test günün canım? Benim de yok belirtim, belirti arama relax ol canım :KK66: kac tane kaçıncı gün embriyo transfer edildi canım? Benim de test günüm pazartesi ♡♡ inşaAllah güzel haberler verebiliriz birbirimize :dua:
2 tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldu cnm inşallah cnm pazartesi güzel haberlerimiz olur :)senin kaçıncı gün embriyosu taze mi :)

2 tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldu cnm inşallah cnm pazartesi güzel haberlerimiz olur :)senin kaçıncı gün embriyosu taze mi :)
Hayırlısı canım inşallah tutunur kuzularımız sımsıkı ♡ biri günüyle uyumlu diğeri geriden gelen ama gelişimi devam eden taze 2 tane 4. gün embriyosuydu canım

Allah yardımcımız olsun. Dr transferin çok başarılı geçtiğini söyledi hayırlısı olur inşallah

Onerileriniz var mi
Beb öyle sürekli yatıp kendimi psikolojik olarak yipratmiyorum ignelerimi yaptrmaya sağlık ocağı na gidiyorum mesela
Canim kan sulandirici igneler mi oluyorsun ben de de var transferden sonra başlayacak mis

Merhaba. Doktorunuz kim acaba? 2 cm az değil yalnız. 1 cm den büyük olunca etki ediyor diye biliyorum.iyi araştırdınız mı?
mrb. doktorum alanında yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biri.ve evet araştırdım ben de. mevcut kistim kendiliğinden kaybolan türden.o yüzden tedaviye engel değil.çikolata kisti olsaydı belki bebeğin tutunmasına engel oluşturabiliyormuş ama şükür ki çikolata kisti değil bendeki.

mrb. doktorum alanında yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biri.ve evet araştırdım ben de. mevcut kistim kendiliğinden kaybolan türden.o yüzden tedaviye engel değil.çikolata kisti olsaydı belki bebeğin tutunmasına engel oluşturabiliyormuş ama şükür ki çikolata kisti değil bendeki.
Slm canım :) benim kız kardeşimde de kist var her ay ve aynı sende olduğu gibi kendiliğinden kayboluyor ama her ay kendini yeniliyor ama kardeşim doğal yoldan hemen hamile kaldı sorunsuz bir şekildede doğum yapdı

Slm canım :) benim kız kardeşimde de kist var her ay ve aynı sende olduğu gibi kendiliğinden kayboluyor ama her ay kendini yeniliyor ama kardeşim doğal yoldan hemen hamile kaldı sorunsuz bir şekildede doğum yapdı
ne güzel cnm.ben 5 ay kadar önce çikolata kistim yırtıldığı için ameliayt oldum ve bunun sonucu yumurta rezervim yaşıma göre biraz azaldı. şimdi tek sıkıntım bu.şükür ki çikolata kistim yenilemedi.o yüzden doktorum tüp bebek şansımın %50-60 larda olduğunu söylüyor.tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum.inşallah olumlu sonuç alırım.inşallah herkes olumlu sonuç alır.

Hanımlar merhaba elimde clexene 0.6 iğne var ihtiyaçı olan varsa özelden yazsın İstanbul Kartal dan gelip elden alabilir ücretsiz olarak vericem

ne güzel cnm.ben 5 ay kadar önce çikolata kistim yırtıldığı için ameliayt oldum ve bunun sonucu yumurta rezervim yaşıma göre biraz azaldı. şimdi tek sıkıntım bu.şükür ki çikolata kistim yenilemedi.o yüzden doktorum tüp bebek şansımın %50-60 larda olduğunu söylüyor.tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum.inşallah olumlu sonuç alırım.inşallah herkes olumlu sonuç alır.
İnşAllah canım:dua: senin sorunun cok ufak canım yeterki Allahım ol desin tek bir yumurta ile hamile kalıyor coğu yani sana bir tane yumurta yeterli ;)

Kızlar sizce varmı cizgi hamilelik varmı

Eklentiler

• 20170228_211937.webp
    20170228_211937.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
Doktorumun 2.88 sonuca sizce regli olmazsan 1 hafta için de tekrar test yaptır demesinin sebebi ne olabilir ?????

2.88 yani negatif sonucum tüp bebek ilk denemem başarısız çok kötüyüm ama yapacak birşey yok.
Canım geçmiş olsun. Hayırlısı allahtan :110: üzülme kendini topla be ikinci denemeye güçlü ol yine. Pozitif görmek çok da mesele değil zaten önemli olan sağlıklı evlat verin allah. Vardır elbet zamanı...

Back
X