MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Çok tatlısınız masallahSelam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
2 yemek kaşığı mı daha neler yahu. Başlangıçta 1 çaykaşığıyla başlanıyo zaten. Ben bile yeni yeni 1 tatlı kaşığına çıkardım. Birde ek gıdaya yeni başladıysan ağır gelir alerjenik çünkü pekmez. Kızına sanada çok geçmiş olsun canım. Aman diyim kendine çok dikkat et yawrularım sana ihtiyacı varToparladı canım çok şükür bu seferde kızım hasta cok öksüryo birbirlerine bulaştırıyolar sanırım
dün aşılarımızı olduk huzursuz baya sürekli aglıyo 2ayda 500gram almş onu az buldu ek gıdaya başladık bakalım günlük 2yemek kaşıgı pekmez ver dedi Ahmet ömer de pekmezi hiç sevmiyo bana da biraz fazla geldi acıkcası...bizde haberler böyle
Cok fazla bel agrılarm vardı benm dr a gittim gecen hafa dün sonuclarımı aldım skolyozum varmıs 3ay sonra mr istedi bakalım hayırlısı emzirdigim için ilac veremiyomus suan.
Çok saol canım. Aynen fikirlerine güvendiğimiz bir doktora gittik bir süre böyle devam ederiz ama tam anlamıyla bu doktorda devam etmem sanırım. Acıbademdn sonra bu hstane tuhaf geldi birde doktora ulaşmak mümkün değil.Hosgeldin yellu gecmis olsun oncelikle bisey yoktur insallah baska dokt gitmekte fayda var tabi.
Cok tatlisiiniz anne kız masallah size
Yaaa yok bana benzemiyo bide babayı görsen herkes kopya diyo :)) çok teşekkürler canım inşallah öyle olacak temiz çıkacak.Anam bu ayni sen ♡♡♡ Masallah size .. Hosgeldin ya özledik seni . Gecmis olsun canim korkma insallah birsey cikmaz 2 hafta sonra gittiginde hersey normal cikar
Ilk yilbasimizdi her seyin ilkini yasiyoruz hala temmuz ayina kadar bir cok ilki yasayacagiz insallah. Allah saglik versin butun kuzulara..
Canîm bizde 35 haftalık dogduk 6.ayını 1hafta gecmisti maması bitti 2numara aldim bende kararsiz kalmistim sonra doktora sordum kullanabilirsin tabi 2numara dediIkı numara mamaya geçen var mı? Smdı tam 6 aylık olduk uc hafta da erken doğmustu mama bıttı yarın mama alıcam 2 numara alayım degıl mı ne farkı var daha mı yogun kıvamı
Çok teşekkürler canım bende çok özledim sizihos geldin canim valla özledik bu arada ikiniz de cok tatlisiniz maşallah
Çok saol tatlımMaşallah nasıl tatlısınız
Canım maşallah kocaman olmuş kızın ne kadar tatlı maşallah suphanallahYaaa yok bana benzemiyo bide babayı görsen herkes kopya diyo :)) çok teşekkürler canım inşallah öyle olacak temiz çıkacak.
Ya sorma geçen sene karnımızdalardı. Sosyal paylaşım sitesinde öncesi sonrası yaptım geçen yılbaşıyla çok tatlış oldu :)))
Sagolasın canım benim2 yemek kaşığı mı daha neler yahu. Başlangıçta 1 çaykaşığıyla başlanıyo zaten. Ben bile yeni yeni 1 tatlı kaşığına çıkardım. Birde ek gıdaya yeni başladıysan ağır gelir alerjenik çünkü pekmez. Kızına sanada çok geçmiş olsun canım. Aman diyim kendine çok dikkat et yawrularım sana ihtiyacı var
Hoşgeldin canım maşallah size anne kız çok tatlısınız :)Selam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Dermovate merhem var, egzama için genelde onu veriyorlar. Bazı durumlar tetikliyor, stres, nemli kalan bölgeler veya takı gibi deriyi irrite eden şeyler gibi. Tetikleyen durum ortadan kalkmadıkça kesin olarak geçmiyor. Benim ki meslekten, avuç içimde oldu 22 yaşından sonra. Kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla . Merhemi kullanınca geçer, senede birkaç kez alevlenir kaşınır... Deniz suyu, kum iyi geliyor.Canim hamilelikte karni kabaran sendin degil mi? Benim de gobegim o sekilde olmustu ve cok alerjik biriyimdir su an ellerim egzama dolu hala mesela, ayda bir cikar cocukluktan beri. Sen de alerjiksin sanirim, bebis de sana cekmis heralde. Ben ogluma biraz buyuyunce alerji testi yaptiricam benim gibi bir omur surunmesin neye alerjisi varsa uzak dursun diye. Kendimi ihmal ede ede 27 yasindayim hala yaptirmadim ve kurtulamadim egzamalardan. Allah yardimciniz olsun alerjik olmak zor..
Çok teşekkürler canımCanım maşallah kocaman olmuş kızın ne kadar tatlı maşallah suphanallah
Sen o doktoru değiş değişSagolasın canım benim
Bi cay kaşıgı dese anlicam yani cok fazla bencede vermedim o yüzden hatta yanlış duydum sandım 2yemek kaşığı mııı? Dedim evet diyo
Hoşbuldum canım çok teşekkürlerHoşgeldin canım maşallah size anne kız çok tatlısınız :)
Biz cuma gün girdik yediye eli ayağı durmaz oldularÇok teşekkürler canım7.aya doğru gidiyoruz zaman çok hızlı geçiyo
Canim ben onlarca krem kullandim, en son coresatin iyi geliyordu hem de kortizonsuz oldugu iddia ediliyor diye haftada bir falan kullaniyordum ama o da kesmiyor simdi. Dun gece oturdum agladim caresizlikten. Cocuklugumdan beri ellerimde benim, ellerimi hep saklardim gorenler kendilerine bulasacagini dusunup elime degmek istemezdi. Cocukluk travmasi oldu resmen. Simdi bile ellerimi saklarim genelde, alyans bile takmiyorum cunku guzel durmuyo parmaklarimdaki egzamadan. 30 gunun 15i iyiyse 15i egzamali geciyo. Allah baska dert vermesin tabi buna da sukur napalim. Dedigin gibi alerji testi yaptirmadikca cekicem bu derdi cunku ne sebep oluyo bilmiyorum.Dermovate merhem var, egzama için genelde onu veriyorlar. Bazı durumlar tetikliyor, stres, nemli kalan bölgeler veya takı gibi deriyi irrite eden şeyler gibi. Tetikleyen durum ortadan kalkmadıkça kesin olarak geçmiyor. Benim ki meslekten, avuç içimde oldu 22 yaşından sonra. Kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla . Merhemi kullanınca geçer, senede birkaç kez alevlenir kaşınır... Deniz suyu, kum iyi geliyor.
Maşallah yawrularımızaya. Sorma evde yuwarlana yuwarlana gitmediği yer yokBiz cuma gün girdik yediye eli ayağı durmaz oldular
He valla geçen kendi yatağının altına girmeye çalışırken yakaladımMaşallah yawrularımızaya. Sorma evde yuwarlana yuwarlana gitmediği yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?