2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl canım? 9 aylık hamilelik boyunca hem de bebek emzirilmeye devam edilebilir mi? 2 hatta 3 bebeğini emziren hamile miymiş aynı zamanda?

Nasıl canım? 9 aylık hamilelik boyunca hem de bebek emzirilmeye devam edilebilir mi? 2 hatta 3 bebeğini emziren hamile miymiş aynı zamanda?
Evet canim hamilelik boyunca buyugu emzirip dogduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar. Bu arada 3. olursa o da ayni sekilde katiliyor. 3 cok duymadim da 2 cocugunu birden emziren baya anne var :)

Evet canim hamilelik boyunca buyugu emzirip dogduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar. Bu arada 3. olursa o da ayni sekilde katiliyor. 3 cok duymadim da 2 cocugunu birden emziren baya anne var :)
Aslında bu durum hamilelik sürecine göre değişiyor çünkü emzirme sırasında oksitosin diye bi hormon salgilaniyormus bu da rahimin gevsemesine sebebiyet veriyomus yani erken dogum düşük vb olabilio bunun sonucu

Aslında bu durum hamilelik sürecine göre değişiyor çünkü emzirme sırasında oksitosin diye bi hormon salgilaniyormus bu da rahimin gevsemesine sebebiyet veriyomus yani erken dogum düşük vb olabilio bunun sonucu
Evet canim saglik sorunu yoksa diye belirtmistim bir onceki mesajda :) normal bir hamilelik sureci geciriyorsa sıkıntı olmuyor. Ama benim de mesela hamilelik surecim baslarda dusuk riski sonra da erken dogum riskiyle gecmisti, ben cesaret edemem zaten o yuzden.

Evet canim ne olcak bilemeyiz

bebegim bugunlerde aglarken oksuruyor, onun disinda sikintisi yok. Bir de yuz ustu koyunca da zorlanip bazen öksürüyor.

Maşallah maşallah Allah güç kuvvet ve kolaylık versin annelere

Bende 2cocuklu bi anneyim hiç öyle düşünme cnm evet zor tarafları var ama kızım bile cok destek bana 5yasında bana yardımcı sen benim en iyi dostumsun diyorum ona:))))eşim yada annem olmadan biyere cıkamıyorum ama suan oglum kücük seneye ikisinin elinden tutar cıkarım diyorum Allah ın izniyle gecici bi süre bu zorluklar sonrası cok güzel olur kardes olmalı kesinlikle

Kizlar ek gidaya geçtik ama oglum kabiz 5 gundur yapmiyo kayisi puresi ve azcik zeytin yağı verdim bacak karin masaji yapiyorum bugun 6 aylik asisi var tuhaf ki huzursuz da degil karni da sisik değil napsam yarin doktora gotureyim diyorum

Günaydın anneler :)) 6.ay kontrolumuzden geldik. Her şey normal dedi doktorumuz. Çok şükür maşallah kızıma. Ek gıdaya başlamıştık. Artık kıyma vermeye başla dedi. Pürelerine karıştır dedi. Kahvaltıyı sormayı unutmuşum. 64cm 5800gr olmuşuz. 300 gr almış. Artık boyle alacak dedi. Dişleri daha çıkmamış ama yerleri belli yakında çıkar ve bu dönemde kakada renk değişikliği huysuzluk iştahsızlık olabilir dedi. Dwmir damlasini kilosu kadar vermeye başlayacağız. Tahlil istemedi. Tekrar 2 ay sonra gelin dedi. Bir arkadaş 3 aydır 1cm üzüyor normal mi demişti. Benimkide öyle doktorumuz normal dedi

Kizlar ek gidaya geçtik ama oglum kabiz 5 gundur yapmiyo kayisi puresi ve azcik zeytin yağı verdim bacak karin masaji yapiyorum bugun 6 aylik asisi var tuhaf ki huzursuz da degil karni da sisik değil napsam yarin doktora gotureyim diyorum
Biz hiç yapmama yaşamadık. Katı da olsa yapıyordu. Doktorunuzla görüşün. Doktor ek gıdadan dolayı renk değişikliği bile olur normal dedi.

Bugun 6 aylık olduk aşımız ptesiye kaldı .. sabah ceyrek yumurta sarısı verdim ıhlamurla azcık ıslatıp arık yavaş yavaş başlıyoruz

Kabuk şeklinde pişik deyince benimde aklima geldi direkt. Benimde kizimda kirmizilik var popoda dr biseu yok dedi ama gecmedi hâla. Ya kabizliktan kaynakli. Yine kontrolde sorucam

bıraz gectı bızım pişik hep kızarıklık oluyordu ama ılk defa pişik oldu doktora sordum hastaladıgı ıcın olmuştur dedi bepanthen ve sudocrem kullandım sureklı ılık suyla sılıp havalandırdım ama sıvılce tarzı kabaran gecmıyor galıba ek gıdadan da olabılır ama bugune kadar aşerlı olcak bısey de yedirmedim çok şükür hırıltısı kaldı ama ıyılestı kızım insallah hemen tekrarlamaz

Canim hamilelikte karni kabaran sendin degil mi? Benim de gobegim o sekilde olmustu ve cok alerjik biriyimdir su an ellerim egzama dolu hala mesela, ayda bir cikar cocukluktan beri. Sen de alerjiksin sanirim, bebis de sana cekmis heralde. Ben ogluma biraz buyuyunce alerji testi yaptiricam benim gibi bir omur surunmesin neye alerjisi varsa uzak dursun diye. Kendimi ihmal ede ede 27 yasindayim hala yaptirmadim ve kurtulamadim egzamalardan. Allah yardimciniz olsun alerjik olmak zor..

Hepsiburadadan molfix bebek bezi alan oldumu kizlar ..
Ben aldim sanirim defolu diye indirime koymuslar göstergesi calismiyor ve aldigim diger molfixe benzemiyor :))
Eşim kızıma hiç birseyi internetten alma taraftarı degil benim zorumla almisti hakliymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…