2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlısınız masallah

Yogurymkmmm yogurt makinesi kullananlar kaç derecede mayaliyorsunuz? Yeni aldım da 42den 60 kadar sıcaklık var billemedin

2 yemek kaşığı mı daha neler yahu. Başlangıçta 1 çaykaşığıyla başlanıyo zaten. Ben bile yeni yeni 1 tatlı kaşığına çıkardım. Birde ek gıdaya yeni başladıysan ağır gelir alerjenik çünkü pekmez. Kızına sanada çok geçmiş olsun canım. Aman diyim kendine çok dikkat et yawrularım sana ihtiyacı var

Hosgeldin yellu gecmis olsun oncelikle bisey yoktur insallah baska dokt gitmekte fayda var tabi.
Cok tatlisiiniz anne kız masallah size
Çok saol canım. Aynen fikirlerine güvendiğimiz bir doktora gittik bir süre böyle devam ederiz ama tam anlamıyla bu doktorda devam etmem sanırım. Acıbademdn sonra bu hstane tuhaf geldi birde doktora ulaşmak mümkün değil.

Yaaa yok bana benzemiyo bide babayı görsen herkes kopya diyo :)) çok teşekkürler canım inşallah öyle olacak temiz çıkacak.
Ya sorma geçen sene karnımızdalardı. Sosyal paylaşım sitesinde öncesi sonrası yaptım geçen yılbaşıyla çok tatlış oldu :)))

Ikı numara mamaya geçen var mı? Smdı tam 6 aylık olduk uc hafta da erken doğmustu mama bıttı yarın mama alıcam 2 numara alayım degıl mı ne farkı var daha mı yogun kıvamı
Canîm bizde 35 haftalık dogduk 6.ayını 1hafta gecmisti maması bitti 2numara aldim bende kararsiz kalmistim sonra doktora sordum kullanabilirsin tabi 2numara dedi

Canım maşallah kocaman olmuş kızın ne kadar tatlı maşallah suphanallah

Sagolasın canım benim
Bi cay kaşıgı dese anlicam yani cok fazla bencede vermedim o yüzden hatta yanlış duydum sandım 2yemek kaşığı mııı? Dedim evet diyo

Hoşgeldin canım maşallah size anne kız çok tatlısınız :)

Dermovate merhem var, egzama için genelde onu veriyorlar. Bazı durumlar tetikliyor, stres, nemli kalan bölgeler veya takı gibi deriyi irrite eden şeyler gibi. Tetikleyen durum ortadan kalkmadıkça kesin olarak geçmiyor. Benim ki meslekten, avuç içimde oldu 22 yaşından sonra. Kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla . Merhemi kullanınca geçer, senede birkaç kez alevlenir kaşınır... Deniz suyu, kum iyi geliyor.

Canim ben onlarca krem kullandim, en son coresatin iyi geliyordu hem de kortizonsuz oldugu iddia ediliyor diye haftada bir falan kullaniyordum ama o da kesmiyor simdi. Dun gece oturdum agladim caresizlikten. Cocuklugumdan beri ellerimde benim, ellerimi hep saklardim gorenler kendilerine bulasacagini dusunup elime degmek istemezdi. Cocukluk travmasi oldu resmen. Simdi bile ellerimi saklarim genelde, alyans bile takmiyorum cunku guzel durmuyo parmaklarimdaki egzamadan. 30 gunun 15i iyiyse 15i egzamali geciyo. Allah baska dert vermesin tabi buna da sukur napalim. Dedigin gibi alerji testi yaptirmadikca cekicem bu derdi cunku ne sebep oluyo bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…