Nasıl canım? 9 aylık hamilelik boyunca hem de bebek emzirilmeye devam edilebilir mi? 2 hatta 3 bebeğini emziren hamile miymiş aynı zamanda?Besin alerjisi olmus bence canim, ek
Tandem emzirmek var iki bebegini ayni anda emziren hatta 3 bebegi bile emziren cok anne var :) sutten kesmek gerekmiyor cok ciddi saglik sorunu olmadigi surece. Iyi beslenirse gelisimi yavaslatmak gibi bi durum da olmaz.
Yine de bence de cok erken tabi :)
Evet canim hamilelik boyunca buyugu emzirip dogduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar. Bu arada 3. olursa o da ayni sekilde katiliyor. 3 cok duymadim da 2 cocugunu birden emziren baya anne var :)Nasıl canım? 9 aylık hamilelik boyunca hem de bebek emzirilmeye devam edilebilir mi? 2 hatta 3 bebeğini emziren hamile miymiş aynı zamanda?
Aslında bu durum hamilelik sürecine göre değişiyor çünkü emzirme sırasında oksitosin diye bi hormon salgilaniyormus bu da rahimin gevsemesine sebebiyet veriyomus yani erken dogum düşük vb olabilio bunun sonucuEvet canim hamilelik boyunca buyugu emzirip dogduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar. Bu arada 3. olursa o da ayni sekilde katiliyor. 3 cok duymadim da 2 cocugunu birden emziren baya anne var :)
Evet canim saglik sorunu yoksa diye belirtmistim bir onceki mesajda :) normal bir hamilelik sureci geciriyorsa sıkıntı olmuyor. Ama benim de mesela hamilelik surecim baslarda dusuk riski sonra da erken dogum riskiyle gecmisti, ben cesaret edemem zaten o yuzden.Aslında bu durum hamilelik sürecine göre değişiyor çünkü emzirme sırasında oksitosin diye bi hormon salgilaniyormus bu da rahimin gevsemesine sebebiyet veriyomus yani erken dogum düşük vb olabilio bunun sonucu
Evet canim ne olcak bilemeyizEvet canim saglik sorunu yoksa diye belirtmistim bir onceki mesajda :) normal bir hamilelik sureci geciriyorsa sıkıntı olmuyor. Ama benim de mesela hamilelik surecim baslarda dusuk riski sonra da erken dogum riskiyle gecmisti, ben cesaret edemem zaten o yuzden.
Zara berckha Stradivarius lcwGünaydın canım nerde var indirim
Maşallah maşallah Allah güç kuvvet ve kolaylık versin annelereEvet canim hamilelik boyunca buyugu emzirip dogduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar. Bu arada 3. olursa o da ayni sekilde katiliyor. 3 cok duymadim da 2 cocugunu birden emziren baya anne var :)
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Bende 2cocuklu bi anneyim hiç öyle düşünme cnm evet zor tarafları var ama kızım bile cok destek bana 5yasında bana yardımcı sen benim en iyi dostumsun diyorum ona:))))eşim yada annem olmadan biyere cıkamıyorum ama suan oglum kücük seneye ikisinin elinden tutar cıkarım diyorum Allah ın izniyle gecici bi süre bu zorluklar sonrası cok güzel olur kardes olmalı kesinlikleBen aslinda evden cikmayan hep evde olan kimsesi olmayan biriyim komsum bile yok o yuzden kizim varken canım sıkilmıyor hatta zaman nasil geciyor anlamiyorum. Zaten tek basima disari cikmayi sevmiyordum ondada sorun yok ama iki cocuklu olmak bir yere misafirlige giderken bile yükmüş gibi geliyor sanki bizi istemezlermis gibi sacma dusunceler :)))
Olur cnm daha hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahYok kuzum oğlanla idare edeceğiz şimdilik
Ay ne biliyim içim azıcık burkuldu sanki
Biz hiç yapmama yaşamadık. Katı da olsa yapıyordu. Doktorunuzla görüşün. Doktor ek gıdadan dolayı renk değişikliği bile olur normal dedi.Kizlar ek gidaya geçtik ama oglum kabiz 5 gundur yapmiyo kayisi puresi ve azcik zeytin yağı verdim bacak karin masaji yapiyorum bugun 6 aylik asisi var tuhaf ki huzursuz da degil karni da sisik değil napsam yarin doktora gotureyim diyorum
Kabuk şeklinde pişik deyince benimde aklima geldi direkt. Benimde kizimda kirmizilik var popoda dr biseu yok dedi ama gecmedi hâla. Ya kabizliktan kaynakli. Yine kontrolde sorucam
bıraz gectı bızım pişik hep kızarıklık oluyordu ama ılk defa pişik oldu doktora sordum hastaladıgı ıcın olmuştur dedi bepanthen ve sudocrem kullandım sureklı ılık suyla sılıp havalandırdım ama sıvılce tarzı kabaran gecmıyor galıba ek gıdadan da olabılır ama bugune kadar aşerlı olcak bısey de yedirmedim çok şükür hırıltısı kaldı ama ıyılestı kızım insallah hemen tekrarlamazCanım bizimkide ilk kez pisik oldu ek gıdaya gecince pisik olasılıgı artıyormus dizenli krem kullanarak.baya azalttık ama cok kotuyse oglumda eczaneden 2krem aliyorduk biri bepantane di digerini unuttum karistirip suruyorduk iyi gliyordu doktorun bisey tavsiye etmedimi
Tesekkür ederiz canımm
Canim hamilelikte karni kabaran sendin degil mi? Benim de gobegim o sekilde olmustu ve cok alerjik biriyimdir su an ellerim egzama dolu hala mesela, ayda bir cikar cocukluktan beri. Sen de alerjiksin sanirim, bebis de sana cekmis heralde. Ben ogluma biraz buyuyunce alerji testi yaptiricam benim gibi bir omur surunmesin neye alerjisi varsa uzak dursun diye. Kendimi ihmal ede ede 27 yasindayim hala yaptirmadim ve kurtulamadim egzamalardan. Allah yardimciniz olsun alerjik olmak zor..bıraz gectı bızım pişik hep kızarıklık oluyordu ama ılk defa pişik oldu doktora sordum hastaladıgı ıcın olmuştur dedi bepanthen ve sudocrem kullandım sureklı ılık suyla sılıp havalandırdım ama sıvılce tarzı kabaran gecmıyor galıba ek gıdadan da olabılır ama bugune kadar aşerlı olcak bısey de yedirmedim çok şükür hırıltısı kaldı ama ıyılestı kızım insallah hemen tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?