2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim
Kızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum
Benim de aynen oyle hem yaniyor hem şişiyor bi care bulamadim

Kızlar sıcakta dün dısarı cıktım yürüdük biraz magaza bakalım dedik bir baktım ellerim sismis ve gergin hemende yoruluyor ve bunalıyorum artık cok uzun gezmeler bana keyif vermez oldu :s

ay icme icme buzlu icme soguk ic ama cok soguk olmasin bak icerdeki kuzuya gidiyor direk ona göre

Iyiki dogmussun canim nice guzel yaslara saglikla huzurla bebislerinle ..

S samedbest mutlu yıllar ne güzel Rabbim sana 2 hediye vermiş mutsuz olacak sebep yok Rabbim de dert keder vermesin sağlık sıhhat huzur versin inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebişinle..

S samedbest canım doğum günün kutlu olsun.. Evlatların en güzel hediyen senin :)

arkadaşlar herkese teşekkürler

Ben bir de istanbuldan geldim buraya gecen gün belediyeden çaldılar kapiyi memnun musunuz falan diye esimle ne var ne yok saydik herseyi :) kadın bize denk geldigine pisman olmuştur ama biz iskenderunluyuz canim hayırlısı bakalim tayin durumumuz da var insallah baska bi sehir olur hayirlisi ile.

Yaa cok tatlidir sedef hanım doktorumla yakin arkadas oldukları icin sagolsun benimle de cok cok iyi ilgilendi bayagi rahat hissettim yaninda ama başka önceliklerimiz de vardi bizim. Ben maalesef ilk bebegimi 8. Ayinda kaybettim o nedenle biraz daha pimpiriklendik.. Evet canim kısmet olursa palmiye de yapmayı düşünüyorum dogumuda. Epidural sezaryen. Sen ? Haber et geleyim bebegi görmeye

Hataydan iyidir yahu iskenderun En azindan deniz sahil var git yürüyüş yap hava al denizi seyret gel :)

Bizimkiler züğürt tesellisi galiba canim aslında iskenderun şehir olarak güzel. Dağı var denizi var ama bi degerlendiremediler. Antakya da pek bana göre değil zaten.. Sevemedim bu sehiri maalesef

Meraba canim doğumgünün kutlu olsun. Yarinda benim dogumgunum. Benimde esimden bi beklentim azcik hava degisikligiydi ama sanirim yapamayacagiz. Olsun diyorum bebisim benimle ya bu senede boyle olsun bi kucuk pasta yiyebilirsek kafii :) emzik konusunda nuk aldim hem silikon hem kaucuk. Cunku uygun fiyatli emzigi o kadar pahali almak istemedim bide eger kabul etmezse zorlamicam hic kendi fikrim
Kızlar sıcakta dün dısarı cıktım yürüdük biraz magaza bakalım dedik bir baktım ellerim sismis ve gergin hemende yoruluyor ve bunalıyorum artık cok uzun gezmeler bana keyif vermez oldu :s
Dün bensde 2-3 saat gezdim kaynanacigimla alisveris yaptik. Aksam bir baktim ayaklar balon. O degilde butun vucuduma parmak bastim puf puf olmuştum. Simdide annemle cikcaz hic bitmicek mi diyorum :/

Bugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin

Yaa cok geçmiş olsun neden büyüme yapmiski inşallah geçer canm ya

Cok geçmiş olsun cnm, ihmal etme dikkat et şu son haftalar kendine.

Canım dikkat et kendine ben cok cıkmamayı düsünüyorum Allahtan isim oturarak cok etkilenmıyorum bu arada cok gecmis olsun Rabbim sifa bersin

Bizimkiler züğürt tesellisi galiba canim aslında iskenderun şehir olarak güzel. Dağı var denizi var ama bi degerlendiremediler. Antakya da pek bana göre değil zaten.. Sevemedim bu sehiri maalesef
Valla bende hic sevememistim ne yalan söyleyeyim her defasinda girise gelince yine geldik buraya diyordum sanirim gezmedik daği denizi kösesi bucagi kalmadi artik tamamen sıkılmaya başlamistim ki kaçtık ordan :) Darisi sizlere

Amine Busra gecmis olsun canim.. Bende dun cok dolastim ikeanin gezmedik yerini birakmadim aksam hemen geldim uyudum ama simdi sag kasigim agrıyor insalalh gecer.. Sende öyle deyince korktum ben üsütmüş olabilirim cunku terlikle elbiseyle gittim sıcakti ama klimalar sagolsun .

İnşallah canim hayırlısı ile hataydan tamamen uzaklasiriz :) bebislerimizi alalim da saglikla en önemlisi o simdilik

Ayı sen o belediyecileri bize yolla bir de bizden dinlesinler ben de istanbuldan eşim İzmit'ten geldik canım.o kadar zorlanıyoruz ki...3 senedir buradayız tayin hakkımız var ama ne zaman isteriz bilmiyorum..
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ben normal düşünüyorum ama apandisit ameliyatı da oldum ya sezaryen da olabilir henüz belli değil.
olur tabii görürüz birbirimiz de Bebişleri de.sen çalışıyor Musun canım? Benim eşim limanda memur.

Geçmiş olsun canım. .

Sagolun arkadaslar. Yine yuruyus yapayim dedim sol yanim agridi bu seferde. Hayirlisiyla bir kurtulsak diyorum. Bazen yasamadigim sey kalmadi diye dusunsemde cok sukur bu halimizede diyorum Allah beterinden korusun ne diyelim..

Sagolun arkadaslar. Yine yuruyus yapayim dedim sol yanim agridi bu seferde. Hayirlisiyla bir kurtulsak diyorum. Bazen yasamadigim sey kalmadi diye dusunsemde cok sukur bu halimizede diyorum Allah beterinden korusun ne diyelim..
canım gecmıs olsun artık az kaldı son zamanlar bıraz cetin gecıyor benımde senın gubı ayaklar sureklı sıs halınde 2 numara buyuk aldım ayakkan-bı ve terlik sabah kalktıgımda ayagımın altında balon varmıs gıbı oluyor cok kılo da almadım totalde 8 kılo olduk bol bol sıvı alıp ayaklarımızı uzatıp dınlenmemız gerekıyor

Geçmiş olsun canım.. Son haftalarda böyle maalesef. Bugün bende bi gariptim mesela.. Ya sıcaklardan ya da artık ağırlaştıkça zorlanıyor bedenimiz.

Slm kızlar kontrolümüz vardı bugün 2026gr olmus kızım masallah 32+2 yiz hersey yolunda. Dogum fiyati aldim 1500 normal 2000 sezeryanmis epidural +400 gece doktorunu cagirmak +350 imiş. Ben anlamadim hast ozel ya hani kendi dokt gece kalmiyormus nobetci dokt yaptiriyormus dogumu!

merhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…