- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Benim de aynen oyle hem yaniyor hem şişiyor bi care bulamadimKızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum
ay icme icme buzlu icme soguk ic ama cok soguk olmasin bak icerdeki kuzuya gidiyor direk ona göre
Iyiki dogmussun canim nice guzel yaslara saglikla huzurla bebislerinle ..
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebişinle..
Aynen sevilecek hic bir yanı yok maalesef.ama disaridn gelen insanlar nasil begeniyolar anlamiyorum.gezilecek gidilecek hic bi yer yok.sosyal hayat sıfır
Sedef hanim ilk basta bana da soğuk biri gibi gelmisti.ama şu an o kadar iyi ki.muhabbet eder dertleşir.guler yüzlü de.bir de çok sağlamcı bir yapısı var.o hoşuma gidiyor :) doğumu da orada mi yapacaksin canim?
Hataydan iyidir yahu iskenderunEn azindan deniz sahil var git yürüyüş yap hava al denizi seyret gel :)
günaydın arkadaşlar....bu gün benim doğum günüm hem mutluyum hem yastayım...33 haftalık 33yaşındayım....şaka bi yana kızım ve oğlum en güzel hediyelerim.....benim doğum günü takıntım vardır ama eşim saolsun bi kere şımartmaz.....neyse olsun ona da eyvallah...dün gece oğluşa hazırlık yaptım....keseden vaz geçtim diyen ben gene birşeyler yaptım keseye koydum...akıllı telim yok resmini paylaşmak isterdim....eşime öğrencilerinden biri a 101 den kese içinde havlu hediye getirmişti bende onun kesesine koydum:)
dün bi iki şey daha aldım...ama emzik konusunda ben nuk düşünüyorum kavuççuk uç ama o kadr çok çeşit var ki bilemedim....
hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....
hemde kız olacaksa çok sıcak basarmış öylede olabilir...bir de bunun lohusalık teri var kızım 29 temmuda emzirirken ter damlardı...
Dün bensde 2-3 saat gezdim kaynanacigimla alisveris yaptik. Aksam bir baktim ayaklar balon. O degilde butun vucuduma parmak bastim puf puf olmuştum. Simdide annemle cikcaz hic bitmicek mi diyorum :/Kızlar sıcakta dün dısarı cıktım yürüdük biraz magaza bakalım dedik bir baktım ellerim sismis ve gergin hemende yoruluyor ve bunalıyorum artık cok uzun gezmeler bana keyif vermez oldu :s
Bugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Cok geçmiş olsun cnm, ihmal etme dikkat et şu son haftalar kendine.Bugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Meraba canim doğumgünün kutlu olsun. Yarinda benim dogumgunum. Benimde esimden bi beklentim azcik hava degisikligiydi ama sanirim yapamayacagiz. Olsun diyorum bebisim benimle ya bu senede boyle olsun bi kucuk pasta yiyebilirsek kafii :) emzik konusunda nuk aldim hem silikon hem kaucuk. Cunku uygun fiyatli emzigi o kadar pahali almak istemedim bide eger kabul etmezse zorlamicam hic kendi fikrim
Dün bensde 2-3 saat gezdim kaynanacigimla alisveris yaptik. Aksam bir baktim ayaklar balon. O degilde butun vucuduma parmak bastim puf puf olmuştum. Simdide annemle cikcaz hic bitmicek mi diyorum :/
Valla bende hic sevememistim ne yalan söyleyeyim her defasinda girise gelince yine geldik buraya diyordum sanirim gezmedik daği denizi kösesi bucagi kalmadi artik tamamen sıkılmaya başlamistim ki kaçtık ordan :) Darisi sizlereBizimkiler züğürt tesellisi galiba canimaslında iskenderun şehir olarak güzel. Dağı var denizi var ama bi degerlendiremediler. Antakya da pek bana göre değil zaten.. Sevemedim bu sehiri maalesef
Valla bende hic sevememistim ne yalan söyleyeyim her defasinda girise gelince yine geldik buraya diyordum sanirim gezmedik daği denizi kösesi bucagi kalmadi artik tamamen sıkılmaya başlamistim ki kaçtık ordan :) Darisi sizlere
Ayı sen o belediyecileri bize yolla bir de bizden dinlesinlerBen bir de istanbuldan geldim buraya gecen gün belediyeden çaldılar kapiyi memnun musunuz falan diye esimle ne var ne yok saydik herseyi :) kadın bize denk geldigine pisman olmuşturama biz iskenderunluyuz canim hayırlısı bakalim tayin durumumuz da var insallah baska bi sehir olur hayirlisi ile.
Yaa cok tatlidir sedef hanım doktorumla yakin arkadas oldukları icin sagolsun benimle de cok cok iyi ilgilendi bayagi rahat hissettim yaninda ama başka önceliklerimiz de vardi bizim. Ben maalesef ilk bebegimi 8. Ayinda kaybettim o nedenle biraz daha pimpiriklendik.. Evet canim kısmet olursa palmiye de yapmayı düşünüyorum dogumuda. Epidural sezaryen. Sen ? Haber et geleyim bebegi görmeye
Geçmiş olsun canım. .Bugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
canım gecmıs olsun artık az kaldı son zamanlar bıraz cetin gecıyor benımde senın gubı ayaklar sureklı sıs halınde 2 numara buyuk aldım ayakkan-bı ve terlik sabah kalktıgımda ayagımın altında balon varmıs gıbı oluyor cok kılo da almadım totalde 8 kılo olduk bol bol sıvı alıp ayaklarımızı uzatıp dınlenmemız gerekıyorSagolun arkadaslar. Yine yuruyus yapayim dedim sol yanim agridi bu seferde. Hayirlisiyla bir kurtulsak diyorum. Bazen yasamadigim sey kalmadi diye dusunsemde cok sukur bu halimizede diyorum Allah beterinden korusun ne diyelim..
Sagolun arkadaslar. Yine yuruyus yapayim dedim sol yanim agridi bu seferde. Hayirlisiyla bir kurtulsak diyorum. Bazen yasamadigim sey kalmadi diye dusunsemde cok sukur bu halimizede diyorum Allah beterinden korusun ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?