2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 32 de çalışabilir alıcam canım bi aksilik çıkmazsa 37 ye kadar da çalışmayı planlıyorum bakalım. Benimde işim rahat çok yorulmuyorum, hamileyim diye göreve falan da pek çıkmıyorum idare edebildiğim kadar edicem. Evet canım inşallah alabiliriz rapor, olmadı ücretsiz izine çıkarım bir süre

Benimde annem kundağımı saklamış. Yıkamış ütülemiş onu getirdi çok duygulandım. Gittiğim eğitimde de sıkı sıkı olmayacak şekilde hafif yapılan kundak sakıncalı değil demişlerdi. Bende yarım kundak yapmayı düşünüyorum ayrıca müslin de aldım onu da kullanabilirm.

Canim oje yasak ters birsey olursa morarma tirnaklardan anlasiliyor diye biliyorum..ama hastanen tolerans gosterirmi sorman lazim

Kızlar iki gün önce kurs hocası kundak yapmasını gösterdi.. kendisi çoçuklarını kundak yaparken elleri gögüste olacak şekilde sarmış, bu şekilde bebek kendini sıcakve güvende hissediyormuş.. ayrıca anam babam usulu kollar yandada sıkı bir şekilde sardı.. gevşek olup kolusağdan soldan çıkmasın dedi.. bebeğin ilk reflekslerden dolayı uykuları bölünebiliyormuş kundakla bebeğin uyuması daha kolay oluyormuş..

Canim ben askiligin bir kismini kiza bir kismini oglusuma ayirdim tulumlarini yelek hirka takimlarini astim.
Alta kalan boslugada patiklerini koydum
Dolabin raf kisminada bir kat kiz icin atlet citcitli badi ve tek altlarini koydum bir katida oglan icin yaptim yani atlet citcitlilar ayri takimlar ayri olmus oldu.battaniyeleri muslinleri bir rafa cokta bos yerim kaldi rahat rahat oldu..

canim basortulerin nasil? tulbent, şal... uzerine almak icin sabahlik ya da ince hirka koyacak misin?

Hiç duymadım ablam daha 7 ay önce doğum yaptı Almanyada ama öyle kundak vs. yapılmadı. Kundak diyince aklıma şu baston gibi yapılan kundaklar geliyor hep o yüzden de adını duyunca bi garip oluyorum.. Hafif sarılabilir ama abartanlar da var tabii..

Kiz teyze seni basindan salmis ha hurc ha kese 1 kiyafet koyuyorsun zaten icine :))
Ilk kiyafetleri :))
Tabi senin bu konularda pek hevesin yok benimde az ucundan var yoksa elimden gelmez arasira eser yaparim.oyuncaklarada bakiyorum cok pahali made in china yazinca birakiveriyorum su orgu oyuncaklarda pek pahali

canim basortulerin nasil? tulbent, şal... uzerine almak icin sabahlik ya da ince hirka koyacak misin?
Düz renk başörtülerim vardı desensiz onlardan koydum, oyali da koydum ne olur ne olmaz diye pijamalara gore lohusa takimi olarak bilege kadar gecelik kisa kollu yine kisa kollu alt ust takim aldim sabahligi uzun. Hem gecelige hemde pijama takimina uyuyor.. ama normal pijamalari uzun kollu aldim bir tane ince hirka ve bir tanede uzerime almaya şal koydum

Benim ablamda yurt disinda ilk uc gun hastanede kundak yapiyorlar kiyafet giydirmeden direk kundakliydi bebekleri..sonrasinda evdede sikmadan yaptilar

Karin yaglarinin normal doguma ne gibi bir engeli oluyor ki? Benim karnim da baya yaglidir. Normal istiyoru. merak ettim.

Bizde kundak yapan hic gormedim. Sadece battaniyeye sarariz o kadar. İki tane de muslin aldim cok sicak olursa yine onlarla sarariz ayriyetten kundak dusunmuyorum

Amiiin, insAllah cnm. Sagolasin...Hayata popodan merhaba dedi Yusuf Akif deyip gülüyoruz kardeşimle. Rabbim erken gelen bütün bebeklere bu gücü versin inşallah...
Hayırlı olsun canım :) Allah analı babalı büyütsün.

bebiş çok hareketli bu ara sizde durumlar nasıl:)

Adi fatma ana eli otu :) sizde fadimemi deniyo canim. Bende bu otu kullandim 2 saatte 8 cm acildim tabi bol yuruyusve pilateste yapmistim tabi oglumun kalp ritmi azaldigi icin sezeryan olmak?zorunda kaldim .

Sancın olmaz ve ıkınamazsın dedi bana canım.. Ama senin nasıl bilemem.

Türkiye'de doktorlar ufacık bir bahane ariyorlar sezeryan yaptirmak için.
Avrupa'da onca kilolu insan var doktorlar önce normal doğumu mutlaka denettiriyorlar olmausa sezeryana aliyorlar, bizim doktorlarımız kesip biçmeye ne kadar da meraklilar

Canım öyle maalesef. Ablamın bebiş tersti anne karnında çevirdiler öyle doğurdu.. Benim ilki zaten sezaryen.. Bebişin başı büyüktü açılmam sancım hiç olmadı. Bebişte kiloluydu. Kasılmam oldı yumuşamadı gittiğimde.eşi 5 noktadan çürümüş (eskimiş) ve daha beklersem patlayabilirdi. O sebeple oldum sezaryen. İkinciyi belki diy sordum yapabilir miyim dedim.. Geçmiştekileri anlatmadan.. Sancım olmaaz ıkınamazsın karnın kasların hazır değil yağlı dedi.. Ama önceki durumu bilmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…