• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Gecmis olsun melisaya. Cok ozledik seni. Hosgeldin

selammmm canlar nasılsınız..aylardır acamadım hesabımı 7.aya girdik biz..işler artıyor hiç vakit kalmıyor sizler nasılsınız bebişler nasıl :)
inşallah yine girebilirim :)))
Aaa seni gördüğüme sevindim hoşgeldin bizim vakit kalmıyor eminim senin 2 kat vakite ihtiyacın vardır şimdi kuzenim ikizlere hamile onunda biri kız biri erkek hep aklıma sen geliyorsun canım senin kaçıncı haftada dogmuslardı
Y Yellu canım sende hoşgeldin başkası 15 gün girmese farkedilmeyebiliyor ama senin eksikliğin çok belli oluyor

Y Yellu hoşgeldinnnn:))

Dermovate merhem var, egzama için genelde onu veriyorlar. Bazı durumlar tetikliyor, stres, nemli kalan bölgeler veya takı gibi deriyi irrite eden şeyler gibi. Tetikleyen durum ortadan kalkmadıkça kesin olarak geçmiyor. Benim ki meslekten, avuç içimde oldu 22 yaşından sonra. Kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla . Merhemi kullanınca geçer, senede birkaç kez alevlenir kaşınır... Deniz suyu, kum iyi geliyor.

Canim ben onlarca krem kullandim, en son coresatin iyi geliyordu hem de kortizonsuz oldugu iddia ediliyor diye haftada bir falan kullaniyordum ama o da kesmiyor simdi. Dun gece oturdum agladim caresizlikten. Cocuklugumdan beri ellerimde benim, ellerimi hep saklardim gorenler kendilerine bulasacagini dusunup elime degmek istemezdi. Cocukluk travmasi oldu resmen. Simdi bile ellerimi saklarim genelde, alyans bile takmiyorum cunku guzel durmuyo parmaklarimdaki egzamadan. 30 gunun 15i iyiyse 15i egzamali geciyo. Allah baska dert vermesin tabi buna da sukur napalim. Dedigin gibi alerji testi yaptirmadikca cekicem bu derdi cunku ne sebep oluyo bilmiyorum.

Bende de seboroik dermatit var neyse ki saç derimde sadece benim için de çok zor on yaşımdan beri çekiyorum.dönem dönem yeri değişiyor küçükken önleedeydş.kullanmadığım ilaç çok az piyasadaki neredeyse.en son head and shouldersın şampuanı varmış eczanede satılıyor sadece clinical diye geçiyor.onu kullandım tam geçirmedi de hafifletti biraz kabuklarımı kaşıntımı.belki ele falan da iyi gelir sormak lazım.şu an dermovate falan da kullanmak istemiyorum kortizondan dolayı

selammmm canlar nasılsınız..aylardır acamadım hesabımı 7.aya girdik biz..işler artıyor hiç vakit kalmıyor sizler nasılsınız bebişler nasıl :)
inşallah yine girebilirim :)))
Nasil bir duygu iki bebekli olmak cok merak ediyorum sizi canli bir oda olsa seni izlesem :-p gerci seninki iki tane four dahlia four dahlia arkadasimizin aynisindan 4 tane ama onunkiler kocaman olmustur artik darisi sana ;) Bu arada 4 melek annesi özledim senide nasilsin iyimisin..

Bende de seboroik dermatit var neyse ki saç derimde sadece benim için de çok zor on yaşımdan beri çekiyorum.dönem dönem yeri değişiyor küçükken önleedeydş.kullanmadığım ilaç çok az piyasadaki neredeyse.en son head and shouldersın şampuanı varmış eczanede satılıyor sadece clinical diye geçiyor.onu kullandım tam geçirmedi de hafifletti biraz kabuklarımı kaşıntımı.belki ele falan da iyi gelir sormak lazım.şu an dermovate falan da kullanmak istemiyorum kortizondan dolayı
Benim ellerimde vardi gecti gitti birden cok sukur ama kesinlikle eldivensiz birsey yapmiyorum bulasik deterjani haric hersey yara yapiyor elimi ve kasinti kizariklik geri geliyor.
Birde sacimda var oda arka kisimda ensemde kepek oluyor orasi dermovate kullaniyorum haftada bir geciyor aslinda sık kullansam hemen geciyorda emzirdigim icin kullanmiyorum. Doktor kanitlanmis birsey yok kullanabilirsin dedi aslinda. Merhem de iyi geliyor ama yagli yagli gezilmiyor ki..
Koyu renk birsey giysem hep kepek dokuluyor sinir oluyorum halbuki sacimda kepek yok yaranin ustu kepek.. ve annemde de babamdada var kesin onlardan gecti .

Benim ellerimde vardi gecti gitti birden cok sukur ama kesinlikle eldivensiz birsey yapmiyorum bulasik deterjani haric hersey yara yapiyor elimi ve kasinti kizariklik geri geliyor.
Birde sacimda var oda arka kisimda ensemde kepek oluyor orasi dermovate kullaniyorum haftada bir geciyor aslinda sık kullansam hemen geciyorda emzirdigim icin kullanmiyorum. Doktor kanitlanmis birsey yok kullanabilirsin dedi aslinda. Merhem de iyi geliyor ama yagli yagli gezilmiyor ki..
Koyu renk birsey giysem hep kepek dokuluyor sinir oluyorum halbuki sacimda kepek yok yaranin ustu kepek.. ve annemde de babamdada var kesin onlardan gecti .

Aynen Al_pi Al_pi on yaşımdan bende de var şu an saçımın arka kısmında hamilelikten beri azdı.şu head shoulders clinical işe yarayacak gibi.30tl ye aldım eczaneden.dermovate bir ara işe yaramamaya başlamıştı advantan s (solüsyon) olanı kullandım.merhemi de var ama hiç denemdim.hamileyken de bir ara elma sirkesiyle kazıdı annem o da indiriyor.doktor kazıma demişti ama mümkün mü bazen öok kaşınıyor.sürekli omzuma dökülmesine hiç girmiyorum,bırak omzu tüm yastık yatak bile döküntülerle doluyor kazıdığımda özellikle elimle:KK43:( çeken bilir ya,kesin tedavisi de yok

Kabuk bağlıyorsa seboroik dermatittir o işte egzamanın bir çeşidi:(

Ben ıkı numara kullanıorum fazla bir fark göremedim canım

6.ay dolunca dedi benim doktor. O yuzden hala 1deyiz gelisimine göre icerigi farkli olarak hazirlaniyor mamalarin once doyarken 1numara ile sonra doymuyor ne kadarda yese mesela.

Canîm bizde 35 haftalık dogduk 6.ayını 1hafta gecmisti maması bitti 2numara aldim bende kararsiz kalmistim sonra doktora sordum kullanabilirsin tabi 2numara dedi
ben de aldım 2 numara mama arkadaslar sanki daha doyurucu gibi zaten az yıyordu smdı daha az yıyor anlamadım bır de kıvamı cook yogun bıberona yapısıp kalıyor zor cıkıyor hipp 2 numara kullanıyorum bıberon degıstırmem gerek sanırım hala yenıdogan avent kullanıoduk,buarada yarın ilk iş gunum cok uzgunum 2 de çıkcam smdılık süt izni için annem burda 2 hafta o bakcak sonra kayınvalıdeme bırakcam kuzumu her sabah ama neden blmıyorum normal bır durum ama benım içim çok buruk bırakmak ıstemıyorum sankı uzulecekmıs benden ayrılınca gıbı gelıyor ben sagınca sut cıkmıyor oyuzden emıyordu kuzum az da olsa sabhları şimdi onu da ememıycek bebek olunca çalısmak ne zormuş:/

Aaa seni gördüğüme sevindim hoşgeldin bizim vakit kalmıyor eminim senin 2 kat vakite ihtiyacın vardır şimdi kuzenim ikizlere hamile onunda biri kız biri erkek hep aklıma sen geliyorsun canım senin kaçıncı haftada dogmuslardı
Y Yellu canım sende hoşgeldin başkası 15 gün girmese farkedilmeyebiliyor ama senin eksikliğin çok belli oluyor
Yaa çok tatlısın canım benim. Bende öyle alışmışımki buraya çok zor geçti 2 hafta :(

Y Yellu hoşgeldinnnn:))

Hoşbuldum canım benim ;)

Emerek uyuyor kızım ama çok uzun sürüyor dalmasi islerimi halledemiyorum. Emme dışında nasıl uykuya alıştırırım? En azından babası uyutur islerimi yaparim

Nasil bir duygu iki bebekli olmak cok merak ediyorum sizi canli bir oda olsa seni izlesem :p gerci seninki iki tane four dahlia four dahlia arkadasimizin aynisindan 4 tane ama onunkiler kocaman olmustur artik darisi sana :KK66: Bu arada 4 melek annesi özledim senide nasilsin iyimisin..
Iyiyim alpicim bende ozledim seni:) büyüdü bebisler cok sukur martta 2 yaşına girecekler insallah sen nasilsin melegin nasil

ben de aldım 2 numara mama arkadaslar sanki daha doyurucu gibi zaten az yıyordu smdı daha az yıyor anlamadım bır de kıvamı cook yogun bıberona yapısıp kalıyor zor cıkıyor hipp 2 numara kullanıyorum bıberon degıstırmem gerek sanırım hala yenıdogan avent kullanıoduk,buarada yarın ilk iş gunum cok uzgunum 2 de çıkcam smdılık süt izni için annem burda 2 hafta o bakcak sonra kayınvalıdeme bırakcam kuzumu her sabah ama neden blmıyorum normal bır durum ama benım içim çok buruk bırakmak ıstemıyorum sankı uzulecekmıs benden ayrılınca gıbı gelıyor ben sagınca sut cıkmıyor oyuzden emıyordu kuzum az da olsa sabhları şimdi onu da ememıycek bebek olunca çalısmak ne zormuş:/
Ben sma kullanıyorum kıvamında bir degisiklik yok 1 ile aynı canım bırakıp ise gitmek cok zor oglumu bırakamayıp iznimin bitmesine yakın arayıp isi bırakmıstım sonra 2yasında tekrar basladım ise arkamdan hergün aglardı dısarı cıkar aglaya aglaya ise giderdim 1sene zor dayandık hergecen gün hırcınlasmaya annemin elinden hicbirsey yememeye basladı evi kırdı döktü ve benim is hayatım tamamiyle bitti ama bebekken isi bırakmayıp devam etseydim aklı ermedigi icin belki bu sorunu yasamazdım oyüzden senin ise gitmen kücükken daha iyi evet sana zor gelicek ama en azindan onun aklı ermiyor cabuk alısır yokluguna

Back
X