2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Anlıyorum, benimki senede 4-5 kez alevlenir kortizonlu merhemle 10 günde geçer. Avuç içimde bozuk para kadar birşey ama kuruyup yara olunca hem çok acıtıyor hem de kaşıntısı deli ediyor. İhmal etme kendini, test yaptır madem o kadar sık tekrarlıyor. Geçmiş olsun tekrar canım.

Benim avuç içimde bozuk para kadar bir bölgede var. 3 ayda bir falan alevleniyor neyseki. Hamilelik boyunca iki kere oldu, kremim kortizonlu diye kullanamadım o sırada. Neyse ki çok uzun sürmüyor.

Gunaydin kizlar Yellu hosgeldin canim.
Gecen sali benim yardimci isten cikti.Yeni birini bulamiyorum.Butun is guc bana kaldi.Esimle hafta sonu yapalim dedik.Ben pratik olsun diye borekleri sarip, sarimsaklari soyup, et koftelerini yapip, ispanaklari yikayip dograyip buzluga atarim.Buzlukta ispanak,kofte bitmis dun kac saat onlari yaptik.130 kusur kofte stokladim buzdolabina ama bittim.Bir ay rahatim ama degiyor.
Haftada iki gun drama guzel gidiyor.Iki gunde reformer pilatese basladim.Dr dan izin alarak tabi.Bizim sitede bir kadin evindeki bir odayi studyo yapmis ona gidiyorum.Piyasa fiyatlarinin bayagi altinda ucreti o yuzden.Hem de site icinde yol derdi yok.Gobek inmiyor,kilo gitmiyor.Hoca sutunun tadini bozmadan seni toparlayacagim dedi:)
Haftanin 4 gunu aksam doluyum, yogunum.Bir de ev isleri olunca pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizi.
Oglum bir aydir kakayi kivamli yapiyor ve cok ikiniyor.Popo catlagi olabilir diye korkuyorum.Bezinde igne ucu gibi 4,5 yerde kan gordum.Kabizdan ameliyatlik olan bebekler varmis.Cocuk cerrahina goturecegim mecbur.
Dun ek gida icin tabak,kasik,pekmez,onluk alisverisimizi yaptik.Haftaya basliyoruz.Blw klasik karisik gidecegiz nasipse.Yalniz mama sandalyesine alistiramadim. Sevemedi bir turlu.
Hamilelikte benim varislerim artmisti.Bacaklar varis dolu.Onlari ozel sigortam gecerlilik suresini doldurmadan aldirayim diyorum.Sigorta karsilamazsa bayagi kulfetliymis oyle duydum. Yaptiranlardan bazilari agri oluyor diyor.Ev,bebek,spor,drama agriyi kaldiramam su an.Napacagim bilmiyorum.

Hoşbuldum canım benim. Oo hayatın çok renkli. Platesle dramaya giderken kime bırakıyosun oğlanı? Varis mi çok zor olsa gerek. Benim dizimin arkadasında belirgin damar var o şişmişti hamilelikte. Varis olacak diye çok korkmuştum o bile ağrı yapıyosa seninki daha zordur.

Canim drama 19 da basliyor ama yol uzak 18 de cikiyorum evden kv geliyor.Spor 19.30 o saate kadar Alpar uyumus oluyor uyumasa da babasi idare ediyor.Renkli kisminin keyfini yasayamiyorum. Zorunlulukta var isin icinde.Spor zayiflayamadigimdan,drama gelecekte isime yarayacak bir sertifika.Bir adet yorgun kadin var burada.Hepimiz yorgunuz gerci.Allah buyuk sikintilar vermesin.Bunlar gelir gecer.
Varis benim de dizim arkasinda bir tane ama yogun orumcek agi gibi kilcal damarlar var.Su an agri yapmiyor operasyondan sonra agri yapiyormus.
Bu arada biz kv ile yine birbirimize girdik geliyor ama her an elleri bogazima yapisabilir o derece :)Cok sinir oluyorum.

GEce nasıldı canım inşallah sabaha kadar toparlamıştır paşa
Cnm akşam cok öksürdü bende nebulle havasına basladm dr un vercegide aynısı dedim kullanim bi kac gün rahatlarsa götürmicem kötü olursa götürcem işte gece iyidi bi yandanda elektrikli caydanlıkda su kaynattım bi saate yakın odanın nemide gayet iyiydi kızımada iyi geldi ikiside gece öksürmedi
Bide nette bi tarf var 2corba kaşıgı tereyag 1tatlı kasıgı su 1corba kasıgı pekmez kaynattım ılınınca 1cay kaşıgı verdim buda öksürügü kesiyomus ikisinede verdim iyi geldi sanki
Umarım ilerlemez geniz akıntısı oluyo oda öksürük yapıyo işte
Sagol canım sordugun için ayrıca

Iyiyim alpicim bende ozledim seni:) büyüdü bebisler cok sukur martta 2 yaşına girecekler insallah sen nasilsin melegin nasil
iyiyiz cok sukur buyuyoruz bizde siz 2 yasiniza girerken bizde 1 e dogru yol aliyoruz.. Dün gibi senin minnaklar dogdu dogacak derken 2 yasina giriyorlar masallah.. Allah esirgesin hepsini . Adini aklima getiripte etiket yapana kadar sene geciyor ama hep aklimdasin vallahi :-*

Canim ben bi kere 70 tane kofte yaptim pisirdim oyle koydum dondurucuya sonra 3 gun yuruyemedim fitigim var belim pert olmus :)) helal olsun valla sana. Cok pratik oluyo gercekten ama benim vucut kaldirmiyo :)

Ilk is günün günün bebişim ve senin icin sorunszu geçsin inşallah .ikinci dönem ben de başlıyorum okula geri sayım başladı .

BüyügBüyüğe bu karışımı yapıyorum hep.bebislere de verilebilir artik herhalde ek gıdaya geçtik ne de olsa.barista öksürüyor geçen hafta gittik dra ama yine arttı bugün kontrole gidicez.
Bugün 6.ay aşımız var saglik ocağı 41 derece ateş olmadığı sürece asi yapıyoruz dedi ama ben emin olamadım.dra sorup öyle yaptiricam asiyi

Sorda yaptr cnm aynen cok gecmiş olsun sende yap karışımı işe yarar belki geniz akıntısı var bizde belli oda cok öksürtüyo ama bize alerji bölümü yolları görünüyo gibi
Sende elektrikli caydanlk fln varsa yattıgınız odada agzı acık kaynat işe yarıyo gercekten dr ne dicek bizide haberdar et cnm kıyamam kuzulara yaa
Bu arada buhar makinası alcam ama ne önerirsiniz kızlarr

bende birkaç gündür o şampuana bakıyorum canım clinical strength. kullananlar çok iyi yorumlar yapmış. benim de saçımda ve kaşlarımda var şu sıralar acayip arttı elimi saçıma sürsem pat pat dökülüyor derisi. çok iyi fiyata almışsın hangi eczaneymiş o ben nereye sorduysam yok. internette de 60 lira

3 gündür patates püresi verdim, bugün havuç püresi. havucu daha bi sevdi. sanki yanlış veya eksik yapıyorum gibi bir his oluşuyor içimde. bir de su veriyorum. pekmez için henüz erken değil mi? veya başka birşeyler vermeli miyim tadım günlerinde.

bir de oto koltuğu kullanmaya başlayanlar var mı acaba :)

Oto koktuğunu dört aydır aktif olarak kullanıyorum canım yani üç aylıktan beri

Boşwer sen rengini almaya çalış ne kadar yorulsanda değişiklik öyle düşün. Hepimiz incecik olalım inşallah dinimiz amin :)))
Geçici ağrıdır heralde ya ama emzirirken ameliyat bilemedim
Kayınvalide deme bizde geçenlerde atıştık. Kızın mevlüdünde komşusuna yemek koymuş koysun helal olsun ama hiç bana sormadan bitane kapaklı bi kaba koymuş annem koyarken o yelizin değildir demiş gerçektende benim değildi ertes günü yerine götürcektim. Her geldiğinde boğasım geliyo benimde. Siz niye atıştınız:))

Oy şifa olsun inşallah. Ben bikaç gece öksürünce hemen buhar makinası aldım ondan beridir öksürmüyo boğazı kuruyodu sanırım. Ne demem tatlım iyi olsunlar bebekler

Benim kız 2 hafta önce hastalanınca doktor öteleyin dedi 4-5 gün sonra gittik olduk canım

Biz doğduğundan beri maxi cosi nin oto koltuğunu kullanıyoruz canım
Eksik derken mesela ne içine sinmiyor? Pekmezi ben kahwaltısına koyuyorum ama 6.aya girer girmez kullanınca alerji yaptı 2 hafta sonra denedim şimdi bişi yapmıyor. Yoğurt mutlaka her gün

Oto koktuğunu dört aydır aktif olarak kullanıyorum canım yani üç aylıktan beri
İlk 3 ay zor oluyor zaten biz zorlandık ama mecbur kullandık ilk 3 ayda. Şimdi nerdeyse sığmıyor :)) 3-4 ay sonra büyk bişi almalıyız ama ilk 1 yıl ters oturmaları gerekiyorya ondan bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…