2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladimm canm ama yağla sezeryanin ne ilgisi var tamam belki doğru olabilir ama bu bir gerçek yani, normal doğumun yerini hic birsey tutamaz ama bizim doktorlarımız sirf bundan korktuklari icin direk sezeryana yonlendiriyorlar buna cok kızıyorum. Eskiden hastanemi vardı herkes evinde doğurdu

Cok sanslisin ama sen hem abin var hem ablan :)) Birde kardesin olsa ohhh :)
Ben en kucugum iki abim bir ablam hepside yurt disinda :))ayy faydalari olsa gelirken birseyler getirseler o bile yetiyor.
Kiyafetten gectimde bakim urunleri iyi oluyor burda 50 lira olan sey orda turk parasina gore 10 lira biraz stok yapatlar bana :))

Adi fatma ana eli otu :) sizde fadimemi deniyo canim. Bende bu otu kullandim 2 saatte 8 cm acildim tabi bol yuruyusve pilateste yapmistim tabi oglumun kalp ritmi azaldigi icin sezeryan olmak?zorunda kaldim .
Bisey sormak istiyorum tatlim
Doğuma giderken mi konuluyor suyun içine yoksa bikac gün önceden mi bide onun suyu içiliyor mu canim.

S samedbest sen nasıl yapmıştın canım banada umreden geldi kullanımını tam bilmiyorum herkes bişey diyor

Ana suyunun sallandığı valla hiç aklıma gelmedi. 1 haftadır bu kız napıyo içerde diyorum kendi kendime :)

Doğumdan sonra duşa mı nası yani. Topluyolar boneyle kapatıyolar zaten. Ablama göz makyajını sildirmişlerdi. Hastaneden hastaneyede değişebilir

YA bu askıları nereden aldın çok ciciler

Valla o kadarını bende anlamadım ama öyle dedi. Canım eskiden evde doğururlarmış ama ölü doğum vs. De çok olurmuş yani. Sezaryen en azından bir yöntem ama işe yaramıyor değil hani

Doğumdan sonra duşa mı nası yani. Topluyolar boneyle kapatıyolar zaten. Ablama göz makyajını sildirmişlerdi. Hastaneden hastaneyede değişebilir
Bazen duş aldirtiyolarmiş
Eşimin kuzeni havlu koymamiş. Kucuk havluyla kurulandim dedi. Bende normal buyuk havlu koydum bi tane

Iste sende gelirken getirsinler :)) Mustela yurt disinda uygunmus burda cok pahali ordan gelen olsa getirse :) Bizim paramiz orda degersiz ama bize yine pahaliya mal oluyor.

İyi akşamlar kızlar. Yarın öğrencilerimle vedalaşacağım. Cumartesi 32.hafta raporumu alıp izne çıkacağım artık inşallah. Dinleneceğim ve doyasıya uyuyacağım için çok mutluyum:)) Daha uykusuz geceler başlamadı çok şükür.

Canim benim de 32.hafta sali gunu oluyor.aktarsam mi alsam mi hala kararsizim.senin simdi okula donusun ne zaman oluyor eylulde baslamamiz gerekiyor bu durumda değil mi

Canim benim de 32.hafta sali gunu oluyor.aktarsam mi alsam mi hala kararsizim.senin simdi okula donusun ne zaman oluyor eylulde baslamamiz gerekiyor bu durumda değil mi
Ben aktaramıyorum.Yönetmeliği baştan sona taradım yaz tatiline denk geldiği için 37ye kadar çalışsam da değişen bir şey olmayacak. Seminerde başlamak zorundayım ne yazık ki(eylülde) O nedenle en azından evde kafa dinlerim dedim. İmkan olsa sonraya aktaramıyorum Sonrakileri önce kullanayım istedim:) Öyle bir açıklama da bulamadım.

37Ye kadar calisinca ekimin ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım

37Ye kadar calisinca ekimle ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım
Doğum yaz tatiline denk geldiği için sonraya aktarım olmuyor canım. Ben çok araştırdOnu sor öğren ona göre izne ayrıl.

uzun tek sabahlik bulsam alabilirim ben de, pijamalarim kisa kollu geceligim de yeterince uzun degil. sicakta nasil olacak hic bilmiyorum

Hayir canim suyu icilmez. Dogum belirtilerin basladiginda suyun gelr sancin baslar annen yada yakinin o.otu suya koyar ve yasin okur o acildikca rahim acilir denir. Bende olmustu.

37Ye kadar calisinca ekimin ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım
İznini sonraya aktarabiliyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…