2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Instagram dan buldum canım kadife olandan aldım diğeri polar çok kıl tutuyor sevmedim gördüğüm kişilerde. Atölyeleri aynı ama satan beş altı kişinin o yüzden fiyat model kalite aynı yani
Özelden bana yazman mümkün mü canım

Denedik bir ara ama kapidan yine de soguk esiyor resmen. Evin ici 23 24 derece ama yerler cok soguk
Kalin yorgan ser buyuk yorgandan kenarlarada yastik koy buyuk yattigimiz yastiklardan öyle köşe bir yer bul koy yere yoksa dönmez bu onun icin önemli bak benim cadı kendi ekseni etrafinda dönüyor gitmeye calisiyor önüne oyuncak koyuyorum akilli kendi gidemiyor diye örtüyü cekip kendine getiriyor oyuncagini :))) kanepe yatak yumusak geliyor dönemiyorlar.

Kizzlar yardım edin bebegim 7 aylik oldu 5aykik olduğundan beri uyumuyor uyumuyor uyumuyor .. sadece benim bebeğim mi böyle 5. Atina kadar çok düzenli uykusu vardı şimdi ne gündüz uyuyornede gece . Gündüz toplamda yarim saat uyuyor...gece de saat başı uyanıyor ne yapcam ben nolur bi yardim edin lutfen . Doktora goruedum uyku bisim isimiz defil pedegog a git dedi

Slm kızlar moralim bozuk dış etim 2 senedir kanıyo durmuyo kaç kez dış taşı temizlettim ama değişen bişey dr dış taşı temizleyip gönderiyo benimle aynı durumda olan var mı yada öneride bulunan

Tuzlu suyla gargara tek çaresi bu.

Canim kilo alimi nasil doymuyor mu acaba. Bizde gecem hafta cok kotuyduk ama acliktan agliyormuş. Bende saatli verdifimden bekliyodum.. bu hafta ilk agladiginda veriyorum mama 2-3 saat uyuyo en azindan gece..

Canim kilo alimi nasil doymuyor mu acaba. Bizde gecem hafta cok kotuyduk ama acliktan agliyormuş. Bende saatli verdifimden bekliyodum.. bu hafta ilk agladiginda veriyorum mama 2-3 saat uyuyo en azindan gece..

Kilo alimi 5. Aydan 6. Aya yarim kilo 6. Aydan 7. Aya 300 gr falan kilo alımı zaten azalması gerekmiyor mu ki mama vermiştim bi kaç gün o gubler biraz fark vardı ama yine fazla değil 'di . Sence nasil kilosu ?

Kilo alimi 5. Aydan 6. Aya yarim kilo 6. Aydan 7. Aya 300 gr falan kilo alımı zaten azalması gerekmiyor mu ki mama vermiştim bi kaç gün o gubler biraz fark vardı ama yine fazla değil 'di . Sence nasil kilosu ?
Bilemiyorum ki canim biz henuz kontrole gitmedik. Ama acliktan agladigini anladim gecen hafta mamayi sık verince daha derin uyudu... Ek gidaya basladin mi, diş durumlari ne alemde

Bilemiyorum ki canim biz henuz kontrole gitmedik. Ama acliktan agladigini anladim gecen hafta mamayi sık verince daha derin uyudu... Ek gidaya basladin mi, diş durumlari ne alemde
Ek gıdaya başladık dişi yok henüz. Tarhana çorbası veriyorum öğlen. Arkadaşım da senin soyledigini soyledi anne sutu artik gece uyumadan ver tarhanayı dedi bakalim oyle bi deneyim :/

Yalnız değilsin canım biz 5.ayda iki diş birden çıkardık ama daha ziyade açlıktan olduğunu düşünüyorum bende.doktora saat başı uyanıyor dişi çıkıyor dediğimde açlıktan olabilir demişti.akşam yatmadan muhallebi yapabilirsin tok tutması için,hipp ya da milupanınn 5 tahıllı karışımı var.bizde laktoz intoleransı hatta kesinleşmemiş inek sütü alerjisi nedeniyle ben suyla yapıyorum formül sütte yok elimde henüz,yani öyle bir probleminiz yoksa mama ile hazırlayabilirsin daha doyurucı olur.öğünlerini gün içerisinde de sıklaştır bakalım

Hergün mu yapayım dişlerimi her fırçalamada mı yoksa bugün romatolojiye gittim adam resmen hasta gibi baktı moralim bozuk testi yaptırmaya korkuyorum
Her fırçalamadan sonra yapabilirsin, hatta aklına geldikçe de yapabilirsin. Bir su bardağina 1 çay kasıgı tuz.
Korkunun sana bir faydası yok ki, eger bir rahatsizligin varsa ögrenmedikce tedaviye gec kalabilirsin. Korkma. Ve sakın ihmal etme. Annelr güçlüdür. )

Oh masallaj hamarat anne dun markete gittik hazir labnelerden aldim tek kullanimlik minik paketlerde 8li satiliyordu onla basliycam benim doktor cok rahat yogurdu bile hazır verebilirsin diyor ama ben kendim yapiyorum :) canım yogurdu benim gibi günlük sütle yapıyorsun galiba cam siselerdeki ben kaynatmadsn 2kere denedim tutmadi sonra nette pastorize bile olsa kaynatin sütün icindeki su miktarının azalması lazım diyordu kadın oyle deneyince hep taş gibi oluyor kavanozu ters ceviriyorum yogurt düsmüyor sen nasıl yapıyorsun kaynatmıyorsan birde oyle dene geçen e bebekten oglum keciboynuzlu bebe büskivüsi görüp aldırmıstı kahvaltısınada onu koyucam muhallebi hic sevmiyordu bizimki 2gündür muzla deniyorum sevdi tokda tutar yarım su bardagı su 1tatlı k.pirinc unu yarım tatlı kasıgı irmik le yapıp hafif ılıyınca 1.5ölcek toz mama döküyorum icine muz ilave ediyorum

Ben aldım valla on günde atıyorum makineye oğlan da ben de rahat ettik
Bende almak istiyorum nette cok güzel modeller var halı gibi duran ama cesaret edip güvenemedim sitelere yine yıksamaya verdim kocs halıyı yeni geldi artık dahada sık batıcak örtü büyük kolaylık sen nettenmi aldın canım

Canım benimde kanıyordu bikac yıl omce dis tası temizletmek icin gittigim de tam temzilerkn asırı kanama oldu doktor ben bunu ellemem dedi ve dis eti uzmanı na yònlendirdi dislerime küretaj islemi uyguladilar yani dis etlerimi kazıyarak temizlediler ve kanama durdu tabi ben yine ihmal ettim kac ssenedir 1kez kontrole gittim bıraktım düzenli dis ipi ve gargara kullanmak gerekiyr hamilelikte disimi bile bulantidan zor fırcalıyordum oylede kaldı

Selam canım bende istiyroum o örtülerden de güvenip biryerden alamadım buraya da giremiyorum sıksık eğer bir cevap alırsan beni de etiketlersen şok sevinirim

kaynatmadan yapiyorum artik yarim litreden yapiyorum kavanoza yapiyorum cok guzel tutuyor minik kaplara koyunca hemen sogudugu icin tutmuyor. Ama kucuk kaba yaparsam dedigini denerim canim.
Bende okudum pastorizede olsa kaynatin daha iyi tutar diyorlar.
Muz vermiyorum sindirimi zor diye blw listesinde 9aydan sonra verilmesi öneriliyor bende 8e kadar beklemek istiyorum.
Amann ne zor yahu ek gidaya gectik isim hic bitmiyor :)) Sabah ögle aksam hep bisiler yapiyorum onu yesin aman şunuda yesin :)

Bebekler artik doymuyor olabilir diş çıkarıyor olabilir maması doyurmuyordur belki baskasina gecmen gerekebilir kulagi agriyor olabilir vs vs :) yani acikcasi aklima bunlar geliyor cunku benim kizimda artik gece hic guzel uyumuyor. Saat basi ya emdiriyorum ya emzik veriyorum ya yanima alip elini tutuyorum da uyuyor sabahta erkenden uyaniyor gunduz kuş uykularimiz var zaten.
Ben mamayı degismeyi ve gece ek olarak doyurucu birsey vermeyi dusunuyorum gece mamalari olabilir .Cuma kontrol var onu bekliyorum .

En sevmedigim sey hali kanepe ortusuydu su zamana kadar hic kullanmadim ama simdi kizimin sagligi icin kullaniyorum sonucta kanepeye herkes oturuyor haliya ayak basiliyor. Su anda ne bulsa agzina götürdügü icin en azindan sık sık yıkıyorum sadece onun kanepesine ve onun yatacagi yere örtü seriyorum.
Icim rahat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…