Havuç şekerli ya seviyorlar :) yelluda söylemis her gün mutlaka yogurt yedir ilk basta bos verdigimde kafasini ceviriyordu bende simdi patates yedireceksem bir patates bir yogurtlu patates veriyorum kandiriyorum öyle daha guzel yiyor. Yada elmayla veriyorum.3 gündür patates püresi verdim, bugün havuç püresi. havucu daha bi sevdi. sanki yanlış veya eksik yapıyorum gibi bir his oluşuyor içimde. bir de su veriyorum. pekmez için henüz erken değil mi? veya başka birşeyler vermeli miyim tadım günlerinde.
bir de oto koltuğu kullanmaya başlayanlar var mı acaba :)
Buhar makinanızın markası ne canm acaba özelden yaz istersen aman ban fln yeme bidahaOy şifa olsun inşallah. Ben bikaç gece öksürünce hemen buhar makinası aldım ondan beridir öksürmüyo boğazı kuruyodu sanırım. Ne demem tatlım iyi olsunlar bebekler
Eksikler bitmiyor al al :)) bizimde sirada oto koltugu var iyi birsey saglam birsey olsun istiyoruz bakalim arastirmalara baslayacagiz. Cunku bizim hafta yedi gunse en az 4 gunu disardayiz yazin hafta sonlari hep uzun yola gidiyoruz. Rahat etsin icinde saatler gecirecek testlerden filan gecmis guvenilir olsun istiyorum.İlk 3 ay zor oluyor zaten biz zorlandık ama mecbur kullandık ilk 3 ayda. Şimdi nerdeyse sığmıyor :)) 3-4 ay sonra büyk bişi almalıyız ama ilk 1 yıl ters oturmaları gerekiyorya ondan bekliyorum
Oto koktuğunu dört aydır aktif olarak kullanıyorum canım yani üç aylıktan beri
Biz doğduğundan beri maxi cosi nin oto koltuğunu kullanıyoruz canım
Eksik derken mesela ne içine sinmiyor? Pekmezi ben kahwaltısına koyuyorum ama 6.aya girer girmez kullanınca alerji yaptı 2 hafta sonra denedim şimdi bişi yapmıyor. Yoğurt mutlaka her gün
Havuç şekerli ya seviyorlar :) yelluda söylemis her gün mutlaka yogurt yedir ilk basta bos verdigimde kafasini ceviriyordu bende simdi patates yedireceksem bir patates bir yogurtlu patates veriyorum kandiriyorum öyle daha guzel yiyor. Yada elmayla veriyorum.
Su bende veriyorum genelde yutsunsun diye pure filan verince 3-4 kasikta bir su veriyorum. Pekmez bir iki kere verdim cok icime sinmiyor acikcasi kucuk diye.
Ben bir kac gundur sabah kahvaltisina gectim avakado yumurta sarisinin yarisi lor peyniri ve anne sutuyle kivamini aciyorum sabah mamasini eledik artik bunu yiyor cokta sevdi. Tadimlar bitince dene bunuda
Eksikler bitmiyor al al :)) bizimde sirada oto koltugu var iyi birsey saglam birsey olsun istiyoruz bakalim arastirmalara baslayacagiz. Cunku bizim hafta yedi gunse en az 4 gunu disardayiz yazin hafta sonlari hep uzun yola gidiyoruz. Rahat etsin icinde saatler gecirecek testlerden filan gecmis guvenilir olsun istiyorum.
Önerilere acigim. Mayhosun dedigine baktim sadece simdilik o var listemde
Masallah siz de buyumussunuz zaman su gibi ya saglikli iseler ne mutlu bize . Topiclere hic bakmıyorum cnm aksamlari da bdv okuyup çıkıyorum öyle .. her daim aklımdasınız ama geçen hatim yaptim bebek sahibi olmak isteyip olamayan arkadaslar icin bildigim tum arkadaslarimi saydim. Rabbim herkesin yuzunu güldürsün inşallahiyiyiz cok sukur buyuyoruz bizde siz 2 yasiniza girerken bizde 1 e dogru yol aliyoruz.. Dün gibi senin minnaklar dogdu dogacak derken 2 yasina giriyorlar masallah.. Allah esirgesin hepsini . Adini aklima getiripte etiket yapana kadar sene geciyor ama hep aklimdasin vallahi :-*
sagol canim hepsine sifa olsun insallah.süt alerjisi olduğu için süt ve süt ürünleri veremiyorum. 9 aylık olunca önce ben diyetimi açıp yiyeceğim, duruma göre eğer alerjisi geçtiyse ona da başlayacağız daha en az 3 ay var belki daha da fazla..
Su katma su yerine mama veriyorsan mama yada anne sutu kat icine birde catalla ezince yeterli geliyor tel suzgecten neden geciriyorsun iyice ez catalla sonra cigneyemez cok zorlanirsin.
maşallah senin kuzuya yedikleri içtikleri afiyet şifa olsun
evet besafe dedi. Birde biritax romar var listemde ikinci el sifir farketmez canim iyisi olsun saglam olsun yeter ki .mayhos hangini söylemişti? ben besafe izi comfort x3 e bakıyorum kademeli olarak yatış pozisyonu alabiliyormuş bebeğin uyuması rahat oluyormuş. ikinci el alacağım sanırım temiz birşey denk gelirse..
Allah kabul etsin amin canim insallah. Insan anne olunca bu tadi tadinca daha iyi anliyor anne olmak isteyenleri bende her sukrettigimde dua ediyorum isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Masallah siz de buyumussunuz zaman su gibi ya saglikli iseler ne mutlu bize . Topiclere hic bakmıyorum cnm aksamlari da bdv okuyup çıkıyorum öyle .. her daim aklımdasınız ama geçen hatim yaptim bebek sahibi olmak isteyip olamayan arkadaslar icin bildigim tum arkadaslarimi saydim. Rabbim herkesin yuzunu güldürsün inşallah
bende birkaç gündür o şampuana bakıyorum canım clinical strength. kullananlar çok iyi yorumlar yapmış. benim de saçımda ve kaşlarımda var şu sıralar acayip arttı elimi saçıma sürsem pat pat dökülüyor derisi. çok iyi fiyata almışsın hangi eczaneymiş o ben nereye sorduysam yok. internette de 60
mayhos hangini söylemişti? ben besafe izi comfort x3 e bakıyorum kademeli olarak yatış pozisyonu alabiliyormuş bebeğin uyuması rahat oluyormuş. ikinci el alacağım sanırım temiz birşey denk gelirse..
Doğduğundan beri Cybex aton Q kullanıyoruz. 0-13 kg. Arası. Ama yakında oturmaya başlarsa bunda durmaz. Araç Oturma koltuğu almak lazım. Şimdiden ayaklar dışarıda kalıyor.3 gündür patates püresi verdim, bugün havuç püresi. havucu daha bi sevdi. sanki yanlış veya eksik yapıyorum gibi bir his oluşuyor içimde. bir de su veriyorum. pekmez için henüz erken değil mi? veya başka birşeyler vermeli miyim tadım günlerinde.
bir de oto koltuğu kullanmaya başlayanlar var mı acaba :)
Canım ben 0-18 kg gibi birsey aldım ebebek kendi markası yatış pozisyonu da var. Ben arka koltuğa normal yön bağladım zaten arabam çok küçükİlk 3 ay zor oluyor zaten biz zorlandık ama mecbur kullandık ilk 3 ayda. Şimdi nerdeyse sığmıyor :)) 3-4 ay sonra büyk bişi almalıyız ama ilk 1 yıl ters oturmaları gerekiyorya ondan bekliyorum
Tam Oturma pozisyonunda değilse ters bağlama arka koltuk için de geçerli Canım. Benim araç SUV olduğu halde arka koltukta yatış pozisyonunda ve ters bağlanıyor. 5,5 aylığız ama senin bebeğin oturuyor artık sanırım.Canım ben 0-18 kg gibi birsey aldım ebebek kendi markası yatış pozisyonu da var. Ben arka koltuğa normal yön bağladım zaten arabam çok küçükkullanışlı yani. Benim bildiğim ters bağlama ön koltuk için geçerli ama emin değilim
arka koltukta aslinda 2 yasa kadar ters olarak kullanmak lazimmis. Allah korusun bir kaza durumunda kemikleri cok ince oldugu icin cok daha az zarar görürlermiş. Ben öyle duymustum.Canım ben 0-18 kg gibi birsey aldım ebebek kendi markası yatış pozisyonu da var. Ben arka koltuğa normal yön bağladım zaten arabam çok küçükkullanışlı yani. Benim bildiğim ters bağlama ön koltuk için geçerli ama emin değilim
Yok canım puset içinde olan değil normal oturak olandan aldım benpuset şeklinde olanından mı canım. biz ondan kullanamadık şu büyük olanlardan bahsediyorum yani isofix ile düz bağlanan. sizinki ters bağlanıyor galiba küçükler
Ama arka koltuğa ters baglarsam göremem ki oğlumuarka koltukta aslinda 2 yasa kadar ters olarak kullanmak lazimmis. Allah korusun bir kaza durumunda kemikleri cok ince oldugu icin cok daha az zarar görürlermiş. Ben öyle duymustum.
Kızımda yaptrmştm fiyatı hatrlamıyorum ama yaptrcam mutlaka meningokok aşının ismi yanlış olmasın 5 yıl gecti cidden unutuluyo bu günler bol bol foto videoo cekin kzlarr :)Merhaba kizlar 6. Ay asimizi olduk 9. Aya kadar asi yokmus cok sevindim.
Hemsire ucretli menenjit asisi var istersen al yapalim dedi bilgisi olan var mi ?
Bide oksuruk diş derken 200 gr almis kizim ama ek gidaya basladik bakalim toparlar insallah.
Hasta bebisleri bol bol besleyin kızlar aklinizda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?