Canım öyle maalesef. Ablamın bebiş tersti anne karnında çevirdiler öyle doğurdu.. Benim ilki zaten sezaryen.. Bebişin başı büyüktü açılmam sancım hiç olmadı. Bebişte kiloluydu. Kasılmam oldı yumuşamadı gittiğimde.eşi 5 noktadan çürümüş (eskimiş) ve daha beklersem patlayabilirdi. O sebeple oldum sezaryen. İkinciyi belki diy sordum yapabilir miyim dedim.. Geçmiştekileri anlatmadan.. Sancım olmaaz ıkınamazsın karnın kasların hazır değil yağlı dedi.. Ama önceki durumu bilmiyordu.
Cok sanslisin ama sen hem abin var hem ablan :)) Birde kardesin olsa ohhh :)Aynen canim onlar ciktilar burdan bi ben kaldim :))
Ben en kucugum iki abim bir ablam hepside yurt disinda :))ayy faydalari olsa gelirken birseyler getirseler o bile yetiyor.Cok sanslisin ama sen hem abin var hem ablan :)) Birde kardesin olsa ohhh :)
Allah nasip ederse bende yapacam kundak insallahBenim ablamda yurt disinda ilk uc gun hastanede kundak yapiyorlar kiyafet giydirmeden direk kundakliydi bebekleri..sonrasinda evdede sikmadan yaptilar
Bisey sormak istiyorum tatlimAdi fatma ana eli otu :) sizde fadimemi deniyo canim. Bende bu otu kullandim 2 saatte 8 cm acildim tabi bol yuruyusve pilateste yapmistim tabi oglumun kalp ritmi azaldigi icin sezeryan olmak?zorunda kaldim .
Ana suyunun sallandığı valla hiç aklıma gelmedi. 1 haftadır bu kız napıyo içerde diyorum kendi kendime :)günaydın kızlar
benim de bugün son iş günüm ama iş yerimin haberi yokhazirana kadar calısıcam demıstım ama dayanamıyorum artık. yarın kontrole gıdıp 3 - 4 gunluk rapor alıcam sonra da dogum ıznı ıcın rapor alıcam. ama ben hala cozemedım sat a göre mi vericek ultrasona göre mi? bana ultrasona göre vericekmiş gibi gün verdi. umarım bi aksilik çıkmaz. bu gün bitmez bana şimdi :)
Y Yellu ya o titreme bende de var sevimdim valla sizlerde de olmasına :) deprem oluyo sanki içimde bi de tüm vücudum sallanıyo. bazen ben de süşünüyorum acaba bır sıkıntısı mı var dıye ama dr a sordugumda bana içerde hareket ettiğinden suyu sallanıyo onun titreşimleridir dedi. bilemedim.
Doğumdan sonra duşa mı nası yani. Topluyolar boneyle kapatıyolar zaten. Ablama göz makyajını sildirmişlerdi. Hastaneden hastaneyede değişebilirO benim de aklıma geliyor,şimdi doğuma gireceğiz,doğumdan sonra duşa.Saç falan bozulacak.Acaba odaya kuaför geliyor mu?Doğumhaneye sıfır makyajla mı giriliyor?Dr a bunları soramadım,kadına bak neyin derdinde diyecek.Kime sormak lazım acaba?
Merhaba canım ben de preeklampsi geçirdim ilk hamileliğimde. Ne kadar önce geçirmiştin sen? Ben de normal doğum istiyorum bu sefer ama çok zor görünüyor.35hFtalıktı canım preeklampsi ile doğum yapmıştım acil sez oldum
YA bu askıları nereden aldın çok cicilerYarın oda gelecek de bakalım koku olacak mı?Koku olursa yerleştiremezsin zaten.Çekmece organizatöründen bahsetmişlerdi burada.Ben daha almadım ama çorap,eldiven gibi küçük eşyalar açısndan iyi olur.20 tane askı almıştım renk renk,onlar da pek yetmeyecek gibi.
Anladimm canm ama yağla sezeryanin ne ilgisi var tamam belki doğru olabilir ama bu bir gerçek yani, normal doğumun yerini hic birsey tutamaz ama bizim doktorlarımız sirf bundan korktuklari icin direk sezeryana yonlendiriyorlar buna cok kızıyorum. Eskiden hastanemi vardı herkes evinde doğurdu
Bazen duş aldirtiyolarmişDoğumdan sonra duşa mı nası yani. Topluyolar boneyle kapatıyolar zaten. Ablama göz makyajını sildirmişlerdi. Hastaneden hastaneyede değişebilir
Iste sende gelirken getirsinler :)) Mustela yurt disinda uygunmus burda cok pahali ordan gelen olsa getirse :) Bizim paramiz orda degersiz ama bize yine pahaliya mal oluyor.Ben en kucugum iki abim bir ablam hepside yurt disinda :))ayy faydalari olsa gelirken birseyler getirseler o bile yetiyor.
Kiyafetten gectimde bakim urunleri iyi oluyor burda 50 lira olan sey orda turk parasina gore 10 lira biraz stok yapatlar bana :))
Canim benim de 32.hafta sali gunu oluyor.aktarsam mi alsam mi hala kararsizim.senin simdi okula donusun ne zaman oluyor eylulde baslamamiz gerekiyor bu durumda değil miİyi akşamlar kızlar. Yarın öğrencilerimle vedalaşacağım. Cumartesi 32.hafta raporumu alıp izne çıkacağım artık inşallah. Dinleneceğim ve doyasıya uyuyacağım için çok mutluyum:)) Daha uykusuz geceler başlamadı çok şükür.
Ben aktaramıyorum.Yönetmeliği baştan sona taradım yaz tatiline denk geldiği için 37ye kadar çalışsam da değişen bir şey olmayacak. Seminerde başlamak zorundayım ne yazık ki(eylülde) O nedenle en azından evde kafa dinlerim dedim. İmkan olsa sonraya aktaramıyorum Sonrakileri önce kullanayım istedim:) Öyle bir açıklama da bulamadım.Canim benim de 32.hafta sali gunu oluyor.aktarsam mi alsam mi hala kararsizim.senin simdi okula donusun ne zaman oluyor eylulde baslamamiz gerekiyor bu durumda değil mi
37Ye kadar calisinca ekimin ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayımBen aktaramıyorum.Yönetmeliği baştan sona taradım yaz tatiline denk geldiği için 37ye kadar çalışsam da değişen bir şey olmayacak. Seminerde başlamak zorundayım ne yazık ki(eylülde) O nedenle en azından evde kafa dinlerim dedim. İmkan olsa sonraya aktaramıyorum Sonrakileri önce kullanayım istedim:) Öyle bir açıklama da bulamadım.
Doğum yaz tatiline denk geldiği için sonraya aktarım olmuyor canım. Ben çok araştırdOnu sor öğren ona göre izne ayrıl.37Ye kadar calisinca ekimle ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım
uzun tek sabahlik bulsam alabilirim ben de, pijamalarim kisa kollu geceligim de yeterince uzun degil. sicakta nasil olacak hic bilmiyorumDüz renk başörtülerim vardı desensiz onlardan koydum, oyali da koydum ne olur ne olmaz diye pijamalara gorelohusa takimi olarak bilege kadar gecelik kisa kollu yine kisa kollu alt ust takim aldim sabahligi uzun. Hem gecelige hemde pijama takimina uyuyor.. ama normal pijamalari uzun kollu aldim bir tane ince hirka ve bir tanede uzerime almaya şal koydum
Hayir canim suyu icilmez. Dogum belirtilerin basladiginda suyun gelr sancin baslar annen yada yakinin o.otu suya koyar ve yasin okur o acildikca rahim acilir denir. Bende olmustu.
İznini sonraya aktarabiliyorsun canım37Ye kadar calisinca ekimin ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?