Ahh ahh nerdeee keşke Tekirdağ a taşınsam ama maalesef Adana ya taşındım yılda 3-4 defa Tekirdağ dayım inşallahGeçmiş olsun canım, evi de tasimissin, Allah yardımcın olsun, zor olmuştur tabi hamileyken..Tekirdağ a mı taşındın başka bir şehire mi?
Anladım canım ama benim 38+1 de kasılmayla gittim sancı yok eşi de yaşlanmıştı.. Ertesi gün doğurdum :) bende doğumu ortadoğuda yapacağım ama şuan ortadoğunun tıp merkezi var adana cerrahi tıp orata gidiyorum..
Açılmam da olmamıştı acil kasılma ile gittim ertesi gün doğurdum 38+1de.. Eşi eskimişti patlar riske atmayalım dedi. Şimdi de zaten plasenta postrior var aşağıda ve arka duvarda.. O yüzden normali yine bekleyemem.
Dinlenin kizlar yormayin kendinizi yatin
Sıcak olmaz mi yazın kundakKundak aldiniz mi ya da yapacak misiniz?Woombie kundaklarini arastiriyordum.Kv. de benim adima bebise bisi al diyince wombie alayim dedim.Bambusunu aradim ama stok tukenmis.Ben de organigini siparis verdim.Bugun geldi.16 odulu varmis.Iki taraftan fermuarli,altini degistirirken alttan aciyorsun.Kullanimi pratik gibi.Blogger anneler bahsetmis bebegini uyutmakta zorlanananlar icin kurtarici oluyormus.Deneyip gorecegiz.
Kundak aldiniz mi ya da yapacak misiniz?Woombie kundaklarini arastiriyordum.Kv. de benim adima bebise bisi al diyince wombie alayim dedim.Bambusunu aradim ama stok tukenmis.Ben de organigini siparis verdim.Bugun geldi.16 odulu varmis.Iki taraftan fermuarli,altini degistirirken alttan aciyorsun.Kullanimi pratik gibi.Blogger anneler bahsetmis bebegini uyutmakta zorlanananlar icin kurtarici oluyormus.Deneyip gorecegiz.
plasenta postrior ne demek bana her kontrolde söylüyor ama hiç normal doğum yapamazsın demedi
ağız mendili kusma olabiliyor...birde ben kendi kıyafetlerimi de aynı valize koydum inan o an bi çanta bi puset ancak taşınıyor...arkadaşlar geçende yazdım kendiniz için erik kurusu koymayı ihmal etmeyin...inş birine faydası olur vesile olmuş olurum...ben birde fadime ana otu koydum...bunun hikayesini de anlatmak isterim
Kundak aldiniz mi ya da yapacak misiniz?Woombie kundaklarini arastiriyordum.Kv. de benim adima bebise bisi al diyince wombie alayim dedim.Bambusunu aradim ama stok tukenmis.Ben de organigini siparis verdim.Bugun geldi.16 odulu varmis.Iki taraftan fermuarli,altini degistirirken alttan aciyorsun.Kullanimi pratik gibi.Blogger anneler bahsetmis bebegini uyutmakta zorlanananlar icin kurtarici oluyormus.Deneyip gorecegiz.
Her mevsim olanını aldım,yazları bezin üzerine kundak yap diyor açıklamasında.9 kiloya kadar kullanabiliyorum zaten.Senin kundak çok değerli.O kundağı sakla sen de kızına verirsin,güzel bak eskimesin de.Sıcak olmaz mi yazın kundak
Benim kizin kundagi eski usul kundak babasinin kundagi :) Yikadim utuledim ben istemiyorum ama annemle esim kundak olsun rahat tutariz diyorlar.
Erik kurusu ve Fadime ana otu neden ???
Kabızlık sorunu için sanırım.. Doğum sırasında verilen ilaçlarla çıkmak zor oluyor.
Bir tane yeter sanırım.Hem tutması hem de istemsiz kasılmaları önleyip bebeğin uyanmasına engel oluyor.Anne karnında hissi verip daha huzurlu uyku sağlıyormuş.ben e-bebekte gordum penye kundak ondan almayı dusunuyorum. hastanede falan ıyı olur bır de ılk baslarda tutmak ıcın kolay olur. 30 tl falandı fıyatı
Plasenta yani eşi arka duvar yerleşimli.. Kanama ile doğum başlayabilir ya da doğum sırasında çok kan kaybına sebep olabilir. Ayrıca benim aşağıda eşi.. Riskli yani.. İlk doğumum sezaryen.. Bekleteceğini sanmıyorum. Karın yağlarından dolayı da normal yapamazsın dedi bana ayrıca.
Şu anda da Batıda kundak yapmak yaygınmış.Büyükanne kundaklarını önermiyorlar tabi.Bebeğin bacaklarını dümdüz yapmak çok sakıncalıymış,kalça çıkıklığı yapıyor.Biz her şeyi geriden takip ettiğimiz için drlarımız bir 10 yıl sonra kundak yapın demeye başlarlar.İlkinde de kundak kullanmadım şimdi de almadım.. El ve ayaklarının serbest kalması hareket etmesi lazım. Kemik gelişimine de olumsuz etkisi var. Sadece beli zarar görmesin diye hafif bel kısmı sarılabilir o kadar :)
Ben de iki gün önce kendime iki tişört aldım,bayağı tekme yedim.Hep ona hep ona istiyor,çok fena olacak bu :)Valla şuan karnımın içinden beni dövüyor oğlan :)) kundak lafına kızdı galiba uçan tekme yiyorum resmen
Aman aman neler diyorum,Allah korusun,Allah hayırlı evlatlar versin.Yakışıklı,zeki,başarılı,şanslı,ailesine değer veren yavrularımız olsun.Ben de iki gün önce kendime iki tişört aldım,bayağı tekme yedim.Hep ona hep ona istiyor,çok fena olacak bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?