Benimde marketten aldigim molfixin gostergesi cok silik aradim sordum bezler yenilenmis hatta aleovera kokusu eklenmis koklarsan eskisi gibi degil alpi parfum kokuyor paketin yaninda tarih yaziyor yeni uretim mis sende bak bi tarihine canimHepsiburadadan molfix bebek bezi alan oldumu kizlar ..
Ben aldim sanirim defolu diye indirime koymuslar göstergesi calismiyor ve aldigim diger molfixe benzemiyor :))
Eşim kızıma hiç birseyi internetten alma taraftarı degil benim zorumla almisti hakliymis..
Ben hep marketten aliyorum. Zaten indirim deselerde indirimli olmuyor o. Disarida daha ucuzHepsiburadadan molfix bebek bezi alan oldumu kizlar ..
Ben aldim sanirim defolu diye indirime koymuslar göstergesi calismiyor ve aldigim diger molfixe benzemiyor :))
Eşim kızıma hiç birseyi internetten alma taraftarı degil benim zorumla almisti hakliymis..
Evet cok kötü kokuyor bende kızdım hatta neden kokulu diye esime demedim :) Demek ondanmis dün esim molfixe msj atti onlar böyle birsey söylemedi kendi ürettiklerinden haberleri yok :)Benimde marketten aldigim molfixin gostergesi cok silik aradim sordum bezler yenilenmis hatta aleovera kokusu eklenmis koklarsan eskisi gibi degil alpi parfum kokuyor paketin yaninda tarih yaziyor yeni uretim mis sende bak bi tarihine canim
Yok canim 268li aldim baya uyguna aldim. E bebektende indirim haftasinda prima aldim oda cok uyguna geldi biraz stok yaptim bez islak mendil almaktan bıktım bi sure almam rahatim :)Ben hep marketten aliyorum. Zaten indirim deselerde indirimli olmuyor o. Disarida daha ucuz
Evet cok kötü kokuyor bende kızdım hatta neden kokulu diye esime demedim :) Demek ondanmis dün esim molfixe msj atti onlar böyle birsey söylemedi kendi ürettiklerinden haberleri yok :)
Sagol canim demek ondanmis göstergelerin silikligi..
Yok canim 268li aldim baya uyguna aldim. E bebektende indirim haftasinda prima aldim oda cok uyguna geldi biraz stok yaptim bez islak mendil almaktan bıktım bi sure almam rahatim :)
Fitil at bence benim büyük oğlum öyle olmuştu da. Allahımm kulak çöpüyle çıkartana kadar mahvolmuştum o ağladı ben ağladım iyice sertleşmişti fitil at hemen bence gliserin kansukKizlar ek gidaya geçtik ama oglum kabiz 5 gundur yapmiyo kayisi puresi ve azcik zeytin yağı verdim bacak karin masaji yapiyorum bugun 6 aylik asisi var tuhaf ki huzursuz da degil karni da sisik değil napsam yarin doktora gotureyim diyorum
Bende okudum onu kuzu en iyisiymis bende baslayinca kuzu alacagimBir de ben eskiden dananın yağsız yerinde m eti 4 kere çektirip alıyordum onu evde minik minik poşetleyip buzluğa atıyordum şimdi bir yerde bebekler için en iyi kıyma kuzu yazıyordu antibiyotiksiz oluyormuş o bakımdan iyiymiş bununlar ilgili fikri olan?
Sebze meyve sebze corbasi veriyorum et et suyu vs onlara gecmedim iki gundur yumurtaya gectik sabah yumurta sarisindan veriyorum. Elma armut Avakado brokoli bal kabagi havuc patates ispanak karnibahar aklima gelen bunlar tadina baktik ama karnibahari bir kere verdim listede yok diye cikarttim onu.Eski yazdığım yazıları buldum kk da oho ne çorbalar yapıyormuşuZ hepsini unutmuşum ben ya daha kontrole de gitmedik gitsemde doktor onu ver bunu şöyle ver hiç demez eskiden de demiyormuş sora sora yapmışız valla mesela ben bu ayda çoktan çorbalara kıyma koymaya başlamışım sizlerde durum nedir neler yiyorlar minikler
Bizim doktor kıymaya başla dedi. Püreleri daha köyü yap artık dedi. Kahvaltıyı sormayı unutmuşum. Yarın yumurtayı deneyecegim. Yumurtayı nasıl verdin ? Balkabağı gaz yaptı dedim. O ağırdır dedi. Tek tek verme karıştır ver dedi.Bende okudum onu kuzu en iyisiymis bende baslayinca kuzu alacagim
Sebze meyve sebze corbasi veriyorum et et suyu vs onlara gecmedim iki gundur yumurtaya gectik sabah yumurta sarisindan veriyorum. Elma armut Avakado brokoli bal kabagi havuc patates ispanak karnibahar aklima gelen bunlar tadina baktik ama karnibahari bir kere verdim listede yok diye cikarttim onu.
kiyma icin erken ya ben vermem 8 aydan önce 8.aya kadar boyle sebzelerle gidecegim artirarak miktarini. Ben hasladim verdim ama bogazina yapisabilir anne sutu yada formul mamayla yumusatip verin diyorlar. Bizde sorun olmadi birde cok haslamak lazimmis 11-12 dakika diyor ben onu sonradan ögrendim kesinlikle cig kalmamasi lazimmis.Bizim doktor kıymaya başla dedi. Püreleri daha köyü yap artık dedi. Kahvaltıyı sormayı unutmuşum. Yarın yumurtayı deneyecegim. Yumurtayı nasıl verdin ? B88alkabağı gaz yaptı dedim. O ağırdır dedi. Tek tek verme karıştır ver dedi.
Ben kendi ev yogurdumun mayasini kullandim canim.Yoğurt mayasını nerden nasıl yaptınız
Yumurtanın sadece sarisini vereceksin canım beyazı dokuz ay bitince dedi bizim doktorBizim doktor kıymaya başla dedi. Püreleri daha köyü yap artık dedi. Kahvaltıyı sormayı unutmuşum. Yarın yumurtayı deneyecegim. Yumurtayı nasıl verdin ? Balkabağı gaz yaptı dedim. O ağırdır dedi. Tek tek verme karıştır ver dedi.
Yıllardır kendi yoğurdunu yapan komsumdanYoğurt mayasını nerden nasıl yaptınız
Bünyeye göre değişiyor sanırım. Benim eşim sevmiyor kabağı hiç yemez. Kızım ona çekmiş galiba:)Balkabağı mı gaz yaptı yapmaz sanıyorum ya , ilk başlanan en zararsız sebze o değilmiydi , kıyma bende başlayyayım hepsini birden başlasam nolur ki :)
Yeni sebze verdiğim gün hiçbir şey vermiyorum. Sadece kabağı verdim. Akşam kıvrandı durdu. Ertesi gün patates havucla karıştırıp verdim yine aynısını yaptı. Haşlayıp eline verdim. Her şeyi ağzına atan çocuk tadına baktı yere firlatti:)) sevmedi galibakiyma icin erken ya ben vermem 8 aydan önce 8.aya kadar boyle sebzelerle gidecegim artirarak miktarini. Ben hasladim verdim ama bogazina yapisabilir anne sutu yada formul mamayla yumusatip verin diyorlar. Bizde sorun olmadi birde cok haslamak lazimmis 11-12 dakika diyor ben onu sonradan ögrendim kesinlikle cig kalmamasi lazimmis.
Bencede balkabagi gaz yapmaz baska bisi mi verdin o gun ben balkabagini patatesle yaptim biraz zeytinyagi cok guzel kivamli oldu yedi tavsiye ederim.
Ben kendi ev yogurdumun mayasini kullandim canim.
Seninkinin bağırsakları alışma aşamasında sanırum düzelir oYeni sebze verdiğim gün hiçbir şey vermiyorum. Sadece kabağı verdim. Akşam kıvrandı durdu. Ertesi gün patates havucla karıştırıp verdim yine aynısını yaptı. Haşlayıp eline verdim. Her şeyi ağzına atan çocuk tadına baktı yere firlatti:)) sevmedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?