2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Havuç şekerli ya seviyorlar :) yelluda söylemis her gün mutlaka yogurt yedir ilk basta bos verdigimde kafasini ceviriyordu bende simdi patates yedireceksem bir patates bir yogurtlu patates veriyorum kandiriyorum öyle daha guzel yiyor. Yada elmayla veriyorum.
Su bende veriyorum genelde yutsunsun diye pure filan verince 3-4 kasikta bir su veriyorum. Pekmez bir iki kere verdim cok icime sinmiyor acikcasi kucuk diye.

Ben bir kac gundur sabah kahvaltisina gectim avakado yumurta sarisinin yarisi lor peyniri ve anne sutuyle kivamini aciyorum sabah mamasini eledik artik bunu yiyor cokta sevdi. Tadimlar bitince dene bunuda

Oy şifa olsun inşallah. Ben bikaç gece öksürünce hemen buhar makinası aldım ondan beridir öksürmüyo boğazı kuruyodu sanırım. Ne demem tatlım iyi olsunlar bebekler
Buhar makinanızın markası ne canm acaba özelden yaz istersen aman ban fln yeme bidaha
İnşallah canım

İlk 3 ay zor oluyor zaten biz zorlandık ama mecbur kullandık ilk 3 ayda. Şimdi nerdeyse sığmıyor :)) 3-4 ay sonra büyk bişi almalıyız ama ilk 1 yıl ters oturmaları gerekiyorya ondan bekliyorum
Eksikler bitmiyor al al :)) bizimde sirada oto koltugu var iyi birsey saglam birsey olsun istiyoruz bakalim arastirmalara baslayacagiz. Cunku bizim hafta yedi gunse en az 4 gunu disardayiz yazin hafta sonlari hep uzun yola gidiyoruz. Rahat etsin icinde saatler gecirecek testlerden filan gecmis guvenilir olsun istiyorum.
Önerilere acigim. Mayhosun dedigine baktim sadece simdilik o var listemde

Oto koktuğunu dört aydır aktif olarak kullanıyorum canım yani üç aylıktan beri

puset şeklinde olanından mı canım. biz ondan kullanamadık şu büyük olanlardan bahsediyorum yani isofix ile düz bağlanan. sizinki ters bağlanıyor galiba küçükler

mesela havucu haşlıyorum eziyorum tel rendeden geçiriyorum kıvamı daha akışkan olsun diye su katıyorum. su yerine ıhlamur filan mı koymalı? bitki çayları 1 yaştan önce verilmemeli de yazıyor bazı yerlerde. böyle basit şeyler aklımı karıştırıp duruyor. şimdi hep haşlanmış sebze ve meyve mi yiyecek 1 ay boyunca sanki eksik yapıyorum gibi bir his, emin olamıyorum.

süt alerjisi olduğu için süt ve süt ürünleri veremiyorum. 9 aylık olunca önce ben diyetimi açıp yiyeceğim, duruma göre eğer alerjisi geçtiyse ona da başlayacağız daha en az 3 ay var belki daha da fazla..

maşallah senin kuzuya yedikleri içtikleri afiyet şifa olsun

mayhos hangini söylemişti? ben besafe izi comfort x3 e bakıyorum kademeli olarak yatış pozisyonu alabiliyormuş bebeğin uyuması rahat oluyormuş. ikinci el alacağım sanırım temiz birşey denk gelirse..

Masallah siz de buyumussunuz zaman su gibi ya saglikli iseler ne mutlu bize . Topiclere hic bakmıyorum cnm aksamlari da bdv okuyup çıkıyorum öyle .. her daim aklımdasınız ama geçen hatim yaptim bebek sahibi olmak isteyip olamayan arkadaslar icin bildigim tum arkadaslarimi saydim. Rabbim herkesin yuzunu güldürsün inşallah

sagol canim hepsine sifa olsun insallah.

mayhos hangini söylemişti? ben besafe izi comfort x3 e bakıyorum kademeli olarak yatış pozisyonu alabiliyormuş bebeğin uyuması rahat oluyormuş. ikinci el alacağım sanırım temiz birşey denk gelirse..
evet besafe dedi. Birde biritax romar var listemde ikinci el sifir farketmez canim iyisi olsun saglam olsun yeter ki .

Allah kabul etsin amin canim insallah. Insan anne olunca bu tadi tadinca daha iyi anliyor anne olmak isteyenleri bende her sukrettigimde dua ediyorum isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.

Benimki bu canım,senin diğerini de gördüm o eskisi galiba yenilenmiş kabı bu olmuş öyle yazıyordu araştırırken,niye farklı diye bakmıştım sende bir bak istersen

Her seyu 2. El alin ama oto koltugunu almayin diyorlar. Düştügunde yada icinden bir seyelr kirildiginda tun koruma özelligini kaybettigini söylüyorlar.
Çok da pahalı meretler. Şubat indirimleriyle e bebekten alicam ben de insallah. Besafe dusunuyorum.

Doğduğundan beri Cybex aton Q kullanıyoruz. 0-13 kg. Arası. Ama yakında oturmaya başlarsa bunda durmaz. Araç Oturma koltuğu almak lazım. Şimdiden ayaklar dışarıda kalıyor.

İlk 3 ay zor oluyor zaten biz zorlandık ama mecbur kullandık ilk 3 ayda. Şimdi nerdeyse sığmıyor :)) 3-4 ay sonra büyk bişi almalıyız ama ilk 1 yıl ters oturmaları gerekiyorya ondan bekliyorum
Canım ben 0-18 kg gibi birsey aldım ebebek kendi markası yatış pozisyonu da var. Ben arka koltuğa normal yön bağladım zaten arabam çok küçük kullanışlı yani. Benim bildiğim ters bağlama ön koltuk için geçerli ama emin değilim

Tam Oturma pozisyonunda değilse ters bağlama arka koltuk için de geçerli Canım. Benim araç SUV olduğu halde arka koltukta yatış pozisyonunda ve ters bağlanıyor. 5,5 aylığız ama senin bebeğin oturuyor artık sanırım.

arka koltukta aslinda 2 yasa kadar ters olarak kullanmak lazimmis. Allah korusun bir kaza durumunda kemikleri cok ince oldugu icin cok daha az zarar görürlermiş. Ben öyle duymustum.

Merhaba kizlar 6. Ay asimizi olduk 9. Aya kadar asi yokmus cok sevindim.
Hemsire ucretli menenjit asisi var istersen al yapalim dedi bilgisi olan var mi ?
Bide oksuruk diş derken 200 gr almis kizim ama ek gidaya basladik bakalim toparlar insallah.
Hasta bebisleri bol bol besleyin kızlar aklinizda olsun

arka koltukta aslinda 2 yasa kadar ters olarak kullanmak lazimmis. Allah korusun bir kaza durumunda kemikleri cok ince oldugu icin cok daha az zarar görürlermiş. Ben öyle duymustum.
Ama arka koltuğa ters baglarsam göremem ki oğlumu laf karşıtı şimdi on koltuğu da ben istemiyorum dikkatim dağılmasın diye

Kızımda yaptrmştm fiyatı hatrlamıyorum ama yaptrcam mutlaka meningokok aşının ismi yanlış olmasın 5 yıl gecti cidden unutuluyo bu günler bol bol foto videoo cekin kzlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…